- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5
Maj chętnie
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u nas nocka była fajna Domi obudził się 4.10 i przeniosłam go do nas, bo D był na nocy, dostał cyca i spał zaraz a ja 5.20 do pracy....
u nas też łóżeczko na samym dole
Gratuluję wszystkim maluszkom nowych umiejętności
Franus dzielny jak zawsze
Julcia slicznotka i modnisia
Dawidzio supcio
Pyska suknia super!!!będziesz ślicznie wyglądac...poprosimy o zdjecie na żywej modelce
Darek dzisiaj znowu na nockę, Majka do babci na noc i zostajemy z Domim sami...do wieczorka idziemy siękąpać
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jade z mezem do SPA
Świętować 4 rocznice ślubu
Kupil tanio wyjazd na 19-20 czerwiec ( a rocznice mamy 14go)
hotelkazimierski.pl/
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Maja, Joga bawi sie Garnuszkiem z Fishera, wkłada i wyjmuje z niego klocki.
Majcia śliczny czerwony kaptureczek z Ciebie!
Marta, Jogo przyjęła na razie taka sama pozycje jak Maja i sie buja do przodu
Zaraz nam dziewczyny wystartuja
A co to Twojej spóźnionej @ to założę sie ze gdyby jednak przyszła to juz by Ci bylo troszkę przykro
A z 2 dala bys tade, bo kto da jak nie my
gratulujemy!!!!!na pewno bedzie fajnie a jak romantycznie!!!!!!!!
Domi też lubi ten garnuszek
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Dziwne to, naprawde myslalam ze nie przyjdzie, wogole zawsze dostawalam rano, nie po poludniu
Gosia ale Wam fajnie Ile płacicie?? My mamy rocznice 26 czerwca
Apropo zapraszania na kawe, Agus moze wpadniesz do nas jak wrocisz z Wa-wy?? Juz chyba bedzie rok jak sie nie widzialysmy..
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
marta - no to mnie rozczarowałaś a tak serio to jak ty sie z cieszysz z @ to my też
gosia - fajnie ja też mam do wykorzystania masaż w spa - dostałam na gwiazdkę
Lolek już spi ale nie spał od południa i teraz padł!!!
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moje dziecko ma teraz jedną drzemkę od 11.00-13.00 (około 1,5- 2godziny) i pada wieczorem zawsze w ciągu 10-15 minut Dorasta mi córa i coraz mniej potrzebuje snu
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Marta no cieszymy się jeśli Ty się cieszysz, ale matko 11 dni na próbę wystawia, osiwieć można Nawet sobie nie żartuj, że ja zaczynam kolejkę, ooooo nie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
No właśnie Pati a jak tam Twoja @?
Gosia a kto z dzieciakami zostaje, mama? A jak ona doszła już do siebie?
Moje dzieci już śpią, mam nadzieję że już Ola nie wstanie. A ja sobie dzisiaj za męki psychiczne chipsy kupiłam
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Monika mój też zsyppany masakrycznie!!! ale po czym?? nie wiem...
moje dziecko dołącza do grona upadłych aniołów, od wczoraj nie sposób z nim wytrzymać, zachowania godne noych zębów wrrrrr mam już dość. teraz śpi ale wcześniej zdąrzył mnie osikać!!!! rozebrałam go, biorę golasa żeby do wody "wrzucić" a tu mi cieknie ciepły strumień po cycu....
Gosia beszczelnie i jawnie zazdroszczę!!!!!
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Marta to ja się tez ciesze jak Ty sie cieszysz...hm na kogo kolej????
Maja tak tak wieczór z synkiem i oby każdy w swoim łóżku jak narazie to Domi spi od 19tej...
u nas też brak popołudniowej drzemki....i pada o 19tej zaraz po butli spał dzisiaj Darkowi 2 razy...z rana prawie godzinkę a w południe 1,5...
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ewelina namioty wszystkie fajne...ale może faktycznie ten w samochody....a w ogóle to masz fajny pomysł Majka do dzisiaj wyciąga namiot i lubi sie w nim bawić.....my mamy z ikei czerwony
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Kurcze nie wiem jak mam to Wam napisac, wiedzac ze Wam przykrosc zrobie, ale przyszła godzine temu...Mała to ta od Ciebie, wiec Ty zaczniesz kolejke..albo Pati...nic sie nie chwali czy przyszla @ czy nie :D:D
Dziwne to, naprawde myslalam ze nie przyjdzie, wogole zawsze dostawalam rano, nie po poludniu
Gosia ale Wam fajnie Ile płacicie?? My mamy rocznice 26 czerwca
Apropo zapraszania na kawe, Agus moze wpadniesz do nas jak wrocisz z Wa-wy?? Juz chyba bedzie rok jak sie nie widzialysmy..
Marta
www.groupon.pl/oferty/lublin/Hotel-Kazimierski-Zdroj/5708198
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja po dniowce i oczywiscie
Dawidek "olaboga" raczej co ja tu dzisiaj zmajstruje
Julcia ale przesliczna opaska
Emisia - jeszcze tu wroce
Majeczka Ty kochany Pulpeciku przeslodka
Pati na dzien dobry masz KOPNIAKA!!! Nie sugeruj sie bzdurnymi rzeczami nt dzieci tak jak Gosia pisala nei wymyslaj dziecku chorob na sile!!! Jakis cwel se wymyslil ze cos ma byc w takim miesiacu bo nie mial co robic a Ty sie zadreczasz kazde dziecko w swoim trempie sie rozwija jak bylam u neurologa to mowi ze jesli dziecko nie wstanie do 14 mca to wtedy mozna sie martwic albo jak nie usiadzie samo do ROKU!!! a to jest najlepszy specjalista w wojewodztwie wiec zaufaj kobieto nam
Pyskaaa sukienka cuuudo wlasnie takie uwielbiam konieczne zdjecia z przymiarki
Gosiaaaa ale Twoj maz ma pomysly az pozazdroscic takiego moze dasz numer telefonu
Amelka gratulacje zabka chociaz Tobie po kolei rosna bo malej od 2 sie zaczelo na gorze
Kasiu jesli chodzi Ci o antykoncepcje to biore Novynette i o dziwo bardzo mi podpasowaly
Z tego co wiem to dzis byla okropna pogoda i w ogole padaka, wszystkich leb bolakl wlacznei ze mna a M mowi ze Lilka byla nie do zniesienia...
No to tyle moich wypocin
AMEN