- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Pierwszy dzień Maluszka w domu
Pierwszy dzień Maluszka w domu
- ana343
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
5 lata 1 miesiąc temu #1069152 przez ana343
Drogie mamy,
Mam 2 cudowne córeczki i wiele komplikacji przeszłam zanim tak się stało. Dziś dalej walczę dla nich o "lepsze życie". Stąd mam do was szczerą prośbę pytanie. Czy byłybyście zainteresowane programem w którym on-line mama-położna pokaże Wam co was czeka po powrocie do domu z maluszkiem i czego możecie się spodziewać i jak z tym sobie poradzić + bezpośredni kontakt telefoniczny/skype?
Dziękuję Wam.
Mam 2 cudowne córeczki i wiele komplikacji przeszłam zanim tak się stało. Dziś dalej walczę dla nich o "lepsze życie". Stąd mam do was szczerą prośbę pytanie. Czy byłybyście zainteresowane programem w którym on-line mama-położna pokaże Wam co was czeka po powrocie do domu z maluszkiem i czego możecie się spodziewać i jak z tym sobie poradzić + bezpośredni kontakt telefoniczny/skype?
Dziękuję Wam.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ana343
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
5 lata 1 miesiąc temu #1069155 przez ana343
ana343 napisał: Drogie mamy,
Dziękuję Wam.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.