BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #335157 przez ewelinaa
iwonaNAVI napisał:

Katy no cos Ty nie wiedzialam !!!
to jakie jogurty sa bez chemi? sa jakies w ogole?

Jogurt naturalny :lol:

I ja taki będę dawała Kindze ok. roczku :)
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #335158 przez gosia2324
slowiczek napisał:

które chcesz Gosia :) ?

40 i 147 :kiss: Dziekuje :blink:
12 lata 9 miesiąc temu #335159 przez Mała
Witam dziewczyny.
Nie wiem co u Was, nawet nie mam kiedy nadrobić :( Kamil jutro idzie do szpitala, a Ola od 3 dni masakra. Z oczu leją się łzy, z nosa katar,a z buzi ślina i wszystko w ilościach hurtowych, w nocy 38,2 i tylko u mnie na rękach chce być, śpi jak zajączek. Myślicie, że to zęby?
Te danonki to mi się wydawało, że coś szybko chcecie podać. Dobrze, że z Samim ok.
Pozdrawiam.
12 lata 9 miesiąc temu #335161 przez katy25
oj tak dziewczynki
ja sie bardzo zdenerwowalam i moj M. tez bo to on mu go dal...
chyba lepiej do roku poczekac z kazdym jogurtem?

Lekarz mi nic nie powiedzial na temat jogurtow ktore mozna podawac zreszta ja juz nie chce zadnych mu dawac hehe

plaszczyk fajny
ja mam upatrzona kurtke pikowana na allegro ale czekam na kase:)

tak czy siak DANONKOM MOWIMY NIE:)

PYSKAAA SUPER FOTKI
12 lata 9 miesiąc temu #335166 przez iwonaNAVI
Mala nie wiem czy katar od zebow...mi sie wydaje ze te objawy co piszesz raczej nie ale moge sie mylic

a dzieciaki trzymamy kciuki i modlimy sie ...za Kamisia operacje :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335172 przez gosia2324
Witam sie wieczorowo B) :silly:

I zaczynam od słania buziaków dla Majki :kiss: ,Emilki :kiss: ,Nadulki :kiss: , Anitki :kiss: Franusia :kiss:

Pati, może i ja wrażliwa dusza, ale jak mi ktoś podpadnie ,to :S :X

Iwonka Danonkujesz bez nas :( :( :( :silly:

Katy o MATKO :cheer: :cheer: :cheer: Az tak jest uczulony????
Ja wiem ze teraz wszystko cj jemy to chemiam,
Ja jedynie to zwracam uwage na parówki kupuje tylko Berlinki od tylko one nie maja MOM,i soki dla Kuby te ktore jako pierwszy skladnik maja owoce a nie wode i tyle!
Moja kol dawala dziecku tylko jogorty naturalne i jej maly pil tylko wode i jest blady jak sciana :dry: Dla mnie jogurt naturalny to zamiennik śmietany, a dla dziecka... nie koniecznie.

A my dzis bylismy na basenie :) Fajnie bylo, Kuba szalal na calego, Jagoda troche sie żaliła, ale ogolnie ok, wysiedzila sie w jacuzzi :S i po 30 min musialam wyjsc z nia na dwor i padla w wozku :)
Mam nadzieje ze bedziemy tak rodzinnie jezdzic co tydzien :)
12 lata 9 miesiąc temu #335186 przez Marta M
Katy to mieliście przeżycia, biedny Samiczek...

Anitka na huśtawce?? Wow, to już napewno Wam stabilnie siedzi :) Super :)

Pysia i Franuś na spacerku bombastyczni :)

Mała ja już pisałam ale jeszcze raz: wszystkiego dobrego dla Kamilka, bądzcie dzielni! :kiss: :kiss:

Gosia ja Cie prosze zdjecia z basenu :)

A ja zamiast lepiej to czuję sie gorzej, chora, na spacerze nas tak przewiało...a spędziliśmy pół dnia na polku..
12 lata 9 miesiąc temu #335188 przez gosia2324
Marta M napisał:

Katy to mieliście przeżycia, biedny Samiczek...

Anitka na huśtawce?? Wow, to już napewno Wam stabilnie siedzi :) Super :)

Pysia i Franuś na spacerku bombastyczni :)

Mała ja już pisałam ale jeszcze raz: wszystkiego dobrego dla Kamilka, bądzcie dzielni! :kiss: :kiss:

Gosia ja Cie prosze zdjecia z basenu :)

A ja zamiast lepiej to czuję sie gorzej, chora, na spacerze nas tak przewiało...a spędziliśmy pół dnia na polku..

Maja nie ma zdjec bo D powiedzial ze nie bedzie robil i nie zabral aparatu :angry: :dry:
12 lata 9 miesiąc temu #335189 przez Agusia83
:laugh: A u mnie byly 2 przyjaciolki...Emi miala kolezanke i fajnie sobie rozmawialy...momentami krzyczaly na siebie :silly: super to wygladalo...a jak sie zaczepialy? :laugh: Bylysmy tez na spacerze...faktycznie wiatr niesamowicie momentami wial...ale dalo sie dzieci uchronic kocykami i zmianami pozycji wozka :laugh: ...a od 19:30 moj dziec juz smacznie nyna.

Katy...rany....dobrze, ze szybko zareagowaliscie...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
...a bedac ostatnio w tesco myslalam o danonkach...ale po przeczytanou skladu stwierdzilam, ze chyba tylko kokaina ma wiecej chemii i odstawilam na polke...mysle, ze bede Emilce podawac jogurt naturalny i wkladac do niego owocki.

Ewelina, sliczny plaszczyk...mnie najbardziej jednak podoba sie czerwony :silly:

Pyskaa, bardzo ladnie razem wygladacie...widac, ze wialo..ale najwazniejsze, ze Franio zadowolony ze spaceru :laugh:

Bewipo, Anitka sie chusta, niesamowite :lol: ale duza dziewczynka

Nadia, Majeczka...cudne dziewczynki :woohoo:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mgielka...oj dopiero zobaczysz, jak fantastycznie jest mieszkac samemu :laugh:
12 lata 9 miesiąc temu #335192 przez gosia2324
A tak moje dzieco reagujena zmiane czasu :dry: 20,45 :cheer:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335195 przez Marta M
Jogo do spania trzeba...haha...a ona hula w najlepsze :) Ciesz sie gosia, rano Ci bedzie dłuzej spac :)

A tu my na dzisiejszym spacerku:

Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #335204 przez beti
Cześć laseczki...od razu widać, że wiosna przyszła bo się od zdjęć zaroiło :) :)

Majusia, Emilcia, Nadinka, Anitka, Jagódka i Franusia :kiss:

Też mi cos nie pasowało z tymi jogurtami tak wcześnie...dobrze, że Samiczkowi się nic nie stało :kiss:

My dziś na spacerku byliśmy...ale nas wywiało strasznie, no i na HM nalot zrobiłam, bo jest ten bon - 30 % więc Fifiego zaopatrzyłam w spodenki na lato, polóweczkę, czapkę i skarpetki :D :D
12 lata 9 miesiąc temu #335206 przez magda79
fajne foteczki :) wszystkieeeeeee

a Jogo...haha chciała pobalować chyba :ohmy: :ohmy: ...właśnie rano będziecie dłuzej spać :)
12 lata 9 miesiąc temu #335216 przez iwonaNAVI
Gosia tak danonkowalam ale teraz juz nie wiem :( co prawda nic jej nie bylo...jakie jest wasze zdanie/

Musze sie pochwalic ze kupilam juz pieluszki na basen takze wielkimi krokami sie zblizamy do wyjazdu :P musze jeszcze tylko zrobic przymiarke moich strojow i kupic Oliwci rekawki

Gosia coz za Minnie :) i nasz kocyk blizniaczko :B

Martusa sliczne rodzinne zdjecia :)
12 lata 9 miesiąc temu #335222 przez mgielka22
No dzieciaczki jak zawsze wymiataja Franulek, Jogo, Majeczka mmm :kiss:
Ahh zobaczymy jak sie bedzie mieszkalo sammeu czy z M sie nie pozabijamy :P

Teraz biedak sam jest z Lila do wtorku wieczór ja jestem w Nowej, jutro ide na badania praktycznie po ciazy nei robilam w ogole wiec nawet nie wiem jak sprawa wyglada :P

A ja nie wiem co bede podawac malej za jogurty znajoma daje te z biedronki co maja te lentylki ale skladu nei czytalam wiec nawet nie wiem...

Ewelina do gara z T :D
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka