- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Żywienie rocznego dziecka:)
Żywienie rocznego dziecka:)
- Emme
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #241453 przez Emme
moja Tola nie zje więcej jak 210ml i to do wielkiego dzwonu, tak to średnio 180m.
a co dajesz pić? bo u bas wszelkie bobofruty odpadają, bo nie było po nich jedzenia przez cały dzień
a co dajesz pić? bo u bas wszelkie bobofruty odpadają, bo nie było po nich jedzenia przez cały dzień
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- eash
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 4 miesiąc temu #241470 przez eash
no wlasnie, widzisz, bobofruty daje, rzadko rozcienczam, ale tez herbatke, tylko soki oczywiscie woli bardziej i jest w stanie wtrąbic caly w ciągu dnia (300ml), mimo, ze te dwa razy na dobe dostaje butle mleka - a wiec moim zdaniem pije jak smok. czyli moze w dobrym kierunku zaczynam podążac, chcąc odstawic jej te soki?
- Marysia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Scribo ergo sum ;) KAF'ka!!!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 4 miesiąc temu #241682 przez Marysia27
Spróbuj ograniczyć soki, bo szkoda ząbków, przestaw małą na mineralną, bo ona znika z żołądka jedynie w 15 minut, więc nią "najeść" się nie da
moje dziecko swego czasu cisnęło 240 ml mleka, ale odkąd chodzi, to idzie góra 210 i to nie zawsze, z innych posiłków sam potrafi zrezygnować, a ja za nim nie ganiam, bo ładnie się rozwija. Odkąd dzieci potrafią chodzić, często po prostu nie mają "czasu" na jedzenie, jest w końcu tyle rzeczy do zobaczenia

- natmur11
-
- Wylogowany
- Moderator
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 4 miesiąc temu #242308 przez natmur11
a co dajecie na sniadania i kolacje maLuchom? moja corka nie widzi zycia bez parowek a mi to nie bardzo odpowiada:/ az sie trzesie jak je widzi, no i jajecznica. nic innego nie chce ruszyc. moze macie jakies pomysly?