- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #335494 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
PAti,Angie co sie odwlecze to nie uciecze ale wcale nie macie sie do czego spieszyc
No ja tez cyztalam o tym skoku i juz sie go boje- mam cicha nadzieje, ze moze u nas go nie bedzie
Mala jak tamOlenka ?
I jak KAmilek?
No ja tez cyztalam o tym skoku i juz sie go boje- mam cicha nadzieje, ze moze u nas go nie bedzie
Mala jak tamOlenka ?
I jak KAmilek?
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 9 miesiąc temu #335498 przez iwonaNAVI
Hello ja dzis u mamy jestem...pozalatwialam kilka spraw a teraz mama poszla z Oliwcia na dwor a ja pisze prace i was podczytuje...musze do wtorku napisac
Dawidzio mua :*
Lili Franio witamny
Fanka sen rewelacja a CBS bezczelna
Kacperek cudaczku maly jaki elegancik
Ja daje chrupki moja je ladnie je i w ogole dobrze sobie radzi z wiekszymu kawalkami mysle ze to dlatego ze moje obiadki nigdy nie sa idelanie zmiksowane jak sloiczkowe i sie po prostu nauczyla...czasem jej cos podleci ona odkaszle i polyka
lece pisac bo ja tu ciagle z wami..ach ci nalogowcy
Dawidzio mua :*
Lili Franio witamny
Fanka sen rewelacja a CBS bezczelna
Kacperek cudaczku maly jaki elegancik
Ja daje chrupki moja je ladnie je i w ogole dobrze sobie radzi z wiekszymu kawalkami mysle ze to dlatego ze moje obiadki nigdy nie sa idelanie zmiksowane jak sloiczkowe i sie po prostu nauczyla...czasem jej cos podleci ona odkaszle i polyka
lece pisac bo ja tu ciagle z wami..ach ci nalogowcy
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335504 przez maja1982
iwonka - to owocnego pisania
pati, angie - u nas tez jeszcze bez ząbkowo
angie - jest coś w tym skoku separacyjnym bo u nas blender też ostatnio robi postrach
pati, angie - u nas tez jeszcze bez ząbkowo
angie - jest coś w tym skoku separacyjnym bo u nas blender też ostatnio robi postrach
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez maja1982.
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335524 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Emi i jej nowy gryzak
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #335532 przez Pyśkaaaa
jeszcze raz dziekuje kochane za dobre rady bedziemy próbować... ja sie bardziej boje o moje cycuchy i o to że mi bedzie szkoda tego przytulania do cycusia:* ale mam dość tego ciagłego niejedzenia wszystkiego...
my już po krótkim spacerku strasznie zmarzłam... wije jakiś mroźny wiatr...
Nuna
my już po krótkim spacerku strasznie zmarzłam... wije jakiś mroźny wiatr...
Nuna
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #335538 przez katy25
hey dziewczyny
mnie w nocy tak polamalo ze ledwo wstalam... gardlo mnie boli a glowe myslalam ze mi rozsadzi. Sami na rekach wazyl tone... wzielam paracetamol i jest lepiej. Dopiero co z Samiczkiem wstalismy bo polozylam sie aby go nakarmic i mi sie przysnelo... mam nadzieje ze go nie zaraze:(
mam kilka pytan do Was
1. czemu odstawiacie maluchy od piersi? nie macie pokarmu czy nie chcecie karmic?
ja planuje odstawic w wakacje - ale tez nie wiem jak nam to wyjdzie.
2. jakich butelek uzywacie? ktore polecacie? bo wspominalam Wam, ze moj Sami jak widzi butle to drze sie w nieboglosy...
3. jakimi MM karmicie? ja ines karmilam BEBILONEM - jedno z najlepszych mlek i najczesciej polecanych ale jest stosunkowo drogie.
chcialabym sprobowac chociaz na noc mu dawac butle moze spalby dluzej???
on jest taki spryciarz - nauczyl sie sam sobie wyciagac mojego cyca i podtrzymuje go sobie w taki smieszny sposob. Uwielbiam go karmic ale przyznam ze jestem czasami mega zmeczona szczegolnie w nocy...
wlasnie pyskaaaa moj Sami tez niechetnie je cokolwiek - jedyne co uwielbia to jak mu udusze jablko. Wszystkie zupy bleeeeeee chrupki tez lubi i daje mu je od dawna:) kupuje kukurydziane bezgluteinowe (takie sa w tesco). Lekarz mi powiedzial ze dzieci karmione cycem pozniej zaczynaja smakowac cos innego...
mnie w nocy tak polamalo ze ledwo wstalam... gardlo mnie boli a glowe myslalam ze mi rozsadzi. Sami na rekach wazyl tone... wzielam paracetamol i jest lepiej. Dopiero co z Samiczkiem wstalismy bo polozylam sie aby go nakarmic i mi sie przysnelo... mam nadzieje ze go nie zaraze:(
mam kilka pytan do Was
1. czemu odstawiacie maluchy od piersi? nie macie pokarmu czy nie chcecie karmic?
ja planuje odstawic w wakacje - ale tez nie wiem jak nam to wyjdzie.
2. jakich butelek uzywacie? ktore polecacie? bo wspominalam Wam, ze moj Sami jak widzi butle to drze sie w nieboglosy...
3. jakimi MM karmicie? ja ines karmilam BEBILONEM - jedno z najlepszych mlek i najczesciej polecanych ale jest stosunkowo drogie.
chcialabym sprobowac chociaz na noc mu dawac butle moze spalby dluzej???
on jest taki spryciarz - nauczyl sie sam sobie wyciagac mojego cyca i podtrzymuje go sobie w taki smieszny sposob. Uwielbiam go karmic ale przyznam ze jestem czasami mega zmeczona szczegolnie w nocy...
wlasnie pyskaaaa moj Sami tez niechetnie je cokolwiek - jedyne co uwielbia to jak mu udusze jablko. Wszystkie zupy bleeeeeee chrupki tez lubi i daje mu je od dawna:) kupuje kukurydziane bezgluteinowe (takie sa w tesco). Lekarz mi powiedzial ze dzieci karmione cycem pozniej zaczynaja smakowac cos innego...
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335544 przez gosia2324
Kacperek, Nunka, Sami
Ja chrupkow jeszcze nie dawalam,U nas dzien wyglada tak
rano cycek,potem deserek, obiad zupka,cycek,kaszka,cycek po kapieli i w nocy ok 23.00 i ok 2-3.
Dzis przyszedł mi wreszcie nowy odkurzacz, wiec szaleje z rura
Nie bylam dzis na spacerze, bo zimno i strasznie wieje.
Jurto ma byc juz lepiej... chyba
Katy ja karmie piersia i chce do roku, hmmm zobaczymy!
Jogo je cycka i spi mi czasem po 5 godz bez jedzenia,
A jesli chodz i nowosci to dla niej wszystko jest PYCHA
Pati Jagodka placze na widok lalki (niemowlaczka,ktora mowi mama,tata,smieje sie i placze) nie moze na nia patrzeć
Ja chrupkow jeszcze nie dawalam,U nas dzien wyglada tak
rano cycek,potem deserek, obiad zupka,cycek,kaszka,cycek po kapieli i w nocy ok 23.00 i ok 2-3.
Dzis przyszedł mi wreszcie nowy odkurzacz, wiec szaleje z rura
Nie bylam dzis na spacerze, bo zimno i strasznie wieje.
Jurto ma byc juz lepiej... chyba
Katy ja karmie piersia i chce do roku, hmmm zobaczymy!
Jogo je cycka i spi mi czasem po 5 godz bez jedzenia,
A jesli chodz i nowosci to dla niej wszystko jest PYCHA
Pati Jagodka placze na widok lalki (niemowlaczka,ktora mowi mama,tata,smieje sie i placze) nie moze na nia patrzeć
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez gosia2324.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #335553 przez mgielka22
Samiczek i Emisia
QRcze wlasnie M do mnie dzwonil ze mala strasznie mu marudzi przez te zeby a ma tak spuchniete dziasla ze szok nic nei pomaga ani nurofen ani dentinox ani calgel ryk jest jak sie polozy posadzi tylko rece i rece co poradzic jest strasznie zmeczona w ogole pada od razu tak ja to meczy... Macie jakies pomysl???Nawet spacer nie dziala...
QRcze wlasnie M do mnie dzwonil ze mala strasznie mu marudzi przez te zeby a ma tak spuchniete dziasla ze szok nic nei pomaga ani nurofen ani dentinox ani calgel ryk jest jak sie polozy posadzi tylko rece i rece co poradzic jest strasznie zmeczona w ogole pada od razu tak ja to meczy... Macie jakies pomysl???Nawet spacer nie dziala...
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #335556 przez gosia2324
mgielka22 napisał:
Moze placze,bo teskni
Samiczek i Emisia
Moze placze,bo teskni
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #335557 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Mgielka nie pomoge niestety- sama to przerabiam
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335558 przez Pyśkaaaa
zzzgosia tez o tym pomysłalam ze teskni...
katy ja przestaje z powodu mego... franek ma na wszytko uczulenie... i przez to ja sie zle czuje bo nic nie jem waze 5 kg mniej niz przed ciaza zaraz kosci zostana:P
cp do butelek lovi zakochana w nich jestem a co do mleka to my na pepti wiec nie pomoge...
Sami ines pieknosci te Twoje maluchy ach...
katy ja przestaje z powodu mego... franek ma na wszytko uczulenie... i przez to ja sie zle czuje bo nic nie jem waze 5 kg mniej niz przed ciaza zaraz kosci zostana:P
cp do butelek lovi zakochana w nich jestem a co do mleka to my na pepti wiec nie pomoge...
Sami ines pieknosci te Twoje maluchy ach...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #335561 przez mgielka22
Franio slodziutki do zacalowania :*
Gosiu nie ona tak od paru dni ma nawet jak ja bylam...w wannie dalej robi jazdy jak sie ja kapie nie wiadomo skad tez sie wzielo a nie stalo sie nic zlego co by moglo ja przestraszyc...
Nie wiem qrcze nie mam pojecia...a dziasla naprawde zywo czerwone na dole mimo ze przebily sie juz zabki i ida w gore...ehhh
Gosiu nie ona tak od paru dni ma nawet jak ja bylam...w wannie dalej robi jazdy jak sie ja kapie nie wiadomo skad tez sie wzielo a nie stalo sie nic zlego co by moglo ja przestraszyc...
Nie wiem qrcze nie mam pojecia...a dziasla naprawde zywo czerwone na dole mimo ze przebily sie juz zabki i ida w gore...ehhh
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #335562 przez mgielka22
co do jedzenia MM to jak moja zje 140-150ml to jest dobrze zazwyczaj je ok 100 i jej wystarcza ostatnio bardzo duzo pije, no i dostaje raz obiadek i co jakis czas owoc niecodziennie... ale ok 4x dziennie zje mleko w nocy zazwyczaj raz sie budzi...
Moderatorzy: ilona