- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Edyta1986
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #334702 przez slowiczek
nie poznałabym Emilki buziaki księżniczko maleńka
Agusia, w ogóle na balkonetce dziewczyny piszą, że plunge effuniaki najlepiej dopasowują się dopiero po praniu i wtedy lepiej przylegają, no ale to tylko jeśli tyci tyci odstają bo jak rzeczywiście za duży to do wymiany
Mgiełka, ja niestety też nie pomogę na chwilę obecną..
matko, jak mnie plecy nawalają kładę się do łóżka bo ledwo żyję...
dobranoc kobietki
Agusia, w ogóle na balkonetce dziewczyny piszą, że plunge effuniaki najlepiej dopasowują się dopiero po praniu i wtedy lepiej przylegają, no ale to tylko jeśli tyci tyci odstają bo jak rzeczywiście za duży to do wymiany
Mgiełka, ja niestety też nie pomogę na chwilę obecną..
matko, jak mnie plecy nawalają kładę się do łóżka bo ledwo żyję...
dobranoc kobietki
Temat został zablokowany.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #334719 przez pati-m
Witam
Ale się wczoraj uśmiałam na tym kabaretonie Jeśli ktoś będzie miał okazję zobaczyć to polecam No i był premierowy skecz Mariolki
Marta - pepco rządzi I bardzo dobrze Super ciuszki za super cenę
Emi w wózeczku rewelacja!
I Emi w nowym foteliku też
Gosia - co do domków na piątek to my na razie odpadamy bo mój S. nie jest w stanie z takim wyprzedzeniem odpowiedzieć do której będzie musiał pracować. Bliżej terminu dam znać i jak się uda to wtedy zadzwonimy i zarezerwujemy
Aaa! I kupiłam czapkę Kacprowi Dwustronną w smyku Jak założymy na spacerek to cyknę fotkę i wstawię
Ale się wczoraj uśmiałam na tym kabaretonie Jeśli ktoś będzie miał okazję zobaczyć to polecam No i był premierowy skecz Mariolki
Marta - pepco rządzi I bardzo dobrze Super ciuszki za super cenę
Emi w wózeczku rewelacja!
I Emi w nowym foteliku też
Gosia - co do domków na piątek to my na razie odpadamy bo mój S. nie jest w stanie z takim wyprzedzeniem odpowiedzieć do której będzie musiał pracować. Bliżej terminu dam znać i jak się uda to wtedy zadzwonimy i zarezerwujemy
Aaa! I kupiłam czapkę Kacprowi Dwustronną w smyku Jak założymy na spacerek to cyknę fotkę i wstawię
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #334726 przez Pyśkaaaa
Witam
a co to jutro zmiana czasu? supcio bedzie dłużej jasno
moj dzis pojechl do pracy bedzie wieczorem ale jutro obiecał nam rodzinny wypad za miasto juz nie mogę się doczekać
Monia z wkladaną chodzilo mi o to że nie wiązana... ale jestem zakręcona hehehe:D
a co to jutro zmiana czasu? supcio bedzie dłużej jasno
moj dzis pojechl do pracy bedzie wieczorem ale jutro obiecał nam rodzinny wypad za miasto juz nie mogę się doczekać
Monia z wkladaną chodzilo mi o to że nie wiązana... ale jestem zakręcona hehehe:D
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #334728 przez ewelinaa
Witam i ja
U nas tez pobudka o 6, świeci piękne słońce więc nie jest najgorzej
Wczoraj cały dzień byłyśmy poza domem, z przerwą na domowy obiadek
Kupiłam płaszcz i oczywiście dla małej kilka ciuszków
Nunka - jak fajnie się bawisz w swoim krzesełku no i paluszki długaśne - super
Oliwka na spacerku super, jakie ma oczka wielkie
Agusia - dobrze, że Emilka już w spacerówce, teraz spacery będą prawdziwą przyjemnością
Gosia - te czapeczki, które wklejałaś z samochodami i taka niebieska w paski są w h&m po 10zł
Marta - fajne zakupy z pepco, ja też dziś się wybiorę, ale w moim jakoś nie mogę trafić na takie fajne rzeczy, dla chłopców są fajniejsze
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
U nas tez pobudka o 6, świeci piękne słońce więc nie jest najgorzej
Wczoraj cały dzień byłyśmy poza domem, z przerwą na domowy obiadek
Kupiłam płaszcz i oczywiście dla małej kilka ciuszków
Nunka - jak fajnie się bawisz w swoim krzesełku no i paluszki długaśne - super
Oliwka na spacerku super, jakie ma oczka wielkie
Agusia - dobrze, że Emilka już w spacerówce, teraz spacery będą prawdziwą przyjemnością
Gosia - te czapeczki, które wklejałaś z samochodami i taka niebieska w paski są w h&m po 10zł
Marta - fajne zakupy z pepco, ja też dziś się wybiorę, ale w moim jakoś nie mogę trafić na takie fajne rzeczy, dla chłopców są fajniejsze
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #334732 przez fanka
witam i ja w sobotę
Pati, Pyśka jakie czapki kupiłyście? pokażcie? bo ja dziś idę polować coś,mieliśmy wczoraj jechać ale nie było weny. Wczoraj bylo u nas tak ciepło, że Dawid już w letniej wystąpił no ale wiadomo taką wiosenną też musi mieć bo jeszcze różne dni będą w końcu dopiero marzec.
Emi w spacerówce super, a w czapeczce całkiem inaczej wygląda, aż trudno ją poznać!!
Marta super zakupy, ja też dziś pepco idę zaatakować.
Pati, Pyśka jakie czapki kupiłyście? pokażcie? bo ja dziś idę polować coś,mieliśmy wczoraj jechać ale nie było weny. Wczoraj bylo u nas tak ciepło, że Dawid już w letniej wystąpił no ale wiadomo taką wiosenną też musi mieć bo jeszcze różne dni będą w końcu dopiero marzec.
Emi w spacerówce super, a w czapeczce całkiem inaczej wygląda, aż trudno ją poznać!!
Marta super zakupy, ja też dziś pepco idę zaatakować.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez fanka.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #334738 przez megi2501
Dzień dobry,
Dawidek, cóż za interesująca poza zasypiania:)
Pyśkaa zakupy widzę udane Już widzę, jak mój zięć będzie wyglądał czadersko
Emilka
Pati dobrze, że się wybawiłaś i odstresowałaś
Dawidek, cóż za interesująca poza zasypiania:)
Pyśkaa zakupy widzę udane Już widzę, jak mój zięć będzie wyglądał czadersko
Emilka
Pati dobrze, że się wybawiłaś i odstresowałaś
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona