- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jagódka bajeczna, a teksty wzruszające
Moja to strasznie macha rękoma na widok jedzenia, aż się trzęsie Jest ogólnie wszystkożerna Gosia pewnie Jogo tak reaguje. Myślę, że to nic niepokojącego
Moja nauczyła się robić papa i przybijać 5-ke
Pyśka Ty to nam chyba na ślub naszych dzieci kiecki uszyjesz- zdolna babeczko
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Wojtuś rzeki mleka Ci życzę
Emilka, Jagodzia, Julcia, Dawidzio, Franulek, Wojtuś
A my dziś po basenie, a ja dodatkowo po Zumbie...ale będę miała zakwasy
Pokazujcie czapy
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Kurcze, licytowalam Emi sliczne bolerko i w ostatnich sekundach ktos mnie ubiegl i mi smutno,...bo takie ladne...same zobaczcie
allegro.pl/matalan-cudne-bolerko-roz-6-9...4cm-i2212867199.html
Dawidku, Julciu, Franku i Jagodzianko piekne macie fotki
Gosia, Emi tez sie czasem spina...i w ogole jak zobaczy flache to zaczyna krzyczec i czasem plakac...a jak ja trzymam wowczas na rekach, to nieduzo brakuje bym ogluchla
Magda, jak sie czuje Dominik? Jak katarek? Jesli wczesniej pisalas, to przepraszam...musialam niedoczytac...
Pyska..ale z Ciebie zdolniacha Az zazdroszcze...
Slowiczku, jednak M ma racje...miska troszke za duza...juz dostalam maila jak wymienic
Co do zabawki Emi, to my mowimy na piszczalke "Franek"
Emilka non stop za to mowi "gdie"
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hej dziewczynki...Emi spi juz od 18:40...ale to dlatego, ze odkad otworzyla oczka na spacerze o 14:30, tak w ogole nie spala...Dzieki temu, ze tak wczesnie poszla spac..ja wsadzilam szyne do piekarnika uprzednio zamarynowana, obralam ziemniaki i jarzynke na rosl na jutro
Kurcze, licytowalam Emi sliczne bolerko i w ostatnich sekundach ktos mnie ubiegl i mi smutno,...bo takie ladne...same zobaczcie
allegro.pl/matalan-cudne-bolerko-roz-6-9...4cm-i2212867199.html
Dawidku, Julciu, Franku i Jagodzianko piekne macie fotki
Gosia, Emi tez sie czasem spina...i w ogole jak zobaczy flache to zaczyna krzyczec i czasem plakac...a jak ja trzymam wowczas na rekach, to nieduzo brakuje bym ogluchla
Magda, jak sie czuje Dominik? Jak katarek? Jesli wczesniej pisalas, to przepraszam...musialam niedoczytac...
Pyska..ale z Ciebie zdolniacha Az zazdroszcze...
Slowiczku, jednak M ma racje...miska troszke za duza...juz dostalam maila jak wymienic
Co do zabawki Emi, to my mowimy na piszczalke "Franek"
Emilka non stop za to mowi "gdie"
Kurcze no mam nadz, że już wychodzimy powoli z choroby...dzisiaj jeszcze kaszlał ale na wieczór już nie...pewnie rano znowu będzie..
zrobiłam mu inhalacje dwa razy.....z soli i z rumianku i smarowałam dzisiaj sadłem z gęsi...wcześniej pulmex baby...nosz ku...musi już być dobrze!!!!!!!!
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Gosiu jedna miejscowość 9km a druga 10km od nas...kiedy się więc wybierasz w odwiedziny??
Maja też się tak prostuje, czasem jak jej coś chcę też podać to zamiast wyciągnąć raczki daje je na boki i właśnie podobnie prostuje, przy tym często się trzęsie..
Jogo powinna być na okładach wszystkich perełek
Julka jaka zdolna Mojej chyba do tego daleko..
Agusia my też poszłyśmy wcześniej spać ale dziś zmiana czasu więc i tak śpimy godzinę krócej, więc Emi wstanie pewnie o tej porze co zwykle
A powiedzcie mi jeszcze czy Wasze dzieci też tak dużo piją?? Maja zaraz przed spacerem zjadła z obu piersi, wypiła 60ml soczku, a na spacerze 240ml soku z wodą i jeszcze chciała...aż się wystraszyłam, normalnie bałam się jej tyle dać ale tak ładnie piła..i po spacerze zjadła obiad...chyba to słońce ją tak spragnioną zrobiło..
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Julka ślicznie taka zdolniacha
Jogo
Natalka też tak czasem robi
a właśnie jak jesteśmy już przy Jogo, to Natalka dziś jadła jagody , nawet troszkę zjadła, ale ona w ogóle nie przepada za owocami, te w słoiczkach są za kwaśne moim zdaniem...
magda, oby to był już koniec chorowania Domisia
Iwona, adidaski kupiłam w Mothercare za 40 zł
jeszcze skarpetunie jej kupiłam bo wiecznie gubi, też wam się pochwalę bo są takie słodziutkie
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Marta moja bardzo bardzo pije...ale na spacerku to o dziwo ja rusza ...nawet sie budzi i nie chce mleka a jak dam jej sie napic soczku wypije nawet 100 ml i idzie dalej spac wiec chyba pragnienie sie wzmaga na powietrzu
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
zresztą pamiętam że jak byłam dzieckiem i szło się na jakąś uroczystość wypijało się wszystkie cole, czy się chciało pić czy nie...
widać nawet te małe dzieci tak mają, haha...
skarpetuszki przesłodkie,
mykam, dobrej nocki
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa