BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #335921 przez monika1984lodz
i co wszystkie poszly??
to i ja uciekam
Buziaki i spokojnej nocy :*

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335927 przez maja1982
to ja w takim razie też uciekam!

dobrej nocki :)
12 lata 9 miesiąc temu #335933 przez beti
Cześć laseczki
wszystkie dzieciaczki słodkie jak zawsze, jubilatom Stoooo Laaaaat :kiss:

mam doła...ciachnęli mi kasę w pracy :( i mam ok 20 % mniej :( :(

Z tą rodziną nie miałam ostatnio kontaktu :( spróbuję podpytać...

Lecę, bo zupę Fifiemu robię....
12 lata 9 miesiąc temu #335936 przez bewipo
Coś dzisiaj kiepski dzień...

Eee nie, foty nie wstawię, może jutro, albo jak mi włosy odrosną...
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335938 przez Agusia83
Beti, a dlaczego ciachneli? :angry: :angry: :angry:

Podczytywalam staraczki...ostatnio pisaly o wrozeniu z obraczki...wiem, wiem...pierdoly i bujdy i w ogole nie ma co w to wierzyc...ale tak dla zabawy powrozylam sobie...wyszlo, ze bede miec 4 dzieci...hahah...3 corki i syna :silly: pamietam, ze w liceum kolezanka tez mi tak wrozyla i wiecie...wyszlo tak samo...pewnie to sila sugestii...ale kto wie? :silly:

Maju, mnie pod koniec karmienia nic nie mrowilo..nawet nie mialam tego dziwnego uczucia jak mleko naplywalo...kurcze, moze cieple oklady porob?
12 lata 9 miesiąc temu #335975 przez ewelinaa
Witam pierwsza B)

Dziś spaliśmy do 6.30 aż M. zaspał do pracy :cheer:

Kinga właśnie zjadła kaszkę, teraz ja zabieram się za śniadanie :)

Mgiełka - chyba we wszystkich realach będzie ta promocja
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335977 przez pati-m
Witam :)
Wczoraj wieczorkiem mnie nie było bo S. okupował kompa, a mój lapek jest w naprawie. Więc przez 3 dni będę tak z doskoku niestety.

Widzę, że era chrupkowa rozpoczęta :) A Nunka i jej minki jak zawsze the best :lol:
Monia - dzisiaj już humorek oki?

Martuś - zdrówka! :kiss:

slowiczek - ja powiem tylko tyle - kup i pzeczytaj książkę "Dlaczego mężczźni kochają zołzy". I mówię całkiem poważnie. Ja wczoraj zaczęłam czytać. Jak zaczniesz, to zrozumiesz dlaczego Ci polecam. Polecam KAŻDEJ babce! :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 9 miesiąc temu #335979 przez ewelinaa
Pati - super huśtawka, właśnie tez chcę taką montowaną na framudze :) Na allegro kupiłaś - jeśli tak poproszę link :lol:
12 lata 9 miesiąc temu #335982 przez pati-m
ewelina - kupiliśmy wczoraj w carrefourze za 29,99 zł :) Są jeszcze pomarańczowe :) Taj jest plastikowa z zapięciem bezpieczeństwa - taka jak widzisz, ale jest jeszcze drewniana, troszkę inna za 39,99zł.
12 lata 9 miesiąc temu #335988 przez Edyta1986
Pati a jak sie ta hustawke montuje na framudze? jakies gwozdzie, wkrety czy cos wiecej??
Pytam bo mamy wynajete mieszkanie i nie chcialabym wlascicielowi framugi zdemolowac :D
Pozdrawiam :)
12 lata 9 miesiąc temu #335990 przez bewipo
Witam :)
Kacperek zachwycony zabawką :)
Ja mam dzisiaj mała marudkę-jęczydełko :(
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335999 przez pati-m
Edyta - ta chuśtawka ma na końcach liny takie kółka - obręcze. My je zakładamy na taki pręt stalowy, który przykręcamy do framugi. Pręt mieliśmy wcześniej bo mój S. ćwiczy podciąganie się na nim :silly: A teraz służy Kacprowi, no i możemy go przykręcać na każdych drzwiach które chcemy. Ale podobno można kupić takie specjalne wkręcane haczyki, zahaczyć o te kóleczka przy chuśtawce i wkręcić je do górnej framugi. No to już jest bardziej inwazyjna metoda, jak kto woli :)
Jeśli za bardzo zagmatwałam, to postaram się póżniej wkleić fotkę o jakim pręcie mówię jeśli chcesz. Ale to dopiero jak Kacper zaśnie na chwilkę :)
12 lata 9 miesiąc temu #336000 przez fanka
witam i ja
u nas sensacyjnie bo spaliśmy do 8:20!!! już nie pamiętam kiedy tak było, a między czasie karmienie o 24 i 5. I o 5 M wstał do pracy, a ja młodego do łóżka i do 8:20 spanie ale kurdę budzę się a tu łeb mnie boli, gardło, w kościach łamie, nie dobrze ;-( a miałam się od dziś za mycie okien brać (bo ja muszę na kilka dni rozkładać bo mam dużooo ;-( )
Franulko w krzesełku jak ślicznie siedzi- nieustająco Cie uwielbiam :-)
Nunka i jej "dialog"- super cwaniara mała ;-)
Kacperek w huśtawce super, może i ja swoją zamontuję? eh to już pora huśtawek, ale ten czas mija.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Agusia ja też miałam wróżone z obrączki, moja mama mi wróżyła i ja wiem, że to niby zabobony ale ona bardzo wielu osobom wróżyła i naprawdę znam wiele którym się sprawdziło, mnie wyszedł pierwszy chłopak, później dziewczynka i chłopak- z tym, że ostatnią dwójkę mi "wywróżyli" bliźniaków ale to już sobie dodała co nie zmienia faktu , że jak będę w drugiej ciąży to będę niespokojna czy tam jedna fasolka czy może dwie? ;-)
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #336001 przez pati-m
Mi wróżyły z obrączki trzy różne osoby, nie znały się i nie wiedziały, że miałam wcześniej wróżbę robioną i wyszło mi, że będę miała trójkę dzieci - dwóch chłopców i dziewczynkę :)

fanka - zdróweczka!!!!!!! :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #336004 przez ewelinaa
Fanka - zdrówka życzę :kiss:

A ja nie znam żadnej wróżby z obrączki :S
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby