- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 6 miesiąc temu #153369 przez Marta M
Mała moj tez zolnierz, pilot wojskowy i dla niego slub tylko w mundurze...ale mnie to odpowiadalo..podobalo sie a i na garnitur nie trzeba bylo wyrzucac pieniedzy, haha...Mała tez dawaj zdjecia, poki co lece..a jak wroce chce miec duzo ogladania
Temat został zablokowany.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #153374 przez mYSZA
ech, a ja dziś zostałam poczęstowana mądroscią Pana listonosza;) bo jak wiecie jestem u rodziców i właśnie odbierałam pocztę i on mnie pamieta jeszcze. no patrzy po obrączce, patrzy na brzuszek- i mówi- bardzo dobrze! taka kolej rzeczy i nie ma co odkładać- odchować a potem szalać;P
gosia- cudowne nóżki:P
gosia- cudowne nóżki:P
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #153417 przez mgielka22
Śliczna ta Twoja corcia po kim ma taka sliczna karnacje??? dokladnie nie ma sensu kupowac malych rzeczy bo maluchy tak szybko rosna ze sie nei zdazy pozakladac a juz trzeba wieksze... Fajny juz masz ten brzuszek Katy:D ile wazysz?
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 6 miesiąc temu #153421 przez Agusia83
ja nie moge...ile fotek filmikow
uwielbiam ogladac zdjecia slubne i zdjecia maluszkow:)
Dziewczynki, swietne mialyscie sesje i kazda z Was pieknie wygladala na slubie...ja tez lubie nasze zdjecia...ostatnio mnie wzielo na obejrzenie plytki i oczywiscie sie poryczalam...
Gosiu, ale Kubus cacany...a te stopki, najpiekniejszy widok na swiecie
Kasiu Ineska wymiata sliczna dziewczynka...ciuszki tez fajne...a bus rewelka
uwielbiam ogladac zdjecia slubne i zdjecia maluszkow:)
Dziewczynki, swietne mialyscie sesje i kazda z Was pieknie wygladala na slubie...ja tez lubie nasze zdjecia...ostatnio mnie wzielo na obejrzenie plytki i oczywiscie sie poryczalam...
Gosiu, ale Kubus cacany...a te stopki, najpiekniejszy widok na swiecie
Kasiu Ineska wymiata sliczna dziewczynka...ciuszki tez fajne...a bus rewelka
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #153437 przez katy25
dzieki dziewczynki!
mgiełka Ineska to wykapany tatuś chociaż do mnie tez jest troche podobna. Ja mam +9kg ważę teraz 58kg.
A wiecie? Wczoraj widziałam sie z takimi znajomymi męża, on jest z Tunezji a dzieciak biały! W sensie włosy blond, oczy szaro zielone, nie miałam odwagi pytać czy to jego bo po raz pierwszy ich widziałam, ale potem ona sie rozgadała i mały po prostu taki jest. Moja Ines to 70% mąż. Ona latem bardzo szybko sie opala, ale normalnie i tak jest ciemniejsza od innych dzieci...
Może Sami będzie bardziej do mnie podobny? zobaczymy...
mgiełka Ineska to wykapany tatuś chociaż do mnie tez jest troche podobna. Ja mam +9kg ważę teraz 58kg.
A wiecie? Wczoraj widziałam sie z takimi znajomymi męża, on jest z Tunezji a dzieciak biały! W sensie włosy blond, oczy szaro zielone, nie miałam odwagi pytać czy to jego bo po raz pierwszy ich widziałam, ale potem ona sie rozgadała i mały po prostu taki jest. Moja Ines to 70% mąż. Ona latem bardzo szybko sie opala, ale normalnie i tak jest ciemniejsza od innych dzieci...
Może Sami będzie bardziej do mnie podobny? zobaczymy...
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #153456 przez megi2501
Dziewczyny, ale Wy śliczne kobitki jesteście! Szczerze! Zdjęcia, jak z bajki. Ale dziś sentymentalnie na forum
Ineska ma karnację, że tylko pozazdrościć. Nie dziwie się, że wzięli ją do reklamy.
Widzę, że sami mundurowi Ci Wasi mężowie.Mój też mundurowy, bo policjant. Ale na ślubie nie chciał być w mundurze
Ineska ma karnację, że tylko pozazdrościć. Nie dziwie się, że wzięli ją do reklamy.
Widzę, że sami mundurowi Ci Wasi mężowie.Mój też mundurowy, bo policjant. Ale na ślubie nie chciał być w mundurze
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #153482 przez pati-m
O matko, ale się rozpisałyście
MartaM - śliczny film Jak go oglądałam, miałam uśmiech od ucha do ucha Silną masz córcię A wstęp ze ślubu rewelacja! Wiem, że narzekałaś na kamerzystę, ale jedno trzeba mu przyznać - ma talent, bo ślicznie to zmontował No i fotki też rewelacja!
Mysza - przepiękne fotki ślubne, a Ty jeszcze piękniej wyglądałaś Wianuszek rewelacja!
Gosia, mgiełka - no co tu dużo pisać... Fotki piękne, piękne i jeszcze raz piękne
Gosia - ZAKOCHAŁAM SIĘ W ZDJĘCIACH KUBUSIA!!! A to zdjecie ze skrzydełkami jest boskie! Też takie chcę mojego szkraba
Katy - Ineska po prostu do zjedzenia Mała modeleczka A Twój brzusio cudo
MartaM - śliczny film Jak go oglądałam, miałam uśmiech od ucha do ucha Silną masz córcię A wstęp ze ślubu rewelacja! Wiem, że narzekałaś na kamerzystę, ale jedno trzeba mu przyznać - ma talent, bo ślicznie to zmontował No i fotki też rewelacja!
Mysza - przepiękne fotki ślubne, a Ty jeszcze piękniej wyglądałaś Wianuszek rewelacja!
Gosia, mgiełka - no co tu dużo pisać... Fotki piękne, piękne i jeszcze raz piękne
Gosia - ZAKOCHAŁAM SIĘ W ZDJĘCIACH KUBUSIA!!! A to zdjecie ze skrzydełkami jest boskie! Też takie chcę mojego szkraba
Katy - Ineska po prostu do zjedzenia Mała modeleczka A Twój brzusio cudo
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej