- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #326148 przez maja1982
no własnie zapomniałam Kamilek z Olusią - słodziaki:)
filipek - jak ty ładnie siedzisz:) normalnie nie wierzę ze ten czas tak leci - juz dzieciaki zaczynają siadać!!
beti - no dopiero co macierzyński sie zaczynał a ty już do pracy
magda - gorąca herbatka i wyrko
filipek - jak ty ładnie siedzisz:) normalnie nie wierzę ze ten czas tak leci - juz dzieciaki zaczynają siadać!!
beti - no dopiero co macierzyński sie zaczynał a ty już do pracy
magda - gorąca herbatka i wyrko
Temat został zablokowany.
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #326206 przez Marta M
Przez tego trojana to ja sie nabawie jakiejs choroby..i to nie jednej...najpierw doskwierala mi tesknota i totalny brak babskiego gadania...teraz zamiast spac bo moje noce ostatnie nie za wesole i w dzien chodze jak na zapalkach to siedze przed komputerem i czytam stare posty...i do tego wpierdzielam ciacha...chyba 4ta albo 5ta paczka dzisiaj...ale mi dupa urosnie...
Ale malo naskrobalyscie biorac pod uwage cale 2 tygodnie...
Moze zrobie sobie przerwe w czytaniu i napisze co u nas: u nas ostatnio Maja furczala na nosku, kichala, w nocy ciezko oddychala, bylismy u lekarza, po sterimarze i syropku pulneo jakos wrocilo do normy...Przy okazji: Pati, podziwiam Cie ze w tej chorobie Kacperka mialas sile jeszcze robic sloiczki, itd...M byl chory: zatoki, po odstawieniu antybiotyku calego go obsypalo, uczulenie na cos i nowy antybiotyk...Teraz znow jestem sama bo polecial do Izraela...
Poza tym Maja wazy juz 8200, chyba najciezsza dziewczynka???
Monia przypomnial mi sie moj panienski, oj dzialo sie dzialo...niezapomniana noc, wow
Apropo tanich perfum...w bazie w Afganistanie sa mega tanie, mam cala polke i teraz stoja nieuzywane ze wzgledu na Majke...tylko ze mnie jest ciezko obiecac ze moge cos Wam kupic, bo M jest tylko chwile na bezclowce i zanim mi napisze co ile kosztuje to zanim ja bym sie z ktora skontaktowala to jego by juz tam nie bylo...Wogole M przywozi mi i szampony i listerine i proszki i pasty do zebow...i reczniki i naprawde kupe rzeczy...fajnie tak
Ale malo naskrobalyscie biorac pod uwage cale 2 tygodnie...
Moze zrobie sobie przerwe w czytaniu i napisze co u nas: u nas ostatnio Maja furczala na nosku, kichala, w nocy ciezko oddychala, bylismy u lekarza, po sterimarze i syropku pulneo jakos wrocilo do normy...Przy okazji: Pati, podziwiam Cie ze w tej chorobie Kacperka mialas sile jeszcze robic sloiczki, itd...M byl chory: zatoki, po odstawieniu antybiotyku calego go obsypalo, uczulenie na cos i nowy antybiotyk...Teraz znow jestem sama bo polecial do Izraela...
Poza tym Maja wazy juz 8200, chyba najciezsza dziewczynka???
Monia przypomnial mi sie moj panienski, oj dzialo sie dzialo...niezapomniana noc, wow
Apropo tanich perfum...w bazie w Afganistanie sa mega tanie, mam cala polke i teraz stoja nieuzywane ze wzgledu na Majke...tylko ze mnie jest ciezko obiecac ze moge cos Wam kupic, bo M jest tylko chwile na bezclowce i zanim mi napisze co ile kosztuje to zanim ja bym sie z ktora skontaktowala to jego by juz tam nie bylo...Wogole M przywozi mi i szampony i listerine i proszki i pasty do zebow...i reczniki i naprawde kupe rzeczy...fajnie tak
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Marta M.
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #326234 przez Marta M
gosia2324 napisał:
TEŻ PADŁAM...A ja jak miałam 6 miesięcy to zjadłam i się nią pomalowałam...mama mnie zostawila bez pieluszki na dwie minutki...zebym sobie pohasala...to pohasalam, haha...
Agusia nic nie wiedzialam ze Emi taka chora..
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]Moje starsze dziecko przeszlo dzis samo siebie,Kąpałam ich oboje, potem wyjęłam Jagódkę i poszłam ja ubierać i karmić,
Kuba myl sie dalej.
Po 5 min wola Mama chodz,mama chodz!
Mowie mu za za chwile tylko Niunia pójdzie spać,
Wracam do niego za kilka minut, a moje dziecko wolało mnie wcześniej bo chciało mu sie kupe
I trzyma kupe w rece "mamo masz" PADLAM !!!!!
TEŻ PADŁAM...A ja jak miałam 6 miesięcy to zjadłam i się nią pomalowałam...mama mnie zostawila bez pieluszki na dwie minutki...zebym sobie pohasala...to pohasalam, haha...
Agusia nic nie wiedzialam ze Emi taka chora..
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #326241 przez Marta M
Beti wiem
A ja zyje Waszymi przezyciami z ostatnich dni...Agus Pati czytam i podziwiam jakie wielkie jestescie...
Angie fryzura bomba, tez w przyszlym tygodniu sie wybieram, chyba wroce do grzywki... Bo juz na swoje wylizanie na glowie nie moge patrzec...i tyle siwych wlosow mam...moze jakis kolor rzuce??
Gosiu fajnie ze zapytalas gdzie sie podziewam Ty zawsze o nas pamietasz Jak Wam mialam napisac ze mnie nie bedzie jak na forum wejsc nie moglam...nie wszyscy maja fb i warto zaznaczyc ze mala grupka, miedzy innymi ja, bewipo, mgielka, magda, basia komunikowalysmy sie tam i codziennie zalimy ze chcemy do Was, na nasze FORUM!!
A ja zyje Waszymi przezyciami z ostatnich dni...Agus Pati czytam i podziwiam jakie wielkie jestescie...
Angie fryzura bomba, tez w przyszlym tygodniu sie wybieram, chyba wroce do grzywki... Bo juz na swoje wylizanie na glowie nie moge patrzec...i tyle siwych wlosow mam...moze jakis kolor rzuce??
Gosiu fajnie ze zapytalas gdzie sie podziewam Ty zawsze o nas pamietasz Jak Wam mialam napisac ze mnie nie bedzie jak na forum wejsc nie moglam...nie wszyscy maja fb i warto zaznaczyc ze mala grupka, miedzy innymi ja, bewipo, mgielka, magda, basia komunikowalysmy sie tam i codziennie zalimy ze chcemy do Was, na nasze FORUM!!
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #326244 przez Marta M
Półonc: żegnam się jako ostatnia i witam jako pierwsza
Ale usatysfakcjonowana bo przekroczylam 2000 strone
3 minuty pozniej:
I z czego sie tu cieszyc jak ja jeszcze mam Wrzesniowkowo w tyle...PUPA Zeby nie powiedziec gorzej...
Ale usatysfakcjonowana bo przekroczylam 2000 strone
3 minuty pozniej:
I z czego sie tu cieszyc jak ja jeszcze mam Wrzesniowkowo w tyle...PUPA Zeby nie powiedziec gorzej...
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #326254 przez megi2501
Dzień dobry
My się obudziłyśmy o 5.00
Martuś wracaj do nas. Czekam na kilka zdjęć Majeczki, bo masz zaległości
Beti, ale masz wielkiego chłopa Cudnie wyglądacie razem
Moja też bezzębna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
My się obudziłyśmy o 5.00
Martuś wracaj do nas. Czekam na kilka zdjęć Majeczki, bo masz zaległości
Beti, ale masz wielkiego chłopa Cudnie wyglądacie razem
Moja też bezzębna
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez megi2501.
Moderatorzy: ilona