BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #335345 przez angie1713
Witam i ja :)
Lili i Franio :) :kiss:

Dawidek super wyglądasz i jaki kolorowy jesteś a czapa piękna :)
Pyśka ja przez pierwsze dni jak tylko karmiłam MM to piersi wieczorem miałam strasznie twarde ale nie odciągałam laktatorem a wczoraj wieczorem już miałam normalne.Nadia strasznie pogryzła mi sutki chyba się denerwuje w nocy że mleka nie ma .Wczoraj jej podałam MM w nocy z czego była bardzo zadowolona bo już miałam dość wstawała wczoraj chyba z 7 razy a o 5 wzięłam ją do łóżka i spała z nami do 9.
Czuję że moje karmienie skończy się bardzo szybko bo tylko ja się męczę a Nadia denerwuje i tak się cieszę że udało mi się karmić tyle czasu. :)

Teraz czas na kawę bo usnę na stojąco :lol:
U nas o 9 było -1 stopni brrr
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #335354 przez fanka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 9 miesiąc temu #335356 przez Marta M
fanka ale się uśmiałam z Twojego snu...:)

Maja nie znam przepisu bo ona raz potrafi jeść w nocy 5 razy a innym razem raz i to np dopiero o 5tej rano...co prawda rzadko takie noce są ale są.

A ja zawsze jak karmię to z obu piersi i powiem Wam nie wiem jak to się dzieje ale twarde piersi miałam może tylko 5 razy...zdarza się że piersi nie je 12 godzin, tylko obiadek a moje piersi wogóle tego nie czują..
12 lata 9 miesiąc temu #335359 przez maja1982
Skoro temat cycuchów od rana to ja też coś dodam :) bolą mnie od dwóch dni tak jakbym dopiero zaczynała karmić!!i sutki mnie bolą potwornie (ale nie tak jak na początku) ale takie dziwne uczucie i teraz jak angie napisałaś ze ciebie Nadaia pogryzła to się zaczęłam zastanawiać - ale lolek w sumie nie ma czym mnie gryźć:)

pyśka - a jak wprowadzisz mieszankę to jaką ??bo Franio uczulony??

mała trzymamy kciuki za Kamilka - od nas tez poszedł 1%

ależ cudna pogoda :) spacer bankowo :)
uciekam do później
12 lata 9 miesiąc temu #335360 przez pati-m
Dzień dobry :)
Właśnie rozpoczęłam ostatni tydzień w domu, bo za tydzień do pracy.
Wczoraj byliśmy na spacerku, wspólnym obiadku. Kacper jak zawsze zachwycony :)
A jak wróciliśmy do domu to jeszcze wyszalał się w wannie i padł po kolacji :)

A teraz podsumowanie waszych postów:
Anitka ślicznie wygląda na chuśtaweczce :)
A Franuś z mamusią na spacerku super :)
Jogo - ulalala, to ty już w najprawdziwszej piżamce śpisz :lol:
Martuś -cudowne rodzinne zdjęcia ze spacerku :)
Dawidek wystylizowany jak zawsze :)

LILI i FRANUŚ - sto lat! sto lat! :lol: :kiss: :kiss: :kiss:

Ja na razie na spacerek się nie wybieram bo wieje tak, że głowę chce urwać :huh:
12 lata 9 miesiąc temu #335363 przez gosia2324
Dzien dobry :blink:

STO LAT DLA FRANUSIA I LILKI :kiss: :kiss:

Dawidek, ślicznie wyglądasz :) :blink:

A ja dzis spalam z Jagoda do 8.00 :cheer: :cheer: :cheer: Szał normalnie :ohmy:

Mgielka na początku pewnie sie pozabijacie, ale potem bedzie tylko lepiej :silly:
Kiedy będziecie w Soli juz w 3ke?
12 lata 9 miesiąc temu #335365 przez mgielka22
Czesc dziewczyny dziekuje w imieniu Lili :* nie wstawie fotki bo jestem w Nowej Soli dopiero wracam w czwartek. Jestem po pobraniu krwi mam juz duzo zalatwione zostaje tylko lekarz w czwartek z rana :)

Mala z Wroclawia znajoma kazdemu wpisuje Kamilka na pita a rozlicza ich strasznie duuuzo takze mam nadzieje ze pomozemy jak sie tylko da daj znac jak po zabiegu :)

Milego dzionka wszystkim :*
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335368 przez gosia2324
Fakna :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Ta Twoja T to kosmitka :S :woohoo:

Mgielka jak wytrzymujesz bez malej ?

Ciociu Pati :woohoo: tak w takiej prawdziwej, najprawdziwszej :blink:
A w ogóle to zdjecie Kacperka poproszę !
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335370 przez pati-m
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
12 lata 9 miesiąc temu #335373 przez pati-m
gosia2324 napisał:

Fakna :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Ta Twoja T to kosmitka :S :woohoo:

Mgielka jak wytrzymujesz bez malej ?

Ciociu Pati :woohoo: tak w takiej prawdziwej, najprawdziwszej :blink:
A w ogóle to zdjecie Kacperka poproszę !

Mówisz i masz :)
12 lata 9 miesiąc temu #335374 przez fanka
Kacperuszek ale Ty się zmieniłeś- jak Ci buźka wydoroślała!!!! ale przystojny jak zawsze!!! i wystrojony jak na prawdziwego przystojniaka przystało!!!Ciotka jest pod wrażeniem!
12 lata 9 miesiąc temu #335375 przez Pyśkaaaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Lilistarszaczku kochany :*
Gosiato dzieciaczki dały Ci pospać :)
Majau mnie jest tak że ja od paczatku go gokarmiałam(bo ja mleczka b. mało miałam i wklęsłe sutki) najpierw był na bebilonie potem na ha, a teraz jak muszę czasami zostawić bo nie miałam tyle żeby odciągnąć to ma pepti na receptę on ma stwierdzoną skazę białkową przez dermatologa i nie mają innej opcji muszą nam wypisywać mleczko :P do tej pory prosiłam o receptę na jedną puszkę... a teraz na ile mam poprosić? na ile starcza puszka dziewczyny?
angieczyli Ty tak radykalnie uciełaś karmienie tak? nie stopniowo? i tylko w nocy karmisz?
Kacpero :* jak on ładnie siedzi... moje dziecko nie chce siedzieć poki co... ale jakoś mi to zbytnio nie przeszkadza:P
12 lata 9 miesiąc temu #335377 przez pati-m
fanka - już kilka osób powiedziało, że przytył ale ja jakoś tego nie widzę :)
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335378 przez pati-m
Pyśkaaaa napisał:

Lilistarszaczku kochany :*
Gosiato dzieciaczki dały Ci pospać :)
Majau mnie jest tak że ja od paczatku go gokarmiałam(bo ja mleczka b. mało miałam i wklęsłe sutki) najpierw był na bebilonie potem na ha, a teraz jak muszę czasami zostawić bo nie miałam tyle żeby odciągnąć to ma pepti na receptę on ma stwierdzoną skazę białkową przez dermatologa i nie mają innej opcji muszą nam wypisywać mleczko :P do tej pory prosiłam o receptę na jedną puszkę... a teraz na ile mam poprosić? na ile starcza puszka dziewczyny?
angieczyli Ty tak radykalnie uciełaś karmienie tak? nie stopniowo? i tylko w nocy karmisz?
Kacpero :* jak on ładnie siedzi... moje dziecko nie chce siedzieć poki co... ale jakoś mi to zbytnio nie przeszkadza:P

Pyśka - Kacper nie siedzi :) Opierał się cycuchami o oparcie i to tak wygląda, ale siedzieć nie umie :) A w samochodzie to też dzięki oparciu :)
12 lata 9 miesiąc temu #335380 przez fanka
Pysia - u mnie to ok 1,5 puszki na tydzień więc sporo idzie, ale Dawid wypija na porcje 250 mm więc mleko ucieka, Unas też pepti, mi doktorka wypisuje jednorazowo 8 puszek
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia