- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE PAŹDZIERNIKOWE 2011
MAMUSIE PAŹDZIERNIKOWE 2011
- ona19
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Uciekam jutro mamy komunię i muszę wszystko uszykować. Moi mężczyźni już śpią. Mężuś mam wszystko jak zwykle gdzieś i sama muszę wszystko spakować i uszykować.
Będziemy jechać niecałe 100km w jedną stronę, ale troche się boje, bo Igorek czasem strasznie płacze podczas jazdy samochodem.
Mamokuby ja nie czytałam o tym wcześniej, ale to ciekawe.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moja Emiska ukochala wszelkie metki od jakiegos czasu...
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- kasiulaaa77
- Wylogowany
- rozmowna
- nasze male wielkie szczescie :*** Julisia :)
- Otrzymane podziękowania: 0
jak bede miala chwilke to was nadrobie bo weszlam czytajac tylko kilka ostatnich postow
ktoras pisala o szczepieniach ja to samo mialam z Julka dlugo nie szczepilismy jej bo zawsze cos bylo nie tak dospiero osotatnio <21.05> dostala 7szzczepionek w dwoch byly tam pneumokoki gruzlica tezec itd miala goraczke 1dzien ale teraz jest juz wszytsko dobrze ) kupilam julci ksiazeczke edukacyjna ale cos ja ona noie interesuje woli zwykle torebki foliowe :PP )
madzia a co do metek u nas jest to samo wszytsko co wystaje tzn metki sa bardziej interesujace niz sama zabawka a poza tym lubimy jeszcze lancuszki i kolczyki moja siostra smieje sie ze julka to jak sroka lubi wszytsko co sie swieci a oto jak dzis jadlam balona wrzuce moze kilka innych fotek z karuzeli
- ona19
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lennya
- Wylogowany
- gaworzenie
Ja też kupiłam Tbiniowi osiołka olka w biedronce i bardzo się mu podoba
ona19 moja koleżanka miała tak że jej dzieciątko w foteliku bolały plecki i też bardzo płakała, niestety musieli wymienić fotelik i kupili inny i był spokój dziecko zadowlone spało.
Może pożycz od kogoś i przetestuj
- kasiulaaa77
- Wylogowany
- rozmowna
- ona19
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasiulaaa77
- Wylogowany
- rozmowna
- ona19
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jeśli chodzi o pocenie się w foteliku, to Igorek wczoraj się nie spocił w tym maxi cosi, ciekawe jak będzie dalej, bo w tym starym miał ciągle mokrą główkę.
- mamakuby
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :*
Nasze dzieciaki się chyba zmówiły na to marudzenie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kuba bardzo lubi jeździć samochodem, do tego głośna muzyka i jazda Zaciesza tylko.
I mój dostał jakiegoś uczulenia pod pampersem, nie wiem co jest grane, bo nic nie zmieniałam, co się wygoi to znów wyskakuje
- Moni190
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jeśli chodzi o marudzenie łączę się z wami w bólu Mały od prawie tyg.żle śpi w nocy budzi sie nagle siada lub staje w łóżeczku co prawda nie płacze ale jak chce sie go uspic to w momencie zasypiania jest krzyk.Wiec usypiamy g w wózku tylko tak da rade.Albo w nocy nagle przewraca sie na brzuch i płacz i tak kilka razy w nocy.Masakra.W dzień jest tez róznie nie wiem co sie z nim dzieje.
mamakuby może pudruj mu dupke jak tak robie i nie ma żadnych potówke a zaręczam u nas jest sauna w domu nawet teraz jak na dworze jest 23st.My też mamy rocznicę 9 czerwca,nasza juz 5
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jeśli chodzi o fotelik nie pomoge nie mamy samochodu to nie mamy fotelika,ale jak juz musiałam go przewiezc samochodem jak był mniejszy w nosidełku to zasypiała jazda go uspokaiała.
Łukasz od jakiegos czasu juz sam zaczął siadać,po łóżeczku już chodzi trzymajac sie szczebelków i byłoby super jakby nie te noce Pozdrawiam,całuski dla dzieciaczków :kiss:Aha i ząbków nadal brak...
- kasiulaaa77
- Wylogowany
- rozmowna
- ona19
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Siedzi już coraz lepiej i coraz lepiej idzie mu raczkowanie, najgorsze jest to, że jak zostawię go na podłodze, to podchodzi do łóżka lud ławy i próbuje wstawać , a wtedy muszę przy nim od razu być, bo jest jeszcze za słaby i upada. Ale z dnia na dzień widać jakie robi postępy. Mamusia nauczyła go tez robić kosi kosi , a jak zapytam gdzie jest bozia to patrzy na ścianę i szuka obrazka
A najlepsze są kąpiele na siedząco, bo o leżeniu w wanience nie ma już mowy, siedzi i chlapie, na początku chyba się troszkę bał, bo trzymał się z dwóch stron miski, a teraz podsuwa się do boku i próbuje wstawać. Po prostu oczy dookoła głowy trzeba mieć.
Mój Szkrabek teraz też już śpi.
- kasiulaaa77
- Wylogowany
- rozmowna
- Moni190
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Łukasz też juz od dłuzszego czasu siedzi i staje w wanience jak tylko nauczył sie stać na nóżkach-kąpiel to teraz masakra Wczoraj rozścieliłam mu na podłodze koc dałam kołdry żeby miekko było i tak powędrował poza to wszystko chwila nieuwagi i czołem przywalił o podłoge-no i guz.Czekam tylko aż zacznie chodzić,Boże mniej mnie w opiece bo czuje że będe miała nieżle przerąbane
Dalej szukam pracy a tu nic nie wiem co jest nie tak oprócz tego że mam małe dziecko.Kiedys nie miałam problemu ze znalezieniem pracy