BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #336399 przez magda79
Marta M napisał:

Wybaczcie że tak na słowo..

U nas czas choroby...chyba Wam pisałam że Majka wczoraj zwymiotowała, w nocy dostała bardzo wysokiej gorączki, znów wymiotowała. Zaczęła kaszleć i kichać. Byłam z nią u lekarza, ma bardzo czerwone gardełko i temperaturę mimo paracetamolu 38st. Taraz mamy nurofen 3 razy dziennie, jeśli do jutra temp nie spadnie mamy antybiotyk..

Niestety nie mam sił ani czasu żeby Was poczytać, odezwę się jak już będzie lepiej. Przez gardełko nie chce pić ani jeść. Muszę jej ze strzykawki płyny podawać..

Mam nadzieję że reszta dzieciaczków zdrowa..

I mamuś też..Bo ja dalej rozłożona, katar, zatoki :(:(

Martuś zdrówika życzymy i trzymajcie się...u nas też jeszcze nie całkiem dobrze ale już zdrowiejemy....rozumiem Cię i buziaka przesyłamy!!!!!!!!!!
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #336400 przez Pyśkaaaa
dzieki dziewcyny
;*
12 lata 9 miesiąc temu #336402 przez Agusia83
Hejka...w koncu moge cos skrobnac...bo wczesniej bieganina...sprzatanina, pranina, gotowanina, sciaganina prania...a teraz Emisia zasnela :laugh:

Jaka jestem wkurzona...poszlam do przychodni, by dr powiedziala cos na temat tej wydzielinky z pysi Emilki..i na powiekszone cycuszki...przyjmowala inna pediatra...ide do pielegniarki i pytam czy dr nas przyjmie, bo dzwonie od 7 rano do rejestracji i nie idzie sie dodzwonic...dziewczyny, doslownie jakby ktos odlozyl sluchawke, non stop zajete :angry: :angry: :angry: ...a ona mowi, ze watpi, bo duzo ludzi, wczesniej wziela kilkoro dzieciaczkow poza kolejnosci i tez nierejestrowanych...do tego jest godzinne przesuniecie bo lekarka sie spoznila...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
..bo inaczej nie mozna powiedziec...a co mnie to obchodzi,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
U mnie w pracy byloby to nie do pomyslenia...do tego odpuscilam sobie, mysle, pojde zapisze Emilke na czwartek jak bedzie nasza dr...a w rejestracji baba mowi, ze moze mnie zapisac na 5.04...a ja, ze za pozno, ze musze wczesniej...no to ona bym poszla na chore dziecko...o zesz... :angry: :angry: jak mam isc na chora strone, jak ona zdroowa jest...ale to, o co chce sie dopytac to jest dosc pilne...no i w koncu zrezygnowana wrocilam do domu....

Ok, wyzalilam sie na ta francowata sluzbe zdrowia...

teraz sie odstresowujemy, czyli ogladamy sliczne zdjecia Kacperka i jagodzianki :laugh: slicznie wygladacie na huśtawkach :laugh:

Marta, wspolczuje choroby...po co w ogole dotykaja takie male dzieciaczki?

Dziewczyny a jak bierzecie antybiotyki, to wolicie doustne, nie te w zastrzyku?

Slowiczku, ja tez moge prosic o ta ksiazke?

Pyskaa,
12 lata 9 miesiąc temu #336405 przez magda79
mgielka22 napisał:

Pysia tule bedzie dobrze nie martw sie bardzo bo maly wyczuje :kiss:

Madzia Lili nie podszedl ten losos z warzywami i zwymiotowala wszytsko...

u nas też bez szału - obyło się bez wymiotowania - ale mine miał dziwną - zobaczymy jak będzie nast razem :)
12 lata 9 miesiąc temu #336406 przez angie1713
Marta zdrówka dla Ciebie i Majeczki :kiss: :kiss: oby się obyło bez antybiotyku
Pyśka
12 lata 9 miesiąc temu #336408 przez Pyśkaaaa

12 lata 9 miesiąc temu #336413 przez Agusia83
Pyskaa...mam takie samo zdanie :angry: :angry: :angry: :angry:
12 lata 9 miesiąc temu #336415 przez monika1984lodz

Marta o kurcze :( zdrowiejcie dziewczyny!!!!

Agusia u nas w poradni to samo- chodzi o telefon.A o co chodzi z tym zapisywaniem dzieci??? ja nie kumam.U mnie przychodzisz i czekasz w kolejce bez zadnego zapisywania.Jedyne co robisz to po przyjsciu podchodzisz do okienka i wyciagasz akrte dzidziolka i czekasz w kolejce.
Nie ma zmiluj musi przyjac.

EMi bardzo polubila rybke, ta z bobovity

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu #336419 przez monika1984lodz
Tort :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #336421 przez Pyśkaaaa
no żesz kur** ja nie czaję tego Agusia ich zasranym obowiązkiem jest przyjąć jeszcze tego by brakowało żebyś z zapytaniem szła na chore dzieci

Martusia zdrówka kochana dla Majeczki i Ciebie :*

jeszcze mnie mięśnie bolą i gardło a Franus troszkę marudzi po szczepieniu i jesć nie chce :( ale prztrwam ten dzien

Monia
wow sliczny :D
12 lata 9 miesiąc temu #336425 przez monika1984lodz
Wiecie bo to jest nasz popieprzony kraj eh....

Pysia mam nadzieje, ze przejdzie Franusiowi.Buziaki dla Was ogromniaste :kiss:

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu #336427 przez mgielka22
Monia swietny a jakie smaki zrobilas???

Wiecie co nie komentuje tego az wstyd ze samemu sie pracuje w sluzbie zdrowia...
12 lata 9 miesiąc temu #336430 przez monika1984lodz
Mgielka krem jest jogurtowy a galaretka truskawkowa :) do tego polwa z czekolady deserowej i bialy lukier :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #336431 przez angie1713
U nas tak samo jak u Moni idę wyjmują kartę Nadii i czekamy i jeszcze przyjmuje lekarz takie dzieci małe jak Nadia a obok lekarz jest do starszych dzieci.

Monia tort super ale bym go zjadła :P ale jeszcze z tydzień i będę jeść wszystko :silly: :)
12 lata 9 miesiąc temu #336435 przez Pyśkaaaa
jeżeli chodzi o przychodnie to u nas tez tak jest...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia