BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #335382 przez Marta M
Kacper dżolero, niejedna panna musiała się za nim oglądnąć :) I siedzieć może jeszcze nie umiem, ale stać TAK :) Od trudniejszych rzeczy zaczyna :) Od cioci i kumpeli Mai buziak :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #335384 przez pati-m
Marta - masz rację, siedzenie go nie interesuje ale ja pozwoli mu się "postać" to jest pełnia szczęścia :)
12 lata 9 miesiąc temu #335388 przez Agusia83
hejka :laugh:
To my juz z Emi zaliczylysmy spacerek :laugh: Fakt, jest chlodno, ale cieplo ja ubralam, przykrylam kocykiem, do tego nakladka na spacerowe i smigalysmy po placu na zakupach...chcialam zajrzec do przychodni z racji tej jej wydzieliny i zapytac o dosc sporawe cycuszki Emisi..ale pocalowalysmy klamke...teraz dosypia jeszcze w wozku przy twartym balkonie.

Lilianko i Franusiu, 100 lat dla nszych starszaczkow :laugh: naprawde nie moge w to uwierzyc, ze juz wsyztskie nasze dzieciaczki skonczyly pol roku..

Monia, masz racje, trzeba korzystac z pogody poki jest...ja od kilku dni chodze z Emi 2 razy na polko.

Dawidku...czytam sobie posty, patrze zdjecie..ale wiesz...ja Cie w ogole nie poznalam...w tej czapie wygladasz bardzo dorosle i jak przystalo na powaznego mezczyne..jestes baaardzooo przystojny :laugh:

Kacperku, ty tez powalasz mnie z nog...swoja uroda oczywiscie :laugh: Swietne zdjecia mama robila...widze, ze kochasz zabke kapielowke :silly:

Fanka...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pije kawe...az mam ochote na druga i w ogole chce mi sie spac..

A jesli chodzi o karminie cycem i butla...to ja najpierw wprowadzalam jedna butelke na dzien...pozniej 2, 3....nastepnie caly dzien Emisia byla na mm, na noc tez juz jej dawalam z odrobina kaszki a w nocy dostawala cyca...ale jak przyszedl czas...ze w nocy jadla by moje mleko co godzine..stwoerdzilam, ze w koncu musi sie dziecko najesc porzadnie, a mama wyspac..i wowczas zrezygnowalam z cyca.
Wydaje mi sie, ze jak tak po kolei ostawia sie dziecko od piersi, to i nasze cycki tez sie przyzwyczajaja i nie ma dla nich szoku...wiadomo, ze mleko bedzie jeszcze przez jakis okres czasu....ale jak sie go nie bedzie odciagac, to w koncu zaniknie...
12 lata 9 miesiąc temu #335389 przez Pyśkaaaa
Fanka- a co ile je?

a Franek stać nie chce :P ale powiem wam wszystko w swoim czasie... on dopiero pół roczku konczy :D jeszcze sie nasiedzi :P

dajecie maluchom chrupeczki kukurydziane?
12 lata 9 miesiąc temu #335396 przez Agusia83
Ja nie daje...boje sie...raz dalam Emi kawalek jabluszka do mamlania..oczywiscie siedzialam przy niej..ale musiala odgryzc kawalek i zaczela sie krztusic...myslalam, ze oszaleje...5 minut kaszlala a ja ja oklepywalam....balam sie, ze mi sie udusi...dlatego z chrupkami chyba jeszcze sie wstrzymam.
12 lata 9 miesiąc temu #335398 przez mgielka22
Kacperku Ty lamaczu kobiecych serrc :D

Franulek :kiss: zdjecie prosze :lol:

Gosia ciezko mi bardzo bo sie martwie bo nie wiem co jest jak jest i w ogole ale musze przezyc niestety to tylko do czwartku jakos wytrzymam, chociaz brzuch mnie z nerwow boli nic nei jem bo przezywam strasznie ta cala sytuacje z praca i wyprowadzka...ehh tylko do niedzieli i bedziemy na swoim ;)
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335400 przez monika1984lodz
Pysia ja jednorazowo prosze zeby mi 10 puszek przepisala i starcza na okolo 1,5 miesiaca w porywach do dwoch.

Fanka usmialam sie z T

KAcperku cudny jestes.A ja to Was chyba widzialam w Manu ale nie jestem pewna.

My na spacerek raczej nie idziemy.Ja dstalam @ dwa dni temu i dzisaij jestem nie do zycia.Do tego Emi tez jakas nieswoja :(

Chrupeczki daje i ostatnio dostala tez wafelka ryzowego

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu #335402 przez magda79
Pyśkaaaa napisał:

Fanka- a co ile je?

a Franek stać nie chce :P ale powiem wam wszystko w swoim czasie... on dopiero pół roczku konczy :D jeszcze sie nasiedzi :P

ja jeszcze nie dałam ale mam zamiar :blink:
12 lata 9 miesiąc temu #335407 przez pati-m
Pyśka - Kacper wcina chrupki kukurydziane :) I bardzo je lubi. To jest taki mój zestaw awaryjn jak mu się na spacerze pod koniec zachce jeść :) Wtedy chrupka w łapkę, on zadowolony się nią zajmie a ja spokojnie dojadę do domu i dostanie wtedy jeść :)
12 lata 9 miesiąc temu #335408 przez mgielka22
magda79 napisał:

Pyśkaaaa napisał:

Fanka- a co ile je?

ja jeszcze nie dałam ale mam zamiar :blink:

A lilke nie chce chrupkow woli biszkopty ;)
12 lata 9 miesiąc temu #335409 przez pati-m
monika1984lodz napisał:

Pysia ja jednorazowo prosze zeby mi 10 puszek przepisala i starcza na okolo 1,5 miesiaca w porywach do dwoch.

Fanka usmialam sie z T

KAcperku cudny jestes.A ja to Was chyba widzialam w Manu ale nie jestem pewna.

My na spacerek raczej nie idziemy.Ja dstalam @ dwa dni temu i dzisaij jestem nie do zycia.Do tego Emi tez jakas nieswoja :(

Chrupeczki daje i ostatnio dostala tez wafelka ryzowego

I nie podeszłaś! Nununu! Karna żaba! :P
12 lata 9 miesiąc temu #335410 przez monika1984lodz
Pati bo ja to nie bylam pewna czy to Wy :)Juz wyciagalam tel. zeby zadzwonic i sie upewnic ale M mnie zagadal

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu #335412 przez pati-m
monika1984lodz napisał:

Pati bo ja to nie bylam pewna czy to Wy :)Juz wyciagalam tel. zeby zadzwonic i sie upewnic ale M mnie zagadal

Buuuuuuuuuuuuuu! Ja Was nie widziałam :( Obiecaj, że następnym razem dasz znać! :)
12 lata 9 miesiąc temu #335413 przez monika1984lodz
obiecuje

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu #335423 przez fanka
Pysia MM je 5 razy na dobę, 250 ml po kąpieli, 250 w nocy, w dzień 3 razy plus obiadek i deserek, w dzień czasem zje 250 ale przeważnie 180!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia