BezpiecznaCiaza112023

pieluchy które lepsze??

14 lata 9 miesiąc temu #22530 przez Kinia1
Dzięki za pomoc, teraz to tylko muszę się zastanowic ile paczek mam kupic... Tak myślałam, żeby kupic do szpitala 1 paczkę huggiesów, a mąż najwyżej dokupi, bo boje się, żeby nie było tak, że malutkiej nie podpasują i zostaną mi paczki niewykorzystane, bo będzie trzeba kupic z innej firmy... Jak myślicie?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7393 [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 9 miesiąc temu - 14 lata 9 miesiąc temu #22548 przez Emme
ja zajmowałam się jeszcze do niedawna dzieckiem i powiem, że huggisy są o niebo lepsze od papmeprów (te jakby przeciekały). a to że pieluszki są sztywne- wystarczy zgnieść je w dłoniach i po kłopocie. podobno tak powinno się robić za każdym razem (bez względu na rodzaj pieluch).

14 lata 9 miesiąc temu #22558 przez basik_twins
w takim razie jak tak czytam to jak cosik bedzie mi dziwnie z pampersami to bede wiedziec ze w zastepstwo kupic haggisy :)

jakie to forum pomocne :lol:

14 lata 9 miesiąc temu #22592 przez whiteeye
Jak dla mnie najlepsze pampersy. huggiesy trudno się zakłada i zdarzyło się że przeciekły.

Maciej ur. 19.06.2010r.
3100g, 56cm :)

14 lata 9 miesiąc temu #22598 przez sylwus136
dla kazdego inna firma jest lepsza :)
mi np.huggiesy sie zakłada bardzo dobrze ale nie zapomnijamy tez ze huggiesów jest pare różnych ( nazw oczywiscie) ja np.uzywam huggies premium takich w kubusia puchatka i u mnie sprawiaja sie rewelacyjnie :D
Kazda mama jest inna i ma swoje ulubione firmy i kazda pupka maluszka jest inna i inaczej toleruje dany produkt :) wiec jesli chce sie znaleźc te najodpowiedniejsze pieluszki trzeba popróbować wszystkiego a jesli boicie sie tego ze sie nie sprawdza i wyrzucicie kupcie bo takcih malutkich paczkach ( np.Happy w paczce sąpakowane nawet tylko po 9 pieluszek)i inne firmy robia podobnie :D wiec nie ma co sie zamartiwać:)

a jesli chodzi o szpitalja miałam ten plus ze nam dawali pieluszki jako standardowe wyposazenie ( były to akurat happy i dlatego tak je polubiłam ):)

14 lata 9 miesiąc temu #22665 przez Madzia89862
u nas w szpitalu tez dawali happy:)ale w domu mielismy huggesy i pampersy ale maly wybral huggys premium:)nie ma co ukt=rywac trzeba wyprobowac poporstu:)

14 lata 8 miesiąc temu #23712 przez martela89
Ja kupiłam po małej paczce huggysów tych z Kubusiem Puchatkiem i pampersów i zobaczymy,które się lepiej będą sprawowały :)

14 lata 8 miesiąc temu #23770 przez Kathi
Witam,
ja kupiłam po 1 paczece huggesów i pampersów. Podpasowały mi huggesy bo jakby delikatniejszy, ale własnie przeciekly kilka razy. łatwiej tez sie zaginały pod pępuszkiem. Jak mały podrósł to już przy 2 zmieniłam na pampersy i tak jest do teraz. Jak pampersy przeciekaja to trzeba zmienic na większy rozmiar, chyba ze rozmiar jest spoko tylko mamusia zapomniała zmienic i dzidzia sobie basen zrobiła dla pupci ;)
Pieluchy tetrowe kupiłam, ale tylko po to, żeby mieć czym wycierać buziaka, czy podłozyc przy przewijaniu a nie do zakładania na pupinę. Zdecydowanie wolę wygodę.

14 lata 8 miesiąc temu #23800 przez Groszek
My używamy pampersów i jesteśmy bardzo zadowoleni... przy takiej ilości jaką robi nasz Michał sprawdziły się rewelacyjnie, nic nie przecieka :D Pod pępkiem zawijają się bez zastrzeżeń :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

14 lata 7 miesiąc temu #28649 przez Millerna
Ja teraz kupiłam trzy opakowania Pampers New Baby i będę testować :) zobaczymy czy droższe znaczy lepsze :)

14 lata 7 miesiąc temu #28667 przez Madzia89862
wszystkie pieluszki to kwestia zalozenia i rozmiaru odnosnie przeciekania

14 lata 7 miesiąc temu #28854 przez MF
Jeśli o mnie chodzi to osobiście polecam Babydream Rossmana, tylko, żeby byly w kwiatuszki, sa mieciutkie, chlonne, tanie i rownie dobre jak Pampers czy Huggis,juz drugi raz jestem w ciąży i nie mam zamiaru z nich rezygnowac.

14 lata 6 miesiąc temu #30466 przez natmur11
ja dostalam od siostry kilkanascie huggiesow ale szczerze jak dla mnie sa troche za sztywne i z tylu przy pupie nie maja tych gumeczek wiec wydajew mi sie ze przy wiekszej kupce przeciekna ale jak dla nas moga byc bo mala i tak nie zalatwia sie w pieluszke ostatnio;d ale i tak zostaje przy pampersach

14 lata 6 miesiąc temu #30471 przez sloneczko
ja nie mam dostepu do huggiesow, ale moja kuzynka wcale ich sobie nie chwialila.

ja od poczatku uzywam tylko pampersow, sprobowalam raz takie z drogerii cenowo byly nawet podobne do pampersow, uzylam tylko dwa pampersy i powiedzialam ze nigdy wiecej.

wiec ja pozostaje na Pampers koniec kropka, tak samo jak chusteczki tez tylko z pampersa!

14 lata 6 miesiąc temu #30479 przez Madzia89862
zalezy jakie huugiiesy bo te premium maja z tylu gumeczke:)kazdy woli co innego i pupa bobaska rowniez:)nie ukrywam ze my nie mamy problemu a uzywamy tylko huggies ewentualnie happy.i nie ukrywam ze chodzi o cene rowniez a w tabelach porownywawczych pampers i huggies praktycznie sie nie roznia

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka