- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335575 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Mgielka mi to wyglada na skok.
KAty dzieciaki masz boskie a Smi w umywalce cudny
My mamy butelki aventu- do herbatek i soczkow
a do mleka dr browna
Myslalam o zmianie na lovi - no ale teraz to mi sie zupelnie nie oplaca- bo przeciez nie bede wicznie butelka karmila
Franiu buziaczki przystojniaku :*
KAty dzieciaki masz boskie a Smi w umywalce cudny
My mamy butelki aventu- do herbatek i soczkow
a do mleka dr browna
Myslalam o zmianie na lovi - no ale teraz to mi sie zupelnie nie oplaca- bo przeciez nie bede wicznie butelka karmila
Franiu buziaczki przystojniaku :*
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez monika1984lodz.
Temat został zablokowany.
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 9 miesiąc temu #335608 przez angie1713
My byłyśmy na spacerze niby piękne słonce świeci ale zimny wiatr.
Katy dzieciaczki super oczka mają piękne Ja przestaje karmić z tego powodu co Pyśkaaa ważę o 4 kg mniej niż przed ciążą przez dietę bo Nadia ma alergię i mimo że prawie nic nie jem zdarza się że ją coś uczuli a jak będzie tylko na pepti będzie mi łatwiej stwierdzić co ją uczula .Jeśli chodzi o mleko nie pomogę
Mgiełka też pomyślałam o tym że tęskni ale jak piszesz że już tak ma długo to może rzeczywiście skok i te zęby nie mam pomysłu co jej może pomóc.
Franiu przystojniaku do wycałowania
Ja kupiłam Nadii chrupki zjadła zachwycona ale robiła fajne minki bo jej się przyklejały do podniebienia
Katy dzieciaczki super oczka mają piękne Ja przestaje karmić z tego powodu co Pyśkaaa ważę o 4 kg mniej niż przed ciążą przez dietę bo Nadia ma alergię i mimo że prawie nic nie jem zdarza się że ją coś uczuli a jak będzie tylko na pepti będzie mi łatwiej stwierdzić co ją uczula .Jeśli chodzi o mleko nie pomogę
Mgiełka też pomyślałam o tym że tęskni ale jak piszesz że już tak ma długo to może rzeczywiście skok i te zęby nie mam pomysłu co jej może pomóc.
Franiu przystojniaku do wycałowania
Ja kupiłam Nadii chrupki zjadła zachwycona ale robiła fajne minki bo jej się przyklejały do podniebienia
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335620 przez maja1982
Franuś nasz półroczniaczku - śliczny jesteś
Nunka - cudeńko - niezłe są dzieciaki tyle maja zabawek a wolą sie bawić np chusteczkami!
katy - w sprawie mleka to niestety nie pomogę, my na cycku na razie + obiadek, owocek lub kaszka! śliczne te twoje dzieciaczki
ja mam butelki aventu (lolek też jeszcze do niedawna w ogóle nie pił z butelki a teraz ładnie sie napije soczku, wody, herbatki
pyśka, angie - to nieźle z was dzieciaczki wyssały ja mam tyle co przed ciążą.Z tym uczuleniem u lolka to dziwna sprawa - jak go cos uczula to odstawiam nie jem tego jakis czas potem próbuje i nie ma reakcji alergicznej i tak juz kilka razy sie zdarzyło!i bądź tu człowieku mądry ??- i teraz unikam dalej nabiału (ale juz nie tak jak na samym początku, zdarzy mi sie jogurt zjeść) czekolady i orzechów a tak to w sumie jem większość ale oczywiście sobie dawkuje
moja pediatra powiedziała mi żeby nie przesadzać - tzn próbować i obserwować!
mgiełka - może to faktycznie skok??jak ty sobie bez małej radzisz??
lolek wsunął dzisiaj 2 długaśne chrupki - ale był zachwycony
aaaa zapomniałam wam napisać ze lolek od 1,5 tyg. zasypia ze smoczkiem cieszę sie bo strasznie ma popękaną skórkę na paluszkach od tego ciągłego pchania do buźki a jeszcze on sobie kciuka ciumkał a więc nauczyliśmy kawalera półrocznego zasypiać ze smoczkiem
Nunka - cudeńko - niezłe są dzieciaki tyle maja zabawek a wolą sie bawić np chusteczkami!
katy - w sprawie mleka to niestety nie pomogę, my na cycku na razie + obiadek, owocek lub kaszka! śliczne te twoje dzieciaczki
ja mam butelki aventu (lolek też jeszcze do niedawna w ogóle nie pił z butelki a teraz ładnie sie napije soczku, wody, herbatki
pyśka, angie - to nieźle z was dzieciaczki wyssały ja mam tyle co przed ciążą.Z tym uczuleniem u lolka to dziwna sprawa - jak go cos uczula to odstawiam nie jem tego jakis czas potem próbuje i nie ma reakcji alergicznej i tak juz kilka razy sie zdarzyło!i bądź tu człowieku mądry ??- i teraz unikam dalej nabiału (ale juz nie tak jak na samym początku, zdarzy mi sie jogurt zjeść) czekolady i orzechów a tak to w sumie jem większość ale oczywiście sobie dawkuje
moja pediatra powiedziała mi żeby nie przesadzać - tzn próbować i obserwować!
mgiełka - może to faktycznie skok??jak ty sobie bez małej radzisz??
lolek wsunął dzisiaj 2 długaśne chrupki - ale był zachwycony
aaaa zapomniałam wam napisać ze lolek od 1,5 tyg. zasypia ze smoczkiem cieszę sie bo strasznie ma popękaną skórkę na paluszkach od tego ciągłego pchania do buźki a jeszcze on sobie kciuka ciumkał a więc nauczyliśmy kawalera półrocznego zasypiać ze smoczkiem
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez maja1982.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #335635 przez pati-m
Wróciliśmy ze spacerku, Kacper wsunął kaszkę z jabłkiem i znów dziadek porwał mi go na spacer więc na chwilkę do Was zajrzałam i zaraz biorę się za prasowanie korzystając z okazji, że jestem sama
Nunka, Franuś, Sami, Ineska - no co tu dużo gadać - PIĘKNOŚCI i tyle
No to Jogo się super z Kacprem dobrała, bo dla niego też wszystko jest pycha Cokolwiek mu nowego do dzioba daję, to z ochotą robi ammmm i mu smakuje
Gosia - Z RURĄ Uuuuuuuuuuuuu
A co do butelek to my cały czas używamy lovi, tylko smoczki zmieniamy i jestem nimi zachwycona
Aaaa! I zapomniałam Wam powiedzieć, że moje dziecko siedziało dzisiaj samo przez jakies 10s Pewnie dałby radę dłużej gdyby nie to, że okropny wiercipięta z niego. Kacpre po prostu nie ma czasu na siedzenie, bo ma do załatwienia milion różnych spraw i przez to wciąż się chwieje i przewraca
Nunka, Franuś, Sami, Ineska - no co tu dużo gadać - PIĘKNOŚCI i tyle
No to Jogo się super z Kacprem dobrała, bo dla niego też wszystko jest pycha Cokolwiek mu nowego do dzioba daję, to z ochotą robi ammmm i mu smakuje
Gosia - Z RURĄ Uuuuuuuuuuuuu
A co do butelek to my cały czas używamy lovi, tylko smoczki zmieniamy i jestem nimi zachwycona
Aaaa! I zapomniałam Wam powiedzieć, że moje dziecko siedziało dzisiaj samo przez jakies 10s Pewnie dałby radę dłużej gdyby nie to, że okropny wiercipięta z niego. Kacpre po prostu nie ma czasu na siedzenie, bo ma do załatwienia milion różnych spraw i przez to wciąż się chwieje i przewraca
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #335642 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Katy kuruj sie :* zdrowka zyczymy :*
Pati to gratulacje dla Kacpiego
My dzisiaj mamy totalne nieogarniecie- ja nadal w gorze od pizamy , M nie w humorze, a Emi maruda.
I tak dzsiaj dzien wyglada
Pati to gratulacje dla Kacpiego
My dzisiaj mamy totalne nieogarniecie- ja nadal w gorze od pizamy , M nie w humorze, a Emi maruda.
I tak dzsiaj dzien wyglada
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #335660 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pati to nie dzien leniucha to poprostu zly dzien nic sie nie klei i wogole
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #335668 przez magda79
jakie słodkie dzieciaki...jak ja to lubię
a my byliśmy dzisiaj u lekarza na kontroli z Domim i jest dużo lepiej ale jeszcze trochę słychać...ale już widać koniec tego choróbska no i znowu twierdzi, że alergik z niego będzie bo to taki świszczący oddech, kaszel....i dostaliśmy syrop claritine /nie wiem dokładnie jak się pisze...jeszcze nie wykupiony/ mam dawać przez miesiąc i zobaczymy
Mała daj znać co u Was
a my byliśmy dzisiaj u lekarza na kontroli z Domim i jest dużo lepiej ale jeszcze trochę słychać...ale już widać koniec tego choróbska no i znowu twierdzi, że alergik z niego będzie bo to taki świszczący oddech, kaszel....i dostaliśmy syrop claritine /nie wiem dokładnie jak się pisze...jeszcze nie wykupiony/ mam dawać przez miesiąc i zobaczymy
Mała daj znać co u Was
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej