- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #326726 przez Pyśkaaaa
dziewczyny jak spią wasze dzieci tzn ile?bo u nas ok 9 jest max godzinna drzemka potem ok 13 na spacerze max godz a potem ok 16 (chodz dzis padł o 15) i o 18 muszę go budzić prawie codziennie.... o 20 już idzie spać na noc i śpi do 6.30 no chyba że jest świeto to dłużej
Temat został zablokowany.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #326763 przez magda79
u nas jest różnie jak w domu to ok godz trzy razy przeważnie a jak jest spacer to potrafi ponad 3 godz ciągnąć dodatkowo po południu a w nocy też śpi tylko się musi napić - prawie przez sen i śpi dalej - żadnego rozrabiania ale nie zapeszam....
dzisiaj padł ok 18.45 bo marudził przed ostatnią drzemką i nie kładłam go więc się bawili i poszedł spać wcześniej
dzisiaj padł ok 18.45 bo marudził przed ostatnią drzemką i nie kładłam go więc się bawili i poszedł spać wcześniej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #326766 przez mgielka22
To ktorej sie podobaly
www.groupon.pl/oferty/cala-polska/matterhorn/3965263
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #326780 przez kasia79
Amelka wstaje o 8 rano około 10 pół godzinki drzemki, następnie o 13 następna drzemka najlepiej na spacerku do godziny czasem śpi i o 16 znowu pół godzinki a o 20 już na noc śpi, gdzie około 5 pobudka na papu więc nie narzekam
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez kasia79.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #326794 przez Agusia83
A Emisia wstaje o 6:30 lub 6 ..ale spi od 19...i ma jedna pobudke na papu...miedzy 3 a 4....wiem, nie powinnam narzekac..ale przed choroba w ogole sie nie budzila a teraz idac do lozka musze ostroznie sie klasc, bo kazde zgrzytanie lozka powoduje, ze Emi sie przekreca z boku na bok...taki ma czujny sen...
A tak w ogole, to kosmiczne buty Chyba bym sie nie odwazyla...13cm obcasa...niezle
A tak w ogole, to kosmiczne buty Chyba bym sie nie odwazyla...13cm obcasa...niezle
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Agusia83.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #326795 przez slowiczek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
zostawiłam Natalkę na łóżku tylko na chwilę z odpiętym pampersem, wracam za chwilę - kupal na łóżku kocham takie niespodzianki
zaraz idziemy kąpać się w żabie wczoraj odbył się debiut pod prysznicem
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
zostawiłam Natalkę na łóżku tylko na chwilę z odpiętym pampersem, wracam za chwilę - kupal na łóżku kocham takie niespodzianki
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #326796 przez iwonaNAVI
slowiczek napisał:
Skusi napewno a jak nie postaw mu dobre ultimatum
Skusi napewno a jak nie postaw mu dobre ultimatum
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 10 miesiąc temu #326802 przez Agusia83
Dzieciaczki sa niesamowite, Kuba Gosi, zrobil kupe i dal mamie w prezencie, Natalka Slowiczka zrobila na lozka kupsztala a Marta jak byla mala strzelila kupe, troche posmakowala i sie nia wysmarowala... Artysci i Artystki
Mama mi mowila,ze bylam wielkim niejadkiem (oczywiscie pozniej nadrobilam i teraz wieloryb ze mnie )a wiecie, co mi najbardziej smakowalo? Jedzenie z miski mojego pisaka ..A pamietacie, ze dawniej do malowania scian najpierw trzeba bylo przecedzic farbe przez rajstopy, pozniej mieszalo sie je w kublach? I tak, u nas mial sie zaczac remont farba rozrobiona czekala w kuchni...a ja moze mialam 2 lata...zobaczylam kubel i wlazlam do niego..ponoc mama musiala mnie niezle wyszorowac by farba zeszla
Mama mi mowila,ze bylam wielkim niejadkiem (oczywiscie pozniej nadrobilam i teraz wieloryb ze mnie )a wiecie, co mi najbardziej smakowalo? Jedzenie z miski mojego pisaka ..A pamietacie, ze dawniej do malowania scian najpierw trzeba bylo przecedzic farbe przez rajstopy, pozniej mieszalo sie je w kublach? I tak, u nas mial sie zaczac remont farba rozrobiona czekala w kuchni...a ja moze mialam 2 lata...zobaczylam kubel i wlazlam do niego..ponoc mama musiala mnie niezle wyszorowac by farba zeszla
Moderatorzy: ilona