BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #335494 przez monika1984lodz
PAti,Angie co sie odwlecze to nie uciecze :) ale wcale nie macie sie do czego spieszyc :P

No ja tez cyztalam o tym skoku i juz sie go boje- mam cicha nadzieje, ze moze u nas go nie bedzie :evil:

Mala jak tamOlenka ?
I jak KAmilek?

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #335498 przez iwonaNAVI
Hello :) ja dzis u mamy jestem...pozalatwialam kilka spraw a teraz mama poszla z Oliwcia na dwor a ja pisze prace i was podczytuje...musze do wtorku napisac :)

Dawidzio mua :*

Lili Franio witamny :D

Fanka sen rewelacja a CBS bezczelna :P

Kacperek cudaczku maly :D jaki elegancik :D

Ja daje chrupki moja je ladnie je i w ogole dobrze sobie radzi z wiekszymu kawalkami mysle ze to dlatego ze moje obiadki nigdy nie sa idelanie zmiksowane jak sloiczkowe i sie po prostu nauczyla...czasem jej cos podleci ona odkaszle i polyka :)

lece pisac bo ja tu ciagle z wami..ach ci nalogowcy :P
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335504 przez maja1982
iwonka - to owocnego pisania ;)

pati, angie - u nas tez jeszcze bez ząbkowo :)

angie - jest coś w tym skoku separacyjnym bo u nas blender też ostatnio robi postrach :dry:
12 lata 9 miesiąc temu #335513 przez magda79
pati-m napisał:

Monia - wy już na tropie górnych jedynek a u nas zero ząbków :lol:

u nas też ząbków brak :lol:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335524 przez monika1984lodz
Emi i jej nowy gryzak :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #335532 przez Pyśkaaaa
jeszcze raz dziekuje kochane za dobre rady bedziemy próbować... ja sie bardziej boje o moje cycuchy i o to że mi bedzie szkoda tego przytulania do cycusia:* ale mam dość tego ciagłego niejedzenia wszystkiego...

my już po krótkim spacerku strasznie zmarzłam... wije jakiś mroźny wiatr...
Nuna :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #335538 przez katy25
hey dziewczyny

mnie w nocy tak polamalo ze ledwo wstalam... gardlo mnie boli a glowe myslalam ze mi rozsadzi. Sami na rekach wazyl tone... wzielam paracetamol i jest lepiej. Dopiero co z Samiczkiem wstalismy bo polozylam sie aby go nakarmic i mi sie przysnelo... mam nadzieje ze go nie zaraze:(

mam kilka pytan do Was

1. czemu odstawiacie maluchy od piersi? nie macie pokarmu czy nie chcecie karmic?
ja planuje odstawic w wakacje - ale tez nie wiem jak nam to wyjdzie.

2. jakich butelek uzywacie? ktore polecacie? bo wspominalam Wam, ze moj Sami jak widzi butle to drze sie w nieboglosy...

3. jakimi MM karmicie? ja ines karmilam BEBILONEM - jedno z najlepszych mlek i najczesciej polecanych ale jest stosunkowo drogie.

chcialabym sprobowac chociaz na noc mu dawac butle moze spalby dluzej???
on jest taki spryciarz - nauczyl sie sam sobie wyciagac mojego cyca i podtrzymuje go sobie w taki smieszny sposob. Uwielbiam go karmic ale przyznam ze jestem czasami mega zmeczona szczegolnie w nocy...

wlasnie pyskaaaa moj Sami tez niechetnie je cokolwiek - jedyne co uwielbia to jak mu udusze jablko. Wszystkie zupy bleeeeeee chrupki tez lubi i daje mu je od dawna:) kupuje kukurydziane bezgluteinowe (takie sa w tesco). Lekarz mi powiedzial ze dzieci karmione cycem pozniej zaczynaja smakowac cos innego...
12 lata 9 miesiąc temu #335541 przez katy25
wstawie Wam kilka fotek
Sami w umywalce:))

moj Sami tez jeszcze sam nie siedzi ale za to namietnie sie obraca z plecowna brzuch:):)
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335544 przez gosia2324
Kacperek, Nunka, Sami :kiss:

Ja chrupkow jeszcze nie dawalam,U nas dzien wyglada tak
rano cycek,potem deserek, obiad zupka,cycek,kaszka,cycek po kapieli i w nocy ok 23.00 i ok 2-3.

Dzis przyszedł mi wreszcie nowy odkurzacz, wiec szaleje z rura :S :silly:

Nie bylam dzis na spacerze, bo zimno i strasznie wieje.
Jurto ma byc juz lepiej... chyba :dry:

Katy ja karmie piersia i chce do roku, hmmm zobaczymy!
Jogo je cycka i spi mi czasem po 5 godz bez jedzenia,
A jesli chodz i nowosci to dla niej wszystko jest PYCHA :)

Pati Jagodka placze na widok lalki (niemowlaczka,ktora mowi mama,tata,smieje sie i placze) nie moze na nia patrzeć :)
12 lata 9 miesiąc temu #335553 przez mgielka22
Samiczek i Emisia :kiss:

QRcze wlasnie M do mnie dzwonil ze mala strasznie mu marudzi przez te zeby a ma tak spuchniete dziasla ze szok nic nei pomaga ani nurofen ani dentinox ani calgel ryk jest jak sie polozy posadzi tylko rece i rece co poradzic :( jest strasznie zmeczona w ogole pada od razu tak ja to meczy... Macie jakies pomysl???Nawet spacer nie dziala...
12 lata 9 miesiąc temu #335556 przez gosia2324
mgielka22 napisał:

Samiczek i Emisia :kiss:

QRcze wlasnie M do mnie dzwonil ze mala strasznie mu marudzi przez te zeby a ma tak spuchniete dziasla ze szok nic nei pomaga ani nurofen ani dentinox ani calgel ryk jest jak sie polozy posadzi tylko rece i rece co poradzic :( jest strasznie zmeczona w ogole pada od razu tak ja to meczy... Macie jakies pomysl???Nawet spacer nie dziala...

Moze placze,bo teskni :(
12 lata 9 miesiąc temu #335557 przez monika1984lodz
Mgielka nie pomoge niestety- sama to przerabiam

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335558 przez Pyśkaaaa
zzzgosia tez o tym pomysłalam ze teskni...
katy ja przestaje z powodu mego... franek ma na wszytko uczulenie... i przez to ja sie zle czuje bo nic nie jem waze 5 kg mniej niz przed ciaza :ohmy: :ohmy: zaraz kosci zostana:P

cp do butelek lovi zakochana w nich jestem :) a co do mleka to my na pepti wiec nie pomoge...
Sami ines pieknosci te Twoje maluchy ach...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #335561 przez mgielka22
Franio slodziutki do zacalowania :*

Gosiu nie ona tak od paru dni ma nawet jak ja bylam...w wannie dalej robi jazdy jak sie ja kapie nie wiadomo skad tez sie wzielo a nie stalo sie nic zlego co by moglo ja przestraszyc...
Nie wiem qrcze nie mam pojecia...a dziasla naprawde zywo czerwone na dole mimo ze przebily sie juz zabki i ida w gore...ehhh
12 lata 9 miesiąc temu #335562 przez mgielka22
co do jedzenia MM to jak moja zje 140-150ml to jest dobrze zazwyczaj je ok 100 i jej wystarcza ostatnio bardzo duzo pije, no i dostaje raz obiadek i co jakis czas owoc niecodziennie... ale ok 4x dziennie zje mleko w nocy zazwyczaj raz sie budzi...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia