- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #326806 przez megi2501
Oleńko późno, ale szczerze SKŁADAM Ci ŻYCZONKA
Ale wielka dziewczynka już z Ciebie
Panna Lilianna powaliła uśmiechem
Domi, ale masz rumieńce
Franiu
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Moje dziecko dziś Anioł. Zajmowała się sobą. Ogólnie to zaczęła pełzać, więc to główne Jej zajęcie Śpi zawsze od 19-19.30 do 5.30-6.00 Później 2 drzemki około 40minut i sen 2godziny na spacerku. Trochę znowu problem z samodzielnym zasypianiem
Ale wielka dziewczynka już z Ciebie
Panna Lilianna powaliła uśmiechem
Domi, ale masz rumieńce
Franiu
Moje dziecko dziś Anioł. Zajmowała się sobą. Ogólnie to zaczęła pełzać, więc to główne Jej zajęcie Śpi zawsze od 19-19.30 do 5.30-6.00 Później 2 drzemki około 40minut i sen 2godziny na spacerku. Trochę znowu problem z samodzielnym zasypianiem
Temat został zablokowany.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- basia89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #326822 przez Agusia83
A ja jestem zalamana...dziewczyny 2 miesiace po porodzie schudlam 14kg...(zaznaczam, ze w ciazy przytylam 12kg)...cieszylam sie, bo wygladalam lepiej niz przed ciaza...i miescilam sie w spodniej sprzed 2 lat...a teraz nadrobilam juz 7kg...tyle, ze ja naprawde duzo nie jem...same wiecie, ze czasem przy dziecku sie nie da...do tego od 2 tygodni nie jem wieczorem nic...a ja wciaz tyje...jestem przerazona, czuje, ze to od moich hormonow tarczycy...ale kiedy sie unormuja? Czuje sie jak slonica...nie moge patrzec w lustro...Gdy trzymam Emi na rekach to widze ten odstajacy brzuch...ja nawet slodyczy za duzo nie jem...pod koniec ciazy strasznie wpitalalam i malo przybieralam na wadze, a teraz w zasadzie ich nie jem a tyje w sposob zastraszajacy
- basia89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- basia89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #326829 przez Agusia83
Basiu,
Basiu,
Basiu,
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Agusia83.
- basia89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- basia89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #326838 przez Agusia83
No wlasnie z tym jedzeniem mam tak samo...czesto sniadanie jem dopiero o 11...
Musze sie zmotywowac i po pierwsze ustalic sobie jakas diete, albo chociaz starac sie zjadac 5 posilkow dziennie...a po drugie musze zapisac sie na aerobik!...
Jutro moze uda mi sie umowic do fryzjera...
Gosiu, zrobilas juz rezerwacje na 30 czerwca?
Basiu,
Musze sie zmotywowac i po pierwsze ustalic sobie jakas diete, albo chociaz starac sie zjadac 5 posilkow dziennie...a po drugie musze zapisac sie na aerobik!...
Jutro moze uda mi sie umowic do fryzjera...
Gosiu, zrobilas juz rezerwacje na 30 czerwca?
Basiu,
- basia89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 10 miesiąc temu #326841 przez Mała
Lilka, Franio, Dominiś
Słowiczku
Agusia dasz radę z hormonami to i waga poleci, a i tak jesteś śliczna
Kamil mi się rozkłada Zwymiotował o 17, a teraz ma gorączkę. Jak on wymiotuje to ja mam dość, od razu wizja niedrożnej zastawki, szpitala i operacji Sprawdzałam zastawkę i chyba działa, chociaż to raczej mój M jest raczej ekspertem zastawkowym. Mam nadzieję, że to tylko jakaś chwilowa niedyspozycja brzuszkowa.
Słowiczku
Agusia dasz radę z hormonami to i waga poleci, a i tak jesteś śliczna
Kamil mi się rozkłada Zwymiotował o 17, a teraz ma gorączkę. Jak on wymiotuje to ja mam dość, od razu wizja niedrożnej zastawki, szpitala i operacji Sprawdzałam zastawkę i chyba działa, chociaż to raczej mój M jest raczej ekspertem zastawkowym. Mam nadzieję, że to tylko jakaś chwilowa niedyspozycja brzuszkowa.
- basia89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #326844 przez Agusia83
Biedny Kamilek...mam nadzieje, ze to nic powaznego...
Ale ze mnie gapa...widzialam 2 sliczne zdjecia Domisia Kochany, czy siedziales moze w pudelku? Ale masz piekny kominek w domku...ja tez taki chce.
Basiu...
Ale ze mnie gapa...widzialam 2 sliczne zdjecia Domisia Kochany, czy siedziales moze w pudelku? Ale masz piekny kominek w domku...ja tez taki chce.
Basiu...
Moderatorzy: ilona