- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
To my juz z Emi zaliczylysmy spacerek Fakt, jest chlodno, ale cieplo ja ubralam, przykrylam kocykiem, do tego nakladka na spacerowe i smigalysmy po placu na zakupach...chcialam zajrzec do przychodni z racji tej jej wydzieliny i zapytac o dosc sporawe cycuszki Emisi..ale pocalowalysmy klamke...teraz dosypia jeszcze w wozku przy twartym balkonie.
Lilianko i Franusiu, 100 lat dla nszych starszaczkow naprawde nie moge w to uwierzyc, ze juz wsyztskie nasze dzieciaczki skonczyly pol roku..
Monia, masz racje, trzeba korzystac z pogody poki jest...ja od kilku dni chodze z Emi 2 razy na polko.
Dawidku...czytam sobie posty, patrze zdjecie..ale wiesz...ja Cie w ogole nie poznalam...w tej czapie wygladasz bardzo dorosle i jak przystalo na powaznego mezczyne..jestes baaardzooo przystojny
Kacperku, ty tez powalasz mnie z nog...swoja uroda oczywiscie Swietne zdjecia mama robila...widze, ze kochasz zabke kapielowke
Fanka...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pije kawe...az mam ochote na druga i w ogole chce mi sie spac..
A jesli chodzi o karminie cycem i butla...to ja najpierw wprowadzalam jedna butelke na dzien...pozniej 2, 3....nastepnie caly dzien Emisia byla na mm, na noc tez juz jej dawalam z odrobina kaszki a w nocy dostawala cyca...ale jak przyszedl czas...ze w nocy jadla by moje mleko co godzine..stwoerdzilam, ze w koncu musi sie dziecko najesc porzadnie, a mama wyspac..i wowczas zrezygnowalam z cyca.
Wydaje mi sie, ze jak tak po kolei ostawia sie dziecko od piersi, to i nasze cycki tez sie przyzwyczajaja i nie ma dla nich szoku...wiadomo, ze mleko bedzie jeszcze przez jakis okres czasu....ale jak sie go nie bedzie odciagac, to w koncu zaniknie...
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Franulek zdjecie prosze
Gosia ciezko mi bardzo bo sie martwie bo nie wiem co jest jak jest i w ogole ale musze przezyc niestety to tylko do czwartku jakos wytrzymam, chociaz brzuch mnie z nerwow boli nic nei jem bo przezywam strasznie ta cala sytuacje z praca i wyprowadzka...ehh tylko do niedzieli i bedziemy na swoim
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Fanka usmialam sie z T
KAcperku cudny jestes.A ja to Was chyba widzialam w Manu ale nie jestem pewna.
My na spacerek raczej nie idziemy.Ja dstalam @ dwa dni temu i dzisaij jestem nie do zycia.Do tego Emi tez jakas nieswoja
Chrupeczki daje i ostatnio dostala tez wafelka ryzowego
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Fanka- a co ile je?
a Franek stać nie chce ale powiem wam wszystko w swoim czasie... on dopiero pół roczku konczy jeszcze sie nasiedzi
dajecie maluchom chrupeczki kukurydziane?
ja jeszcze nie dałam ale mam zamiar
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pyśkaaaa napisał:
Fanka- a co ile je?
a Franek stać nie chce ale powiem wam wszystko w swoim czasie... on dopiero pół roczku konczy jeszcze sie nasiedzi
dajecie maluchom chrupeczki kukurydziane?
ja jeszcze nie dałam ale mam zamiar
A lilke nie chce chrupkow woli biszkopty
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pysia ja jednorazowo prosze zeby mi 10 puszek przepisala i starcza na okolo 1,5 miesiaca w porywach do dwoch.
Fanka usmialam sie z T
KAcperku cudny jestes.A ja to Was chyba widzialam w Manu ale nie jestem pewna.
My na spacerek raczej nie idziemy.Ja dstalam @ dwa dni temu i dzisaij jestem nie do zycia.Do tego Emi tez jakas nieswoja
Chrupeczki daje i ostatnio dostala tez wafelka ryzowego
I nie podeszłaś! Nununu! Karna żaba!
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany