- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #325638 przez mgielka22
Hej Skarby
Ja tez chce jechac ale jak wiecie wszystko zalezy od mojej nowej pracy kiedy jak gdzie i w jakich godzinach bede pracowac!!! Napewno tydzien wczesniej musze miec wolne bo mam wesele mojej przyjaciolki i jestem swiadkiem jesli bede w szpitalu pracowac to nei wiem czy dostane 2 week pod rzad wolne choc bardzo bym chciala!!!
Dzisiaj PIERWSZA przespana cala noc jestem dumna z Lilianny a gada jak najeta no i siada i sie podpiera sama ale jeszcze ma klopot zp odnoszeniem za raczki nie ma problemu
Buziaki dla polroczniakow
Nareszcie nie ma wirusa
To dzis jedyny dzien Moniczki jejjjjj ale super pozazdroscic oby jej wszystko sie udalo jak nalezy
Jutro jedziemy do babci na wies z T nie chce mi sie ale wole to niz siedziec samiutenka z mala z ojcem bym chyba oszalala...
Musze sie Wam pochwalic ze Lili potrafi sama sie bawic i nie jest juz non stop na rekach jestem z niej mega dumna
A zlozyliscie mezczyznom dzis zyczenia??? Ich dzien dzisiaj
Ja tez chce jechac ale jak wiecie wszystko zalezy od mojej nowej pracy kiedy jak gdzie i w jakich godzinach bede pracowac!!! Napewno tydzien wczesniej musze miec wolne bo mam wesele mojej przyjaciolki i jestem swiadkiem jesli bede w szpitalu pracowac to nei wiem czy dostane 2 week pod rzad wolne choc bardzo bym chciala!!!
Dzisiaj PIERWSZA przespana cala noc jestem dumna z Lilianny a gada jak najeta no i siada i sie podpiera sama ale jeszcze ma klopot zp odnoszeniem za raczki nie ma problemu
Buziaki dla polroczniakow
Nareszcie nie ma wirusa
To dzis jedyny dzien Moniczki jejjjjj ale super pozazdroscic oby jej wszystko sie udalo jak nalezy
Jutro jedziemy do babci na wies z T nie chce mi sie ale wole to niz siedziec samiutenka z mala z ojcem bym chyba oszalala...
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Chyba racja ze mowi wszystko aby nas zatrzymac ale ile mozna tego sluchac moj M juz ma tak serdecznie dosc jak nie wiem!!!
Musze sie Wam pochwalic ze Lili potrafi sama sie bawic i nie jest juz non stop na rekach jestem z niej mega dumna
A zlozyliscie mezczyznom dzis zyczenia??? Ich dzien dzisiaj
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez mgielka22.
Temat został zablokowany.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #325650 przez angie1713
Witam i ja byliśmy u rodziców na obiedzie
Teraz Nadia i M śpią
Monia wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia
Wszystkie dzieciaczki słodkie
Marta ja wczoraj pisałam Ci że forum działa bo pisałaś że czujesz się tam na wygnaniu i pod tym postem wysłałam wiadomość
Muszę się pochwalić że jak Nadia poszła spać wczoraj o 20.30 to wstała dziś o 8 miała jedna przerwę na jedzenie o 23 ale jadła na śpiocha Spała 10 godzin
Teraz Nadia i M śpią
Monia wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia
Wszystkie dzieciaczki słodkie
Marta ja wczoraj pisałam Ci że forum działa bo pisałaś że czujesz się tam na wygnaniu i pod tym postem wysłałam wiadomość
Muszę się pochwalić że jak Nadia poszła spać wczoraj o 20.30 to wstała dziś o 8 miała jedna przerwę na jedzenie o 23 ale jadła na śpiocha Spała 10 godzin
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez angie1713.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #325683 przez bewipo
Fanka moje dziecko dzisiaj takie same humorki pokazuje
Kręgosłup mi odpada, bo rano było dobrze tylko na rączkach, na szczęście po południu już troszkę lepiej.
Pati babeczki wyglądają cud miód
mgiełka ty nam zdradź ten sekret, jak odmieniłaś Lilke Ja też chce żeby moje dziecko samo się bawiło dłużej niż 5 minut
Anitka mi wywinęła dzisiaj numer na przewijaku, ja ją podniosłam troszkę żeby przełożyć pajaca pod plecami, a ta myk do przodu i siedzi, dopadła stopki i za chiny nie chciała się położyć z powrotem... Spryciarz mały
Kręgosłup mi odpada, bo rano było dobrze tylko na rączkach, na szczęście po południu już troszkę lepiej.
Pati babeczki wyglądają cud miód
mgiełka ty nam zdradź ten sekret, jak odmieniłaś Lilke Ja też chce żeby moje dziecko samo się bawiło dłużej niż 5 minut
Anitka mi wywinęła dzisiaj numer na przewijaku, ja ją podniosłam troszkę żeby przełożyć pajaca pod plecami, a ta myk do przodu i siedzi, dopadła stopki i za chiny nie chciała się położyć z powrotem... Spryciarz mały
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #325687 przez iwonaNAVI
Hello
zyczonka dla polroczniakow kolejnych
Monia bawimy sie z Toba
Jeleczka Damianek i Kacperek sliczne maluchy
Jago sliczna ale czapeczke kotkowa wymiata
Karolku przstojniaku duzy
Franio
Dawidzio ale masz zmienne humorki zupelnie jak moja koza
Dominiczku ale urosles
zyczonka dla polroczniakow kolejnych
Monia bawimy sie z Toba
Jeleczka Damianek i Kacperek sliczne maluchy
Jago sliczna ale czapeczke kotkowa wymiata
Karolku przstojniaku duzy
Franio
Dawidzio ale masz zmienne humorki zupelnie jak moja koza
Dominiczku ale urosles
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #325691 przez mgielka22
Bewi to bylo jak bylismy u kuzynostwa na urlopie, generalnie jeden dzien trzeba wytrzymac z nerwami i ze wszytskim zaczelo si etak ze Kamila kazala mi ja polozyc w lozeczku i dac jej zabawke jedna, jak zaczela marudzic to isc do niej i dac jej inna zabawke uprzednia zabierajac, albo podac picie w ogole sie nei odzywajac jesli nie chciala lezec w lozeczku to dac ja do wozka i dac kolejna zabawke (najlepsze byly gazety io worki foliowe ), jesli byla juz mega poadnieta to spowrotem przelozyc ja do lozeczka dac smoka i wyjsc i sobie zasypiala jak zaczela marudzic to isc uspojac mowic siii szzzz itd ale sie nei odzywac pobujac lozeczkiem i wyjsc... w kazdym razie nei leciec na kazdy jek stek itd tylko robic coraz to dluzsze przerwy nam zajelo to dokladnie 3 dni az sama zaczela sie bawic i lezec bo wie ze na mnie nei wymusi zebym skakala kolo niej czy brala ja na rece... niestety trzeba to przetrwac i nawet jak wyje nie wiadomo jak to nie dac sie, byleby sie tylko nie zaniosla nic sie jej nei dzieje... Takze tyle im wczesniej sie przyzwyczai tym szybciej sie przestawi
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez mgielka22.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #325722 przez Agusia83
Wchodze...czytam i natknelam sie na zdjecie Dominiczka i padlam....Magda...ale brak mi slow, jak ten moj ziec meznieje i robi sie coraz to bardziej przystojniejszy Musze jutro Emi fotke pokazac...Bedzie sie slinic na jego widok
O 19 wrocilysmy od mamy...szybko kapiel, papu i o 19:30 Emilka juz spala....Ja tez chce by moja corcia przespala cala noc...od tej choroby budzi sie w nocy...a przeciez juz bylo tak, ze spala od 19 do 7...no, ale co tam...jak raz to nie jest zle, przewijamy pieluche, dajemy butle i idziemy spac.
Dawidku, cudne minki robisz...humorki dopisuja...a tak w ogole, to z Ciebie skora zdjeta z mamy!
Mgielka gratuluje ...udalo sie Lilianka juz sama potrafi sie soba zajac cudownie!
Ogladam x factor.
Anitko...ale z Ciebie akrobatka..za niedlugo mama bedzie chciala Cie przewinac a Ty jej zwiejesz z przewijaka
O 19 wrocilysmy od mamy...szybko kapiel, papu i o 19:30 Emilka juz spala....Ja tez chce by moja corcia przespala cala noc...od tej choroby budzi sie w nocy...a przeciez juz bylo tak, ze spala od 19 do 7...no, ale co tam...jak raz to nie jest zle, przewijamy pieluche, dajemy butle i idziemy spac.
Dawidku, cudne minki robisz...humorki dopisuja...a tak w ogole, to z Ciebie skora zdjeta z mamy!
Mgielka gratuluje ...udalo sie Lilianka juz sama potrafi sie soba zajac cudownie!
Ogladam x factor.
Anitko...ale z Ciebie akrobatka..za niedlugo mama bedzie chciala Cie przewinac a Ty jej zwiejesz z przewijaka
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Agusia83.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #325755 przez mgielka22
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Iwonka ja mialam wymrazana, bo wypalanki ponoc sie nei robi bo pozostawia blizny a wymrazanie tych blizn nie powoduje, to jest smieszne uczucie przed zabiegiem musisz wziac tabletke przeciw bolowa po tem wklada ci taki pistolet dlugi i wymraza czujesz jakby ci sie okres zblizal bo zaczyna macica dziwnie pobolewac jak przy okresie no i sie czuje zimno a potem "odmraza" i przez tydzien trzeba chodzic z podpaska bo leci woda jak w okresie ale bezbarwna no i do nastepnej miesiaczki nie mozna sie kochac by nie dostac zakazenia. I w sumie tyle;)
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #325758 przez gosia2324
iwonaNAVI napisał:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wczoraj dzwonilam do lekarza zeby dowiedziec sie o wyniki cytologii, i zawsze mialalm 2 gr a teraz 1 !!!! Porod dziala cuda
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wczoraj dzwonilam do lekarza zeby dowiedziec sie o wyniki cytologii, i zawsze mialalm 2 gr a teraz 1 !!!! Porod dziala cuda
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #325761 przez gosia2324
mgielka22 napisał:
Jogo nie ma zęba, Kacperek, Filip,Natalka,Ola itd Lilka nie jestes sama ....
Czy ktoras dzidzia nie ma jeszcze zabkow a ma objawy czy moja Lili sama zostala bez zabkow???
Jogo nie ma zęba, Kacperek, Filip,Natalka,Ola itd Lilka nie jestes sama ....
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez gosia2324.
Moderatorzy: ilona