BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #334983 przez pati-m
Jestem na chwilkę. Padam znóg, wykończą mnie te spacery :silly:
Wszystkie nasze maluszki piękniutkie :) I Franuś i Jogo :lol: A Gosia to wrażliwa duszyczka, bo takie piękne cytaty wynajduje :)
Zmykam spać dziewczynki, bo ledwo na oczy patrzę.
Dobranoc :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #334998 przez angie1713
Witam się pierwsza my już nie śpimy Nadia budziła się kilka razy wykończy mnie :dry: 01
Wszystkie wczorajsze dzieciaczki kochane :)
U nas dziś piękna pogoda wybierzemy się później na spacer i od razu pójdziemy po M do pracy bo dzisiaj pracuje .

Mam pytanie do mam karmiących butelką czy jak wasze dzieci budzą się w nocy to podajecie butle ile razy czy herbatkę bo odstawiam Nadię powoli od piersi teraz w dzień jest już na butelce tylko jeszcze w nocy karmię i nie wiem jak to zrobić :dry: :unsure: Muszę przestać karmić piersią bo już jestem chuda jak patyk przez tą dietę źle się czuję i muszę zacząć normalnie jeść .Muszę zrobić badania krwi ale się boje bo pewnie mam anemię na bank :dry:
12 lata 9 miesiąc temu #335001 przez bewipo
Witam druga.
Angie moja się budzi raz w nocy, ale widzę, że muszę ją też oduczyć, bo jak dostaje w nocy to potem na śniadanie nie chce jeść.
12 lata 9 miesiąc temu #335005 przez mgielka22
Hej wszytskie dzieciaczki cudaczne, zakupy rowniez jak widze udane :)
Z Lili mam jazdy ma strasznei opuchniete dziasla przez te zeby i marudzi mi okropnie nic nei pomaga juz nie mam sil...

Dzis wracam do Nowej Soli jutro ide na badania, i zostaje do czwartku wtedy mam lekarza medycyny pracy i bede chciala jednak wrocic do domu by pomoc M dopakowac ostatnie rzeczy (zrobilam mu lista na 1,5 str A4 co brakuje) no i w niedziele przeprowadzka :)

3majcie kciuki w srode ma rozmowe oby go przyjeli wtedy staniemy na nogi...
Mam stracha o mala bo jesli M zacznie jak ja w poniedzialek prace to sie boje zostawiac mala z kims obcym od razu na tyle godzin i nie wiem co zrobic :( a ona nieprzyzwyczajona do kogos obcego i to jeszcze jak jest sama bo jak my jestesmy to ok ale nei jak jest sama...
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335007 przez Agusia83
To ja sie witam trzecia :laugh: Emi pieknie przespala cala noc od 18:40 do 7 rano..(mozna przyjac, ze do 6...bo przesuwalismy zegarki :silly: )...Teraz wlasnie uciela sobie drzemke..a ja gotuje rosolek i makaron :laugh: i w ogole juz sie umylam, wymalowalam, ubralam ladnie...fryzurke zrobilam, bo przychodzi za niedlugo kolezanka z coreczka o miesiac starsza od Emilki :laugh:

Angie...zdarza sie, ze Emi obudzi sie raz w nocy i wowczas musze jej dac butle bo herbatka nie da sie przekupic :silly: ...tez tak robilam jak ja odstawialam od cyca...w dzien miala butle a w nocy karmilam piersia...az w koncu stiwerdzilam, ze dosc...od tej pory budzi sie raz w nocy...czasem w ogole :lol:

Zycze milej i slonecznej niedzieli.

Madzia, juz pokazywalam kiedys ta fotke..ale jak znajde, to od razu pokaze :laugh:

Mgielko, trzymamy kciuki :laugh: wiem, ze bedzie ciezko.A macie jakis znajomych w Nowej Soli, ktorzy mogliby zostac z Lilianka?

Angie, oto ta fotka:
Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335013 przez angie1713
Dzięki dziewczyny to wprowadzę butelkę za jakieś 3 dni w nocy i zobaczymy co będzie :)

Gosiu wczoraj pisałaś że Jogo przed jedzeniem się prostuje i napina moja robi to samo jak widzi butelkę strasznie się napina i aż się trzęsie więc chyba nasze dziewczyny tak reagują i nie jest to nic złego :)

Emi słodziutka a jak sobie fajnie siedzi :silly: :)
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335014 przez Marta M
Witam czwarta :)

bewipo karmisz raz? Agusia Ty wcale?? Karmi jeszcze kto w nocy trzy razy cycem?? Jej się znów poprzestawiało i zamiast jednego karmienia są trzy...i jak Anitka potem nie chce rano jeść..

Emisia jaka dostojna :) :kiss:

My się wybieramy do Krakowa na ryneczek do kościółka i na jakiś spacer...

słonecznego dnia!
12 lata 9 miesiąc temu #335015 przez mgielka22
Agusia no wlasnie jest tylko kuzynka ona moze sie nia zajac ale co ktorys dzien bo ma syna w jej wieku i by sfiksowala z dwojka codziennie wiec tak czy siak trzeba cos zrobic...
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335018 przez Marta M
Wstawię Wam jeszcze mojego poważnego i śmiejącego dziecia :)

Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #335019 przez bewipo
Marta ale ja już na butelkę przeszłam. Jak karmiłam cycem to 4-5 razy wstawałam.

Majeczka słodziutka :)
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335021 przez angie1713
Majunia ślicznotka :)

To ja też wstawię Nadię z rocznym kolegą i przed spacerkiem :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

I jeszcze jedno podczas zabawy :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #335024 przez Marta M
Nadia :kiss: i widze też pepcowa, przynajmniej bluzeczka :)
12 lata 9 miesiąc temu #335025 przez angie1713
Tak Marta Nadia pepcowa :lol:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335039 przez magda79
Witajcie :)

U nas nocka fajna...no ale ja też karmię piersią w nocy no i 3 razy będzie :) no ale nie narzekam....

Agusia...widzisz nie widziałam wcześniej zdjęcia....no i dziękuję...śliczniutka jak zawsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Nadusia, Majeczka och och...piękniusie z Was :kiss: :kiss: :kiss:

Mgiełka trzymamy kciuki oby Wam się wszystko fajnie poukładało!!!

miłego dzionka i smacznego obiadku :)
12 lata 9 miesiąc temu #335045 przez pati-m
Witam i ja :)
Kacper pospał do 6, zjadł i spać z nami do 11 :ohmy: Nawet jeśli uwzględnimy zmianę czasu to i tak jest rekord :lol:
Co do karmienia butelką, to Kacper w nocy nie je (czasem mu się zdarzy ok.24-1) tylko nad ranem 6-7.

Ja już wcześniej widziałam zdjęcie Emi :) :kiss:

Majeczka jak Ty pięknie siedzisz! I minki przesłodkie :)

Angie - no widać, że Nadia ma przynajmniej towarzysza podczas spacerów :)

A my zabieramy ok. południa bąbla i śmigamy do Łodzi - taki rodzinny wyjazd, bo cały tydzień tatuśka w domu nie było, to chce się Kacprem nacieszyć.
Nie muszę gotować obiadu, wspólnie spędzimy czas więc same plusy :)

mgiełka - trzymam kciuki :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka