- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #336189 przez fanka
dziewczyny ale jestem z mulona, chyba nic dziś nie zrobię, dobrze ,że mam obiad z wczoraj, Dawidowi też wczoraj zrobiłam jarzynówkę. A ja piję właśnie herbatkę z miodem i tabletki ale jestem padnięta strasznie.
Ja wczoraj pierwszy raz dałam Dawidowi chrupki, odsuwał je od siebie jakby parzyły, a jak mu do buzi dałam to pluł i miał minę jakbym go otruć chciała. Dziś było drugie podejście i sukces- skosztował i zaczął tak wsuwać , że masakra, a jaki był płacz jak się skończyło.
Ja wczoraj pierwszy raz dałam Dawidowi chrupki, odsuwał je od siebie jakby parzyły, a jak mu do buzi dałam to pluł i miał minę jakbym go otruć chciała. Dziś było drugie podejście i sukces- skosztował i zaczął tak wsuwać , że masakra, a jaki był płacz jak się skończyło.
Temat został zablokowany.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #336203 przez slowiczek
hej babeczki
byłyśmy dziś na szczepieniu, Natalcia waży 8410 była bardzo grzeczna, pani dr powiedziała, że jest bardzo sprawna ruchowo no a teraz śpi
Pati - znam tą książkę, czytałam ją kilka razy i dosyć często do niej wracam, to taka moja biblia
Beti - wszystkim obcięli czy tylko Tobie ?
byłyśmy dziś na szczepieniu, Natalcia waży 8410 była bardzo grzeczna, pani dr powiedziała, że jest bardzo sprawna ruchowo no a teraz śpi
Pati - znam tą książkę, czytałam ją kilka razy i dosyć często do niej wracam, to taka moja biblia
Beti - wszystkim obcięli czy tylko Tobie ?
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 9 miesiąc temu #336206 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
no to kolejna ksiazka dodana do listy - musze kupic i przeczytac
Fanka ale Cie polamalo bidulo
Slowiczku ale ladnie Nati wazy- dzielna dziewczynka
Fanka ale Cie polamalo bidulo
Slowiczku ale ladnie Nati wazy- dzielna dziewczynka
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #336221 przez pati-m
slowiczek - no to super Natusia waży
Tak właśnie sobie pomyślała, że by Ci się spodobała i wcale mnie nie dziwi, że już ją czytałaś Jak tak sobie czasem piszemy o podejściu do Emów to wiele razy myślałam żeby brać z Ciebie przykładu troszkę I teraz już wiem skąd masz te swje triki
Tak właśnie sobie pomyślała, że by Ci się spodobała i wcale mnie nie dziwi, że już ją czytałaś Jak tak sobie czasem piszemy o podejściu do Emów to wiele razy myślałam żeby brać z Ciebie przykładu troszkę I teraz już wiem skąd masz te swje triki
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #336239 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Slowiczku poprosze
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #336247 przez mgielka22
Hej Dziewczyny
U mnie ok wstalam pierwszyt raz o 8:40
M pisal ze mala mu wstala o 1:30 i nie chciala spac i z nai siedzial a teraz jak zombie dzis przyjezdza tu do mnie bo jutro mam ta nieszczesna rozmowe...z Mala moze w czwartek sie zobacze tesknie bardzo za nia...nie wiem jak zareaguje na mnie...
Jogo, Kacpi ale macie ubaw z hustawki tez sie nad tym zastanawiam ale my tez bedziemy w wynajetym mieszkaniu i nie wiem czy bedzie taka mozliwosc...
Fanka, Pyska zdrowiejcie wiosna zadnych chorbsk
Beti why??? i wlasnei tylko Tobie czy wszystkim bo wg prawa jak wracasz do pracy to nei moga ci pensji obciac ani stanowiska zabrac...o.O
Slwoiczku ja tez poprosze
ja czytalam "dlaczego mezczyzni klamia a kobiety placza"
A Natalka to juz spora kobietka
U mnie ok wstalam pierwszyt raz o 8:40
M pisal ze mala mu wstala o 1:30 i nie chciala spac i z nai siedzial a teraz jak zombie dzis przyjezdza tu do mnie bo jutro mam ta nieszczesna rozmowe...z Mala moze w czwartek sie zobacze tesknie bardzo za nia...nie wiem jak zareaguje na mnie...
Jogo, Kacpi ale macie ubaw z hustawki tez sie nad tym zastanawiam ale my tez bedziemy w wynajetym mieszkaniu i nie wiem czy bedzie taka mozliwosc...
Fanka, Pyska zdrowiejcie wiosna zadnych chorbsk
Beti why??? i wlasnei tylko Tobie czy wszystkim bo wg prawa jak wracasz do pracy to nei moga ci pensji obciac ani stanowiska zabrac...o.O
Slwoiczku ja tez poprosze
ja czytalam "dlaczego mezczyzni klamia a kobiety placza"
A Natalka to juz spora kobietka
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #336256 przez pati-m
mgiełka- Lili na pewno będzie stęskniona i powita Cię uśmiechem
Może pomyśl nad rozwiązaniem z tym drążkiem co wklejałam, wtedy nie będziesz musiała wbijać żadnych haków i właściciel nie będzie się złościł, bo to nie pozostawia żadnych śladów
A fajna ta książka o której piszesz?
slowiczek - polecasz tą książkę?
Może pomyśl nad rozwiązaniem z tym drążkiem co wklejałam, wtedy nie będziesz musiała wbijać żadnych haków i właściciel nie będzie się złościł, bo to nie pozostawia żadnych śladów
A fajna ta książka o której piszesz?
slowiczek - polecasz tą książkę?
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #336261 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
no to mi obudzili dziecko wrrrrr
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #336270 przez mgielka22
Pati bardzo fajna nawet mozna sie neizle usmiac
No wlasnie balabym sie ze ten drazek nie wytrzyma jakos tak nie ufam jak cos przykrecone nie jest...
No ciekawa jestem czy bedzie taka happy jak tatusia zobaczyla po tygodniu, ale ona jest jego oczkiem w glowie no i ona tyez wpatrzona w niego jak w obrazek
No wlasnie balabym sie ze ten drazek nie wytrzyma jakos tak nie ufam jak cos przykrecone nie jest...
No ciekawa jestem czy bedzie taka happy jak tatusia zobaczyla po tygodniu, ale ona jest jego oczkiem w glowie no i ona tyez wpatrzona w niego jak w obrazek
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #336271 przez slowiczek
Pati - jest okej, to była moja pierwsza książka-poradnik jak obchodzić się z facetami, ale zołzy dały mi o wieeeeeleee więcej, są bardziej konkretne
Mgiełcia - jejku taka rozłąka....ale pewno Lili się ucieszy jak się zobaczycie, a jeśli się rozbeczy to też na pewno ze szczęścia
Mgiełcia - jejku taka rozłąka....ale pewno Lili się ucieszy jak się zobaczycie, a jeśli się rozbeczy to też na pewno ze szczęścia
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona