BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #321292 przez iwonaNAVI
Monia dasz nam zdjecie z przymiarki? :)
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #321297 przez monika1984lodz
Postaram sie :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu #321300 przez monika1984lodz
Filipku zdaniem suwaczka pol roczku skonczyles gdzies pomiedzy wczoraj a dzisiaj :) bo teraz pokazuje 6 miesizecy i -1 dzien :P
Wiec Ciotka monika i Twa przyszla zonka, zycza wszystkiego pysznego i zabkowania bezbolesnego :) :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #321315 przez ewelinaa
W takim razie i my składamy Filipkowi najlepsze życzenia z okazji 6 miesięcy i -1 dnia :lol: :kiss: :kiss: Chyba żaden inny dzieciaczek nie będzie w takim wieku :silly: :woohoo:

Ostatnio się rozpędziłam na allegro i kupiłam Kindze dwie kurteczki :blush: jedną Wam pokazywałam, a tu druga:
allegro.pl/mothercare-pikowana-ciepla-ku...-9m-i2150579372.html właśnie dziś przyszła, o wiele ładniejsza niż na zdjęciu i w ogóle wygląda jak nówka :)

Powiem Wam, że to pierwsza używana rzecz, którą kupiłam - jakoś się bałam, szczególnie na allegro, ale widzę, że warto :laugh:

A czemu dziś tu taka cisza???? Ja mam wreszcie czas, a Wy pouciekałyście :P
12 lata 9 miesiąc temu #321326 przez slowiczek
Ja wlasnie przejeżdżam przez skarzysko :D Gosia pozdrawiamy :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #321327 przez iwonaNAVI
Monia pamietam jak ja sie denerwowalam na przymiarke bylam tak podekscytowana ze szok :) zazdroszcze tych chwil :)

Ewelina ja tez sie balam 1 zakupow ale szczerze mowiac jeszcze ani razu nie trafilam na zlego sprzedawce czy towar tfu tfu :)
i gratuluje udanych zakupow i przelamania sie :)
12 lata 9 miesiąc temu #321351 przez megi2501
Biedny Kacperek, ech....mocno tulę :kiss: I Ciebie i oczywiście mamusie :) Moja dziś też przechodzi samą siebie. Ja chora, a jej nie wiem, co jest :( A usypianie w łóżeczku to teraz, jak jakiś mord :( :( :(

Mała, no,no...cóż za dwie laski na zdjęciu :P Gratuluję odwagi dla Ciebie i córeczki :kiss: Ja też małej uszka przekuję, jak będziemy po trzecim szczepieniu, czyli w kwietniu :)

Monia, ale cudowne chwilę przed Tobą :)

Martuś, a Tobie to pozazdrościć męża
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #321352 przez fanka
my po spacerku- pierwszym w spacerówce ;-) ale byliśmy krótko, tylko pół godzinki bo zaczęło delikatnie kropić i bałam się, że mocniej zacznie padać więc zmykaliśmy do domu ale dobre i pół godzinki. A teraz dzieć śpi, a ja ogarniam mieszkanie.
Pati- może faktycznie Kacperkowi zęby idą i tak reaguje, biedaczek się namęczy , a Ty z nim. trzymam kciuki żeby szybko przeszło.
Megi

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #321354 przez gosia2324
Frauns GRATULUJE!!!!

Mala, dzieciaczki chyba podobne do Ciebie :)
I jak to moja moja kolezanka chyba robione przez kalke :) :blink:

Pati i jak sa krostki u Kacperka ?

Maja wygina sie jak waż :side:

Marta ptaki bo Gwarek to przecież ptak :silly: :P :side:
No ja mysle ze w niedziele wracamy, to jak na 1 czy na 2 noce, No i mialyscie mi pisac kto pewniak na wyjazd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Slowiczku machalam Ci z okna :)

Ciekawe jak Mgielka mam nadzieje ze ma ta prace!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A mama Oli wyszla ze szpitala i wrocila do Skarzyska,lekarze jej tak kazali, jak tak mozna, niegdy bym nie zostawila w szpitalu dziecka samego zwlaszcza takiego maluszka :( wiem ze nie moze go wyjac i przytulic, ale nawet poglaskac po raczce, przeciez takie dziecko to czuje ....
12 lata 9 miesiąc temu #321358 przez magda79
hello!!!!!!!!

jestem ale ciągle mam komunikat, że zostało wykryte zagrożenie :(
12 lata 9 miesiąc temu #321364 przez pati-m
Gosia - nie ma wysypki ale znów gorączkę 38,8
To chyba jednak nie 3-dniówka. Pediatra mówiła, że jak mu nie przedzie do dziś rano to mamy się zgłosić, no więc chcę do niej iść, ale póki co nie odbiera więc muszę czekać.
Może rzeczywiście to od ząbków, bo badała mu też dziąsła i mówiła, że ma popuchnięte.
Ale wolę się upewnić, żeby nic gorszego się nie rozwinęło.
Teraz zasnął zmęczony, a ja leżę padnięta obok.

I ja już pisałam, że my oczywiście jesteśmy chętnie na wyjazd i na pewno będziemy. Jedyne co nas może powstryzmać to choroba, ale tfu tfu nie kraczę.
No i mi najbardziej by pasowało abyśmy pojawili się w sobotę, a w niedzielę powrót.
Chyba, że większość będzie za terminem piątek - niedziela to się dostosuję i też będziemy :)

12 lata 9 miesiąc temu #321365 przez fanka
Magda sto lat Cię nie było ;-)
dziewczyny wiem, że dopiero dodawałam zdjęcia Dawida ale mogę znów, mogę???? ;-)

nasz superman
Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #321367 przez fanka
i pierwszy spacer w spacerówce ;-)
Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #321369 przez pati-m
fanka - Ty się nie pytaj tylko dodawaj :) A, że superman to od razu widać :) :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #321383 przez angie1713
Fajny Supermen :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia