BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 10 miesiąc temu #326390 przez monika1984lodz
Gosia Tule mocno mocno :*

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #326392 przez Agusia83
I w koncu Was nadrobilam...Emi padla...spapala butle i szybko zasnela..na macie przekrecala sie, az raz jej nie wyszlo i prawie glowka by walnela o podloge..bo tak sie probuje cwaniara podnosic :silly:

Co do M...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Amelciu, wszytskiego najlepszego, spoznione, ale szczere :laugh: , a dzis gratulujemy Olci :laugh:

Wszystkie maluszki zdjeciowe boskie :laugh: :laugh: :laugh: Sama mina sie usmiecha jak na Was patrze...no i swiat robi sie lepszy :laugh:

Fanka,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Marta, dawaj znac co z Maja.

Monia, mloda mezatko...ciesze sie, ze slub i weselicho sie udalo..a Ty na pewno wygladalas zjawiskowo..juz sie nie moge doczekac fotek :laugh:

Fanka, ja mam podobny album i jestem zadowolona, tyle, ze jeszcze zdjec w nim nie ma, bo nie wywolane..haha :silly:

Ja tez chce takie babeczki...ale bym teraz zjadla..

A wiecie...ostatnio M idzie do pracy...zawsze zamykam za nim drzwi i patrze a ktos nam obcial kawalek wycieraczki...czaicie? Ludzie o swinie...

Emi tez juz ubiera 74 :laugh: ale od niedawna.
12 lata 10 miesiąc temu #326404 przez gosia2324
fanka napisał:

ja też tęsknie za brzuszkiem i gdyby nie to, że Dawid taki malutki jeszcze i boję się, że z dwójką maluchów nie dałabym rady to skombinowalibyśmy drugiego maluszka i przynajmniej powrotem do pracy nie musiałabym się narazie martwić ;-)

Fanka :lol: padlam !!!!!
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #326405 przez Agusia83
Gosia a jak Tobie udaje sie wyrwac na pogaduchy do kolezanek, skoro M non stop nie ma w domu? Bo rozumiem, ze wowczas idziesz bez dzieci? Czy z?

Tak w ogole, to ja nie wiem co sie z tymi naszymi chlopami dzieje...
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #326408 przez gosia2324
Agusia83 napisał:

Gosia a jak Tobie udaje sie wyrwac na pogaduchy do kolezanek, skoro M non stop nie ma w domu? Bo rozumiem, ze wowczas idziesz bez dzieci? Czy z?

Ide sama !!!
On np idzie do pracy w piatek, wraca w poniedzialek i ma 2 dni wolne.
dzis jest w domu, idzie jutro rano na 8.00 i jest juz ok 14.00.
potem cala sroda w pracy, czwartek wolny, wiec roznie pracuje, byle wyrobic teraz ok 200 h
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #326412 przez fanka

a tak z innej beczki, mój M wczoraj chciał się napić piwa, otwierał butelkę otwieraczem i szyjka się uszczerbała, kawałek szkła odpadło i M się skaleczył w palce, fakt dosyć mocno przeciął i krew się ostro lała ale on zrobił taką panikę jakby conajmniej sobie tego palca odciął!!!!! mówię żeby wodą utlenioną polał- a on nie bo będzie piekło!ludzie gorzej niż dziecko
12 lata 10 miesiąc temu #326414 przez kasia79
Monia gratuluję udanego wesela, a swoją drogą to trochę naczytasz się tu o niedobrych mężach, ale nie zawsze są żli ;)
12 lata 10 miesiąc temu #326436 przez pati-m
fanka - mój tak samo :) Ostatnio musiał zrfobić morfologię więc 3 dni przed chodził załamany bo go kłuć będą i musi się psychicznie nastawić :lol:

Gosia :kiss: :kiss: :kiss:

Kacper dzisiaj jakiś okropny maruda i płacze już sama nie wiem czego.
Od samego rana straciłam ochotę do jakiegokolwiek działania :dry:
12 lata 10 miesiąc temu #326438 przez kasia79
moje dziecko dzisiaj maruda numer 1 pewnie czuje że taty nie a a przez całą zimę cały czas był w domu, teraz zasnęła ale na rękach, tatuś nauczył a ja będę miała przechlapane :( ciężka strasznie z 9 kilo na pewno waży.
12 lata 10 miesiąc temu #326442 przez Agusia83
Ja tak z innej beczki...kupowalyscie moze kiedys kupony z citeam....?

Wlasnie "chyba" kupilam kupon na wymiane opon...ale tyle razy dawalam dalej po wpisaniu danych bo cos bylo nie tak, ze sama nie wiem czy go kupilam, czy nie...co powinno sie wyswietlic? Czy powinnam dostac cos na skrzynke? I jak teraz mam zaplacic za kupon?.
12 lata 10 miesiąc temu #326450 przez fanka
Agusia ja kupowałam, dostałam na maila informację , że kupiłam a w tej ofercie były wszystkie dane jak zapłacić. ja kupon na wywoływanie zdjęć kupowałam.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #326455 przez Agusia83
Fanka, a dlugo czekalas na maila? Faktycznie weszlam ponownie i teraz wyswietla sie, ze kuponow kupionych 19...a wczesniej bylo 18...ale nadal nic mi nie przyszlo na maila.

Innymi slowy wpisalas swoje dane i maila i tyle, tak? Pozniej dostalas informacje na maila? Zastanawiam sie co bedzie jak za niego nie zaplace, bo cos poknocilam :silly:
12 lata 10 miesiąc temu #326456 przez pati-m
Agusia - ja niestety nie pomogę bo nic nie kupowałam.
12 lata 10 miesiąc temu #326459 przez slowiczek
Monia, super, że się udało :)

Agusia - jak to uciął Ci ktoś kawałek wycieraczki :lol: :unsure: :unsure: :unsure:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
12 lata 10 miesiąc temu #326460 przez Mała
Witam.
Dostałam @ i zdycham dosłownie, miałam cichą nadzieję, że po porodzie będą krótsze i mniej bolesne, a tu d...pa :(
My już po spacerku, pogoda śliczna :)

Megi

Emilka brawo za obroty.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka