- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lili i Franio
Dawidek super wyglądasz i jaki kolorowy jesteś a czapa piękna
Pyśka ja przez pierwsze dni jak tylko karmiłam MM to piersi wieczorem miałam strasznie twarde ale nie odciągałam laktatorem a wczoraj wieczorem już miałam normalne.Nadia strasznie pogryzła mi sutki chyba się denerwuje w nocy że mleka nie ma .Wczoraj jej podałam MM w nocy z czego była bardzo zadowolona bo już miałam dość wstawała wczoraj chyba z 7 razy a o 5 wzięłam ją do łóżka i spała z nami do 9.
Czuję że moje karmienie skończy się bardzo szybko bo tylko ja się męczę a Nadia denerwuje i tak się cieszę że udało mi się karmić tyle czasu.
Teraz czas na kawę bo usnę na stojąco
U nas o 9 było -1 stopni brrr
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Maja nie znam przepisu bo ona raz potrafi jeść w nocy 5 razy a innym razem raz i to np dopiero o 5tej rano...co prawda rzadko takie noce są ale są.
A ja zawsze jak karmię to z obu piersi i powiem Wam nie wiem jak to się dzieje ale twarde piersi miałam może tylko 5 razy...zdarza się że piersi nie je 12 godzin, tylko obiadek a moje piersi wogóle tego nie czują..
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pyśka - a jak wprowadzisz mieszankę to jaką ??bo Franio uczulony??
mała trzymamy kciuki za Kamilka - od nas tez poszedł 1%
ależ cudna pogoda spacer bankowo
uciekam do później
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Właśnie rozpoczęłam ostatni tydzień w domu, bo za tydzień do pracy.
Wczoraj byliśmy na spacerku, wspólnym obiadku. Kacper jak zawsze zachwycony
A jak wróciliśmy do domu to jeszcze wyszalał się w wannie i padł po kolacji
A teraz podsumowanie waszych postów:
Anitka ślicznie wygląda na chuśtaweczce
A Franuś z mamusią na spacerku super
Jogo - ulalala, to ty już w najprawdziwszej piżamce śpisz
Martuś -cudowne rodzinne zdjęcia ze spacerku
Dawidek wystylizowany jak zawsze
LILI i FRANUŚ - sto lat! sto lat!
Ja na razie na spacerek się nie wybieram bo wieje tak, że głowę chce urwać
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mala z Wroclawia znajoma kazdemu wpisuje Kamilka na pita a rozlicza ich strasznie duuuzo takze mam nadzieje ze pomozemy jak sie tylko da daj znac jak po zabiegu
Milego dzionka wszystkim :*
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mgielka jak wytrzymujesz bez malej ?
Ciociu Pati tak w takiej prawdziwej, najprawdziwszej
A w ogóle to zdjecie Kacperka poproszę !
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Lilistarszaczku kochany :*
Gosiato dzieciaczki dały Ci pospać
Majau mnie jest tak że ja od paczatku go gokarmiałam(bo ja mleczka b. mało miałam i wklęsłe sutki) najpierw był na bebilonie potem na ha, a teraz jak muszę czasami zostawić bo nie miałam tyle żeby odciągnąć to ma pepti na receptę on ma stwierdzoną skazę białkową przez dermatologa i nie mają innej opcji muszą nam wypisywać mleczko do tej pory prosiłam o receptę na jedną puszkę... a teraz na ile mam poprosić? na ile starcza puszka dziewczyny?
angieczyli Ty tak radykalnie uciełaś karmienie tak? nie stopniowo? i tylko w nocy karmisz?
Kacpero :* jak on ładnie siedzi... moje dziecko nie chce siedzieć poki co... ale jakoś mi to zbytnio nie przeszkadza:P
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Lilistarszaczku kochany :*
Gosiato dzieciaczki dały Ci pospać
Majau mnie jest tak że ja od paczatku go gokarmiałam(bo ja mleczka b. mało miałam i wklęsłe sutki) najpierw był na bebilonie potem na ha, a teraz jak muszę czasami zostawić bo nie miałam tyle żeby odciągnąć to ma pepti na receptę on ma stwierdzoną skazę białkową przez dermatologa i nie mają innej opcji muszą nam wypisywać mleczko do tej pory prosiłam o receptę na jedną puszkę... a teraz na ile mam poprosić? na ile starcza puszka dziewczyny?
angieczyli Ty tak radykalnie uciełaś karmienie tak? nie stopniowo? i tylko w nocy karmisz?
Kacpero :* jak on ładnie siedzi... moje dziecko nie chce siedzieć poki co... ale jakoś mi to zbytnio nie przeszkadza:P
Pyśka - Kacper nie siedzi Opierał się cycuchami o oparcie i to tak wygląda, ale siedzieć nie umie A w samochodzie to też dzięki oparciu
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa