- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Pieluchomajtki
Pieluchomajtki
- carolin1
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Moja miłość należy do Was Lilianko i Antosiu
Mniej Więcej
9 lata 2 miesiąc temu #1011456 przez carolin1
Dziewczyny chciałam podzielić się z wami moją opinią na temat pieluchomajtek pampers. Ostatnio mialam możliwość przetestowania ich dzięki Trnd polska tych pieluszek. Moj synek ma 16 mc i zaczął niedawno chodzić z chodzikiem. Odkąd sie spionizował miałam duże problemy aby go przewinąc a te pieluchomajtki mogę założyć na stojąco i nie zmuszać dziecka na siłę do leżenia. Pozaty mały przesypia mi cała noc od 19 do 7 rano i nigdy nie przelał się w nich ale nie jest dokarmiany w nocy. Nie odpaza sie w nich i pielucjomajtki nie przesuwaja sie wiec sa dla nas idealne. Miałyście z jimi doczynienia co o nich myślicie jak oceniacie?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 108
9 lata 2 miesiąc temu #1011459 przez glooria
Jakosciowo dobre jednak minus ze nie mozna odpiac i zapiac jak w pull up huggisa
Zapiecie przydaje się jak chcesz szybko zalozyc pampersa bo boisz sie ze na w czasie dlugiej drogi zrobi siku
Niestety trzeba sciagac spodnie majtki żeby je zalozyc no i buty
Jakosciowo dobre mozna kilka nocy w nich przespac jak nie bylo wpadki nie rozwarstwiaja sie
Zapiecie przydaje się jak chcesz szybko zalozyc pampersa bo boisz sie ze na w czasie dlugiej drogi zrobi siku
Niestety trzeba sciagac spodnie majtki żeby je zalozyc no i buty
Jakosciowo dobre mozna kilka nocy w nich przespac jak nie bylo wpadki nie rozwarstwiaja sie
- carolin1
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Moja miłość należy do Was Lilianko i Antosiu
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
9 lata 1 miesiąc temu #1011814 przez carolin1
Fakt spodnie trzeba zdjąć, przez buty to jeszcze je przeciśniemy. Nie słyszałam o tych huggisach typu pull up. Musze na jie zerkąć, tylko jak z ich jakością?
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 108
9 lata 1 miesiąc temu #1011825 przez glooria
Moja corka uzywa tylko na noc i nieraz kilka nocy pod rzad ma te same zalozone i sie nie rozciagaja
Uzywam ich jako zabezpieczenie na noc a nie jak zwykle pampersy tzn pieluchy ale nawet jak cos popusci to nie odparzaja i sa elastyczne i nie rozwarstwiaja sie jak np pieluchomajtki
www.amazon.co.uk/Huggies-Potty-Training-...-Girls/dp/B004H4TQI2
Pampersy tez sa fajne zwlazcza ta nowsza wersja tylko jedyny minus to brak rzepów ale o yym juz pisałam
carolin1 napisał: Fakt spodnie trzeba zdjąć, przez buty to jeszcze je przeciśniemy. Nie słyszałam o tych huggisach typu pull up. Musze na jie zerkąć, tylko jak z ich jakością?
Moja corka uzywa tylko na noc i nieraz kilka nocy pod rzad ma te same zalozone i sie nie rozciagaja
Uzywam ich jako zabezpieczenie na noc a nie jak zwykle pampersy tzn pieluchy ale nawet jak cos popusci to nie odparzaja i sa elastyczne i nie rozwarstwiaja sie jak np pieluchomajtki
www.amazon.co.uk/Huggies-Potty-Training-...-Girls/dp/B004H4TQI2
Pampersy tez sa fajne zwlazcza ta nowsza wersja tylko jedyny minus to brak rzepów ale o yym juz pisałam
- trufla
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
9 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #1011903 przez trufla
My używamy jeszcze pieluchomajtek ale tylko na noc. Używamy mieluchomajtki z pampersa i jesteśmy zadowoleni ani razu nam nie przemokły ale też używamy pieluchmajtek z Tesco i też są dobre nawet jak przez parę nocy są suche też można je spowrotem założyć. Są też sporo tańsze od pampersów.
Ostatnio zmieniany: 9 lata 1 miesiąc temu przez trufla.