- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #363793 przez maja1982
megi - zdrówka dla was, ja oprócz inhalacji nie dawałam nic!!ale u nas poszło na gardełko i potem mucosolwan do inhalowania zeby nie zalegała wydzielina !!
to wszędzie chyba tak paskudnie - chos u nas puki co nie pada ale rano było 5 st brrrr
przypaliłam zupę KArolka, pachnie pieczonymi ziemniakami w całym domu toć ci kucharka ze mnie
to wszędzie chyba tak paskudnie - chos u nas puki co nie pada ale rano było 5 st brrrr
przypaliłam zupę KArolka, pachnie pieczonymi ziemniakami w całym domu toć ci kucharka ze mnie
Temat został zablokowany.
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #363797 przez angie1713
Witam
Ale tu się wieczorem pięknie zrobiło
Zdjęcia z tatusiami piękne
Emilka sto lat
Gosiu kochanego masz synka i widać że wasze relacje są cudowne a zdjęcie z porodówki piękne :)Ja też mam zdjęcia z porodówki gdy pierwszy raz mi ją dali cudowne chwile
Kasiu piękne zdjęcia
Maja to ciężką miałaś noc
Fanka ale wam fajnie taka niespodzianka ja bym chyba nie wytrzymała na powrót M hihi
To ja wam też pokażę moje ulubione zdjęcie a nawet 2
Mgiełka zdrówka dla was
Ami dla ciebie tez zdrówka może to zęby
Ale tu się wieczorem pięknie zrobiło
Zdjęcia z tatusiami piękne
Emilka sto lat
Gosiu kochanego masz synka i widać że wasze relacje są cudowne a zdjęcie z porodówki piękne :)Ja też mam zdjęcia z porodówki gdy pierwszy raz mi ją dali cudowne chwile
Kasiu piękne zdjęcia
Maja to ciężką miałaś noc
Fanka ale wam fajnie taka niespodzianka ja bym chyba nie wytrzymała na powrót M hihi
To ja wam też pokażę moje ulubione zdjęcie a nawet 2
Mgiełka zdrówka dla was
Ami dla ciebie tez zdrówka może to zęby
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez angie1713.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #363806 przez maja1982
angie - jeju jakie piękne - a jaka Nadusia maleńka w takich wielkich ramionach
pyska - nie wygłupiaj sie z choroba , zaaplikuj zaraz jakąś dawkę witamin ,herbata z cytryna i miodkiem!!
ja jak robię Karolkowi to raczej jemu osobno gotuję , my ostatnio mało zup jemy!ale wczoraj jadł ziemniaka z indykiem nie zmiksowanego - on lubi tak sobie dziumlać mimo iż zębów brak
pyska - nie wygłupiaj sie z choroba , zaaplikuj zaraz jakąś dawkę witamin ,herbata z cytryna i miodkiem!!
ja jak robię Karolkowi to raczej jemu osobno gotuję , my ostatnio mało zup jemy!ale wczoraj jadł ziemniaka z indykiem nie zmiksowanego - on lubi tak sobie dziumlać mimo iż zębów brak
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #363815 przez slowiczek
WITAM
wczoraj poszłam bez pożegnania ale czułam się okropnie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dziś czuję się już normalnie
Emciu !!!!!!!!!!!!!!!
piękne zdjęcia z tatusiami oraz Gosi z porodówki Kasia Twój mąż jaki opalony faceci z bobasami to jednak MAGIA a Kubuś mądry i kochany chłopczyk, też bym się rozbeczała
Maju....Karolek odpuścił, za to dziś Natalcia mi się przesikała w nocy, równowaga w związku musi być
Kasiu...może ząbki albo trzydniówka, nie wiem ale mam nadzieję, że to nie początek jakiejś infekcji
Jula i Pysia, nie chorujcie kobietki !!!!
wczoraj poszłam bez pożegnania ale czułam się okropnie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dziś czuję się już normalnie
Emciu !!!!!!!!!!!!!!!
piękne zdjęcia z tatusiami oraz Gosi z porodówki Kasia Twój mąż jaki opalony faceci z bobasami to jednak MAGIA a Kubuś mądry i kochany chłopczyk, też bym się rozbeczała
Maju....Karolek odpuścił, za to dziś Natalcia mi się przesikała w nocy, równowaga w związku musi być
Kasiu...może ząbki albo trzydniówka, nie wiem ale mam nadzieję, że to nie początek jakiejś infekcji
Jula i Pysia, nie chorujcie kobietki !!!!
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #363820 przez megi2501
Angie Twoja córeczka taka kruszynka w ramionach tatusia...
Pyśkaa Ty nam nie choruj, napikuj się lekami
Mojej jedzenie już tylko trochę rozgniatam widelcem- już papek nie je. Nie ma zębów, ale świetnie sobie radzi. Zawsze, jak gotuje zupkę to małej odlewam przed przyprawieniem
Właśnie dzwoniłam do naszej lekarz i wyniki super- czyli mała ma już zdrową wątrobę Jestem MEGA SZCZĘŚLIWA
Pyśkaa Ty nam nie choruj, napikuj się lekami
Mojej jedzenie już tylko trochę rozgniatam widelcem- już papek nie je. Nie ma zębów, ale świetnie sobie radzi. Zawsze, jak gotuje zupkę to małej odlewam przed przyprawieniem
Właśnie dzwoniłam do naszej lekarz i wyniki super- czyli mała ma już zdrową wątrobę Jestem MEGA SZCZĘŚLIWA
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #363823 przez angie1713
Megi super że już zdrowa Jula
Pokażę wam jeszcze moją aparatkę Zabawa balonem bez użycia rąk hihi
Pokażę wam jeszcze moją aparatkę Zabawa balonem bez użycia rąk hihi
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez angie1713.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #363826 przez slowiczek
Megi....super, że wyniki są w porządku i że się zregenerowała wątroba my też w końcu musimy iść na kontrolne badania krwi
Pysia...u nas papki, no chyba że dorzucam żółtko to wtedy ma kawałeczki Natalcia jeszcze nie za bardzo radzi sobie z grudkami, zamiast to pomemlać to się dławi, widocznie nie jet jeszcze gotowa, wszystko w swoim czasie
Angie....nie boisz się, że jej ten balon pęknie ???
Pysia...u nas papki, no chyba że dorzucam żółtko to wtedy ma kawałeczki Natalcia jeszcze nie za bardzo radzi sobie z grudkami, zamiast to pomemlać to się dławi, widocznie nie jet jeszcze gotowa, wszystko w swoim czasie
Angie....nie boisz się, że jej ten balon pęknie ???
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez slowiczek.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #363834 przez maja1982
kasia - kurcze to moze faktycznie ta 3 dniówka??
Juleczko - super ze już wszystko w porządku z twoim brzuszkiem :)megi cieszymy sie z tobą
słowiczek - no równowaga musi być ale mam nadz. ze dzisiaj ani Natalka ani Karolek sie nie przesika
angie - no faktycznie NAdia to niezłą aparatka a angie wy będziecie w chańczy??
Juleczko - super ze już wszystko w porządku z twoim brzuszkiem :)megi cieszymy sie z tobą
słowiczek - no równowaga musi być ale mam nadz. ze dzisiaj ani Natalka ani Karolek sie nie przesika
angie - no faktycznie NAdia to niezłą aparatka a angie wy będziecie w chańczy??
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez maja1982.
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona