- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #326464 przez Agusia83
Slowiczku, wyglada jakby ktos rzucil peta na wycieraczke, ona zaczela sie palic...ktos ja zgasil, ale odcial czesc spalona Mysle, ze tak bylo bo obok schodow jest slad po paleniu sie czegos...
Kurcze, moze i ja sprawdze konto? Moze i u mnie sie pomylili? A nie masz nic napisane w tytule przelewu?
Niestety...wczoraj zaplacilam rachunki, ale konto sie nie uzupelnilo
Kurcze, moze i ja sprawdze konto? Moze i u mnie sie pomylili? A nie masz nic napisane w tytule przelewu?
Niestety...wczoraj zaplacilam rachunki, ale konto sie nie uzupelnilo
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Agusia83.
Temat został zablokowany.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #326467 przez Mała
pati-m napisał:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
to samo miałam napisać hihiEmi - gratulacje
beti - o co nam faceci? Do robienia dzieci
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Mała.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #326474 przez pati-m
Mała napisał:
No no Oleńka jeszcze trochę i wyrośniesz mamusi z fotelika
pati-m napisał:
to samo miałam napisać hihiEmi - gratulacje
beti - o co nam faceci? Do robienia dzieci
No no Oleńka jeszcze trochę i wyrośniesz mamusi z fotelika
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #326477 przez Agusia83
troche sie zakrecilam..ale juz mam kupon
A ja nic nie robie tylko siedze na kompie...a Emi spi chyba sprzatanko w odstawke dzis ojdzie...mam rosl bo mama mi dala a drugie to nie wiem...kanapki?
troche sie zakrecilam..ale juz mam kupon
A ja nic nie robie tylko siedze na kompie...a Emi spi chyba sprzatanko w odstawke dzis ojdzie...mam rosl bo mama mi dala a drugie to nie wiem...kanapki?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Agusia83.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #326518 przez ewelinaa
Wróciłyśmy z chustowego spacerku, Kinga jeszcze dosypia
Zaszłyśmy do przychodni - córcia waży 7700
Kinga nosi ubranka 68 i ząbka też jeszcze nie ma
Zaszłyśmy do przychodni - córcia waży 7700
Kinga nosi ubranka 68 i ząbka też jeszcze nie ma
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez ewelinaa.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #326525 przez magda79
Słowiczku jeżeli miałaś niewykorzystany i to z zeszłego roku to ja też myślę, że to to...ciesz się i sruuu na zakupy
Agusia upalona wycieraczka normalnie kobieto poprawiłaś mi humor od razu dzisiaj
Olusia no właśnie Mała u mnie narazie bez @...tylko tak sobie ostatnio pomyślałam ciekawe kiedy przyjdzie...hmmm i żebym nie wywołała bo nie tęsknie!!!!
Agusia upalona wycieraczka normalnie kobieto poprawiłaś mi humor od razu dzisiaj
Olusia no właśnie Mała u mnie narazie bez @...tylko tak sobie ostatnio pomyślałam ciekawe kiedy przyjdzie...hmmm i żebym nie wywołała bo nie tęsknie!!!!
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #326538 przez iwonaNAVI
Witam sie poniedzialkowo wyspalam sie pieknie o 10 zwleklam sie dopiero z lozka
no i musialam zaczac od ogarniecia kuchni bo niedlugo zaczelaby chodzic tak to jest jak sie idzie do szkoly na weekend a facet zostaje z dzieckiem
Megi jejku ciezko masz...podziwiam Cie
Olcia witamy w gronie polroczniakow sliczna myszka z ciebie
Monia swietnie ze wszystko sie udalo bedziecie wspominac ten dzien do konca zycia
no i witamy w gronie Mezatek
Magda zdrowka dla dzieciakow
Gosia
Fanka moj
no i musialam zaczac od ogarniecia kuchni bo niedlugo zaczelaby chodzic tak to jest jak sie idzie do szkoly na weekend a facet zostaje z dzieckiem
Megi jejku ciezko masz...podziwiam Cie
Olcia witamy w gronie polroczniakow sliczna myszka z ciebie
Monia swietnie ze wszystko sie udalo bedziecie wspominac ten dzien do konca zycia
no i witamy w gronie Mezatek
Magda zdrowka dla dzieciakow
Gosia
Fanka moj
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #326559 przez mgielka22
Hej kochane:)
Dzieciaczki cudne Filipek, Kacperek, Olenka
Olusia buziaczek polroczniaczku
A ja nigdzie nei chodze i nei spotykam sie z nikim bo tez z mala jestem uwiazana w domu a zni asie szlajac to nei bardzo nei pamietam keidy bylam w kinie a rodzicom nie chce malej zostawiac tymbardziej ze na dniach sie wyprowadzamy. Jutro mam troche jezdzenia bo musze w izbie pielegniarek zalatwic wypis z rejestru i musze w zielonej gorze zlozyc dokumenty zeby mi wyrobili nowe prawo wykonywania zawodu bo kazde wojewodztwo ma osobna izbe!!! Ehh...
Beti szpile czadowe
Ja musze kupic malej nowa czapeczke na wiosne bo mam same letnie...
A za 2h ide do fryzjera zmienic fryzure bo mi sie znudzila
Dzieciaczki cudne Filipek, Kacperek, Olenka
Olusia buziaczek polroczniaczku
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Gooosiuuuu moze Damian ma okres i dlatego taki dupny chodzi i sie nei uklada i pewnei go niezle wystraszylas z tym rozwodem... ja narazie nei narzekam na M chociaz denerwuje mnei to ze nei potrafi postawic na swoim np teraz jak ma wyplate do 1 kazdego miesiaca to szef do tej pory mu nie zaplacil do konca wszytskiego...a on nei potrafi mu odpowiedziec ze ma swoej zobowiazania i jego to nei obchodzi ze szef nie ma czasu no sory... qrde ciezkei sa dni ja ostatnio nie mam kompletnie ochoty na sex i jego tez to razi i mowi ze jest facetem itd... ZObaczysz Gosia wiosna tuz tuz a na wiosne zakochujemy sie na nowo
A ja nigdzie nei chodze i nei spotykam sie z nikim bo tez z mala jestem uwiazana w domu a zni asie szlajac to nei bardzo nei pamietam keidy bylam w kinie a rodzicom nie chce malej zostawiac tymbardziej ze na dniach sie wyprowadzamy. Jutro mam troche jezdzenia bo musze w izbie pielegniarek zalatwic wypis z rejestru i musze w zielonej gorze zlozyc dokumenty zeby mi wyrobili nowe prawo wykonywania zawodu bo kazde wojewodztwo ma osobna izbe!!! Ehh...
Beti szpile czadowe
Ja musze kupic malej nowa czapeczke na wiosne bo mam same letnie...
A za 2h ide do fryzjera zmienic fryzure bo mi sie znudzila
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez mgielka22.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona