- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 9 miesiąc temu #321297 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Postaram sie
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 9 miesiąc temu #321300 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Filipku zdaniem suwaczka pol roczku skonczyles gdzies pomiedzy wczoraj a dzisiaj bo teraz pokazuje 6 miesizecy i -1 dzien
Wiec Ciotka monika i Twa przyszla zonka, zycza wszystkiego pysznego i zabkowania bezbolesnego
Wiec Ciotka monika i Twa przyszla zonka, zycza wszystkiego pysznego i zabkowania bezbolesnego
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #321315 przez ewelinaa
W takim razie i my składamy Filipkowi najlepsze życzenia z okazji 6 miesięcy i -1 dnia Chyba żaden inny dzieciaczek nie będzie w takim wieku
Ostatnio się rozpędziłam na allegro i kupiłam Kindze dwie kurteczki jedną Wam pokazywałam, a tu druga:
allegro.pl/mothercare-pikowana-ciepla-ku...-9m-i2150579372.html właśnie dziś przyszła, o wiele ładniejsza niż na zdjęciu i w ogóle wygląda jak nówka
Powiem Wam, że to pierwsza używana rzecz, którą kupiłam - jakoś się bałam, szczególnie na allegro, ale widzę, że warto
A czemu dziś tu taka cisza???? Ja mam wreszcie czas, a Wy pouciekałyście
Ostatnio się rozpędziłam na allegro i kupiłam Kindze dwie kurteczki jedną Wam pokazywałam, a tu druga:
allegro.pl/mothercare-pikowana-ciepla-ku...-9m-i2150579372.html właśnie dziś przyszła, o wiele ładniejsza niż na zdjęciu i w ogóle wygląda jak nówka
Powiem Wam, że to pierwsza używana rzecz, którą kupiłam - jakoś się bałam, szczególnie na allegro, ale widzę, że warto
A czemu dziś tu taka cisza???? Ja mam wreszcie czas, a Wy pouciekałyście
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez ewelinaa.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #321327 przez iwonaNAVI
Monia pamietam jak ja sie denerwowalam na przymiarke bylam tak podekscytowana ze szok zazdroszcze tych chwil
Ewelina ja tez sie balam 1 zakupow ale szczerze mowiac jeszcze ani razu nie trafilam na zlego sprzedawce czy towar tfu tfu
i gratuluje udanych zakupow i przelamania sie
Ewelina ja tez sie balam 1 zakupow ale szczerze mowiac jeszcze ani razu nie trafilam na zlego sprzedawce czy towar tfu tfu
i gratuluje udanych zakupow i przelamania sie
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #321351 przez megi2501
Biedny Kacperek, ech....mocno tulę I Ciebie i oczywiście mamusie Moja dziś też przechodzi samą siebie. Ja chora, a jej nie wiem, co jest A usypianie w łóżeczku to teraz, jak jakiś mord
Mała, no,no...cóż za dwie laski na zdjęciu Gratuluję odwagi dla Ciebie i córeczki Ja też małej uszka przekuję, jak będziemy po trzecim szczepieniu, czyli w kwietniu
Monia, ale cudowne chwilę przed Tobą
Martuś, a Tobie to pozazdrościć męża
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mała, no,no...cóż za dwie laski na zdjęciu Gratuluję odwagi dla Ciebie i córeczki Ja też małej uszka przekuję, jak będziemy po trzecim szczepieniu, czyli w kwietniu
Monia, ale cudowne chwilę przed Tobą
Martuś, a Tobie to pozazdrościć męża
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #321352 przez fanka
my po spacerku- pierwszym w spacerówce ale byliśmy krótko, tylko pół godzinki bo zaczęło delikatnie kropić i bałam się, że mocniej zacznie padać więc zmykaliśmy do domu ale dobre i pół godzinki. A teraz dzieć śpi, a ja ogarniam mieszkanie.
Pati- może faktycznie Kacperkowi zęby idą i tak reaguje, biedaczek się namęczy , a Ty z nim. trzymam kciuki żeby szybko przeszło.
Megi
Pati- może faktycznie Kacperkowi zęby idą i tak reaguje, biedaczek się namęczy , a Ty z nim. trzymam kciuki żeby szybko przeszło.
Megi
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez fanka.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #321354 przez gosia2324
Frauns GRATULUJE!!!!
Mala, dzieciaczki chyba podobne do Ciebie
I jak to moja moja kolezanka chyba robione przez kalke
Pati i jak sa krostki u Kacperka ?
Maja wygina sie jak waż
Marta ptaki bo Gwarek to przecież ptak
No ja mysle ze w niedziele wracamy, to jak na 1 czy na 2 noce, No i mialyscie mi pisac kto pewniak na wyjazd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Slowiczku machalam Ci z okna
Ciekawe jak Mgielka mam nadzieje ze ma ta prace!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A mama Oli wyszla ze szpitala i wrocila do Skarzyska,lekarze jej tak kazali, jak tak mozna, niegdy bym nie zostawila w szpitalu dziecka samego zwlaszcza takiego maluszka wiem ze nie moze go wyjac i przytulic, ale nawet poglaskac po raczce, przeciez takie dziecko to czuje ....
Mala, dzieciaczki chyba podobne do Ciebie
I jak to moja moja kolezanka chyba robione przez kalke
Pati i jak sa krostki u Kacperka ?
Maja wygina sie jak waż
Marta ptaki bo Gwarek to przecież ptak
No ja mysle ze w niedziele wracamy, to jak na 1 czy na 2 noce, No i mialyscie mi pisac kto pewniak na wyjazd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Slowiczku machalam Ci z okna
Ciekawe jak Mgielka mam nadzieje ze ma ta prace!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A mama Oli wyszla ze szpitala i wrocila do Skarzyska,lekarze jej tak kazali, jak tak mozna, niegdy bym nie zostawila w szpitalu dziecka samego zwlaszcza takiego maluszka wiem ze nie moze go wyjac i przytulic, ale nawet poglaskac po raczce, przeciez takie dziecko to czuje ....
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez gosia2324.
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #321364 przez pati-m
Gosia - nie ma wysypki ale znów gorączkę 38,8
To chyba jednak nie 3-dniówka. Pediatra mówiła, że jak mu nie przedzie do dziś rano to mamy się zgłosić, no więc chcę do niej iść, ale póki co nie odbiera więc muszę czekać.
Może rzeczywiście to od ząbków, bo badała mu też dziąsła i mówiła, że ma popuchnięte.
Ale wolę się upewnić, żeby nic gorszego się nie rozwinęło.
Teraz zasnął zmęczony, a ja leżę padnięta obok.
I ja już pisałam, że my oczywiście jesteśmy chętnie na wyjazd i na pewno będziemy. Jedyne co nas może powstryzmać to choroba, ale tfu tfu nie kraczę.
No i mi najbardziej by pasowało abyśmy pojawili się w sobotę, a w niedzielę powrót.
Chyba, że większość będzie za terminem piątek - niedziela to się dostosuję i też będziemy
To chyba jednak nie 3-dniówka. Pediatra mówiła, że jak mu nie przedzie do dziś rano to mamy się zgłosić, no więc chcę do niej iść, ale póki co nie odbiera więc muszę czekać.
Może rzeczywiście to od ząbków, bo badała mu też dziąsła i mówiła, że ma popuchnięte.
Ale wolę się upewnić, żeby nic gorszego się nie rozwinęło.
Teraz zasnął zmęczony, a ja leżę padnięta obok.
I ja już pisałam, że my oczywiście jesteśmy chętnie na wyjazd i na pewno będziemy. Jedyne co nas może powstryzmać to choroba, ale tfu tfu nie kraczę.
No i mi najbardziej by pasowało abyśmy pojawili się w sobotę, a w niedzielę powrót.
Chyba, że większość będzie za terminem piątek - niedziela to się dostosuję i też będziemy
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej