BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #341893 przez fanka
Dziewczyny ja tylko na sekundę, też przez pół dnia nie mogłamwejść na forum.
Mała chyba ciągle u teściów, nie? a ostatnio pisała na fb, że na forum wejść nie może.
Kingusia ale z Ciebie akrobatka!!! ;-)
ja mam dziś dość, młody wojuje, zęby mu dokuczają i do tego ból brzuszka go dziś złapał, a ja pomiędzy tym wszystkim jeszcze za mycie okie się wziełam, mam dość dnia, idę pod prysznic i spać!!! miłego wieczoru pa pa
a i coś na dobry humor ;-)

demotywatory.pl/3750308/Najsmieszniejsze-dowcipy
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #341900 przez Agusia83
Kingusia, ale z Ciebie spryciula :laugh: Chcesz byc pierwsza spindrajaca i chodzaca dziewczynka wrzesniowa :laugh: ?Super cukiereczku...

Fanka, wspolczuje...ale wiem co przezywasz...Emi tez marudzi, chociaz dzis troszke mniej...

Nie wiem co jej sie stalo..zawsze na spacerze spokojna a dzis krecila sie, wiercila, marudzila, jojcyla i momentami plakala....

Slyszalyscie? Mama Madzi sie znalazla w Sosnowcu :ohmy:
12 lata 9 miesiąc temu #341907 przez gosia2324
Agusia, Jagoda dziś tak sie wierciła w wózku, spać jej się chciało i nie miała się do czego przytulic.
Kopiłam Kubie bluzkę, poodrywałam metki, dałam jej ją,
Wytarmosiła wytarmosiła i zasnęła w 5 minut, :blink: :woohoo:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #341909 przez Agusia83
Gosia, masz racje, bo Emi probowala sie do czegos przytulic, ale z jednej strony wozek i z drugiej :silly: ..tyle, ze wczesniej juz spala...jak wzielam ja na rece to byla szczesliwa..tyle, ze ilez mozna trzymac krecacego sie wiercipiete na rekach?

haloooooooo

czemu tu taka cisza?
12 lata 9 miesiąc temu #341925 przez gosia2324
Pisalam na FB z Mala, pozdrawia wszystkie mamy i dzieci :)

We wtorek beda juz w domu, Kamil ok, a Ola przeszła w chodziku przez caly pokoj :)

Slowiczku, chyba przełożymy spotkanie na po świtach, jutro w galerii bedzie pewnie niezły kociol :dry:
12 lata 9 miesiąc temu #341928 przez beti
Cześć dziewczynki,
Fifi dalej chory,temp 38,5 :( męczy się biedny baaardzo ale jest też baaardzo dzielny :kiss:

M mnie zaskakuje, super sobie z nim daje radę jak mnie nie ma, a jeszcze obiad robi...obym nie zapeszyła...

Wczoraj byliśmy u pediatry i nie przytyliśmy od ostatniej wizyty za to trochę urośliśmy, więc jest 10,5 kg i 70 cm :) Mamy wprowadzać już czerwone mięsko i 1/2 żółtka codziennie, z jogurtami mamy czekać aż skończy 9 miesięcy....

Kingusia....super!!!!! :kiss:

Agusia, mam nadzieję, że szybko te bakterie wygonicie :kiss:

Lecę myć jeszcze jedno okno, bo mi zostało....uffff....
12 lata 9 miesiąc temu #341932 przez maja1982
Witam sie, dopiero teraz udało mi sie do was zajrzeć!

Nadusia - śliczna śmieszka z ciebie!!

Kingusia - :cheer: :cheer: własnym oczom nie wierze !!ty chcesz juz chodzić koleżanko!moj lolo jeszcze porządnie nie siedzi :dry:

agusia - napewno szybciutko sie wyleczycie !!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

pyśka- zdrówka dla Frania

beti - przytulaki dla Fifulka :)

pati -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

gosia -

Fajnie ze u malej i dzieciaków wszystko w porządku!!

my dzisiaj byliśmy 3 razy na spacerku :) była cudna pogoda :)

Wiecie co zastanawiam sie nad tym moim lolkiem, ostatnio mało sie sam umie bawić, szybko mu sie zabawka nudzi i zamiast szukać sobie innej to zaczyna jojczeć!!oczywiście zdarza mu sie zabawic ale chyba nie dłużej niż 15 min.

Jak jest u was??reagujecie na każde jojczenie??ja sie staram wyczekać i czasami sie udaje ale często jojczenie sie przeradza w płacz taki żałosny!nie wiem czy ja cos źle robię!!??
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #341936 przez slowiczek
Gosiaaaaaaaaaaa, Ty mnie chyba nie czytasz :P już dwa razy Ci pisałam na forum, że nie będzie mnie jutro w kielcach, pewnie przyjedziemy w pt i pytałam się Ciebie czy możesz po świętach, bo do środy włącznie na pewno jesteśmy w kielcach, w środę wieczorem mamy lekarza Natalki w CK :)

Beti, biedny Fifi :( :kiss:

Kingulek zdolniacha :kiss:

Maja, u mnie to zależy, jak widzę, że marudzi tak tylko żeby sobie pojęczeć to olewam albo staram się ją czymś zainteresować, ale ostatnio spryciula nauczyła się tak beczeć, że sekunda i już jest na rękach :dry: :blink:
12 lata 9 miesiąc temu #341939 przez maja1982
słowiczek u mnie jest podobnie!!ale ma czasami tak ze ja mu podsuwam, staram sie zainteresować czymś a on patrzy sie we mnie jak w obrazek :dry: ale muszę go też pochwalić bo jak chce to potrafi sie ładnie bawić :) ale ogólnie moj lolo to straszy wiercidupka jest na miejscu nie usiedzi, wszędzie by chciał byc - ale to nie powinno mnie dziwić ma to po mnie :dry: :dry:
12 lata 9 miesiąc temu #341942 przez slowiczek
Maja, łzy jak grochy, z noska zaraz cieknie, aż kaszle z tego płaczu czy tam się dłąwi, masakra :P rozpacz na całego... :blink:
12 lata 9 miesiąc temu #341944 przez maja1982
no poprostu totalna rozpacz i jeszcze do tego usteczka w podkówkę i mama wymięka :blush:
12 lata 9 miesiąc temu #341945 przez Pyśkaaaa
taaak ustka w podkówke wymiękaja... Fifi zdrókea kochany :*
12 lata 9 miesiąc temu #341946 przez Agusia83
Biedny Fifi...po co dzieci w ogole choruja? :angry: :angry: Ucaluj go Beti od forumowych cioc :laugh:

Maju, moja tez ma podobnie...potrafi sie zabawic lub zapatrzec na bajke...ale zbyt dlugo to nie trwa...a jak wyjde z pokoju i znikne jej z pola widzenia, to w ogole od razu jest placz... Juz nic sama nie moge zrobic, tylko musze Emisie brac w lezaczku do kazdego zakamarka mieszkania...ostatnio czatowala ze mna w kibelku :silly:

Pisalam dzis z Basia...Damianek to chyba najdluzszy wrzesniowkowy maluszek...wyobrazcie sobie, ze ma juz 77cm i wazy 8650 :silly: :silly: ubranka Basia musi kupowac na roczek :silly:
12 lata 9 miesiąc temu #341949 przez slowiczek
no to przy takim wzroście to chudzielec jest ten jej Damianek :)

no nic, ja idę spać :) dobraaaaaaanoc :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #341950 przez gosia2324
Slowiczku,myslalam ze w ta srode dzis macie to badanie, :S

Filipku zdrówka :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby