BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 10 miesiąc temu #326723 przez slowiczek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #326726 przez Pyśkaaaa
dziewczyny jak spią wasze dzieci tzn ile?bo u nas ok 9 jest max godzinna drzemka potem ok 13 na spacerze max godz a potem ok 16 (chodz dzis padł o 15) i o 18 muszę go budzić prawie codziennie.... o 20 już idzie spać na noc i śpi do 6.30 no chyba że jest świeto to dłużej
12 lata 10 miesiąc temu #326728 przez slowiczek
powinnaś się cieszyc, że Franek dużo śpi :) Natalia mnie tak nie rozpieszcza....dziś akurat zasnęła na 2 h ale zwykle w ciągu dnia śpi nie więcej jak godzinę łącznie...no chyba, że jesteśmy na spacerze to troszkę więcej..
12 lata 10 miesiąc temu #326733 przez iwonaNAVI
Moja podobnie jak Natalka laczne w ciagu dnia ok 3 godz (tak od pol godz do godz max w ciagu) no ale 12 godz w nocy wiec nie narzekam
12 lata 10 miesiąc temu #326737 przez Pyśkaaaa
ejjjjjjjj ja nie narzekam tylko pytam :P
12 lata 10 miesiąc temu #326763 przez magda79
u nas jest różnie jak w domu to ok godz trzy razy przeważnie a jak jest spacer to potrafi ponad 3 godz ciągnąć dodatkowo po południu a w nocy też śpi tylko się musi napić - prawie przez sen i śpi dalej - żadnego rozrabiania ale nie zapeszam....

dzisiaj padł ok 18.45 bo marudził przed ostatnią drzemką i nie kładłam go więc się bawili i poszedł spać wcześniej :)
12 lata 10 miesiąc temu #326765 przez mgielka22
Lila spi zazwyczaj ok 3x po pol godz dziennie i w nocy po 12h z jedna pobudka przynajmniej...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 10 miesiąc temu #326766 przez mgielka22
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #326780 przez kasia79
Amelka wstaje o 8 rano około 10 pół godzinki drzemki, następnie o 13 następna drzemka najlepiej na spacerku do godziny czasem śpi i o 16 znowu pół godzinki a o 20 już na noc śpi, gdzie około 5 pobudka na papu :) więc nie narzekam
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #326794 przez Agusia83
A Emisia wstaje o 6:30 lub 6 :silly: ..ale spi od 19...i ma jedna pobudke na papu...miedzy 3 a 4....wiem, nie powinnam narzekac..ale przed choroba w ogole sie nie budzila :silly: a teraz idac do lozka musze ostroznie sie klasc, bo kazde zgrzytanie lozka powoduje, ze Emi sie przekreca z boku na bok...taki ma czujny sen...

A tak w ogole, to kosmiczne buty :silly: Chyba bym sie nie odwazyla...13cm obcasa...niezle
12 lata 10 miesiąc temu #326795 przez slowiczek

zostawiłam Natalkę na łóżku tylko na chwilę z odpiętym pampersem, wracam za chwilę - kupal na łóżku :X kocham takie niespodzianki :S

zaraz idziemy kąpać się w żabie B) wczoraj odbył się debiut pod prysznicem :blink:
12 lata 10 miesiąc temu #326796 przez iwonaNAVI
slowiczek napisał:

zostawiłam Natalkę na łóżku tylko na chwilę z odpiętym pampersem, wracam za chwilę - kupal na łóżku :X kocham takie niespodzianki :S

zaraz idziemy kąpać się w żabie B) wczoraj odbył się debiut pod prysznicem :blink:

Skusi napewno :) a jak nie postaw mu dobre ultimatum :P
12 lata 10 miesiąc temu #326797 przez magda79
ja to bym sie chyba połamała w nich....ostatnio tylko płaskie nosze...alw wiosna idzie i trzeba byłoby coś do sukienki fajnego poszukać :silly: :silly:

12 lata 10 miesiąc temu #326799 przez mgielka22
No to ladnie Slowiczku

ALe mnie leb napitala masakra jakas... :(
12 lata 10 miesiąc temu #326802 przez Agusia83
Dzieciaczki sa niesamowite, Kuba Gosi, zrobil kupe i dal mamie w prezencie, Natalka Slowiczka zrobila na lozka kupsztala a Marta jak byla mala strzelila kupe, troche posmakowala i sie nia wysmarowala... :laugh: Artysci i Artystki :laugh:

Mama mi mowila,ze bylam wielkim niejadkiem (oczywiscie pozniej nadrobilam i teraz wieloryb ze mnie :silly: )a wiecie, co mi najbardziej smakowalo? Jedzenie z miski mojego pisaka :silly: ..A pamietacie, ze dawniej do malowania scian najpierw trzeba bylo przecedzic farbe przez rajstopy, pozniej mieszalo sie je w kublach? I tak, u nas mial sie zaczac remont farba rozrobiona czekala w kuchni...a ja moze mialam 2 lata...zobaczylam kubel i wlazlam do niego..ponoc mama musiala mnie niezle wyszorowac by farba zeszla :silly:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia