- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Wkładki laktacyjne
Wkładki laktacyjne
- Gabryska66
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
9 lata 1 miesiąc temu #1010763 przez Gabryska66
Dzień dobry. Mam pytanie związane z wkładkami laktacyjnymi. Czy faktycznie są skuteczne? Dobrze chłoną nadmiar pokarmu? Niestety mam z tym problem, zwłaszcza w nocy i chyba będę musiała je zakupić... Które polecacie?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Brukselka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 9
9 lata 1 miesiąc temu #1010764 przez Brukselka
Lansinoh. Są świetne, dobrze się trzymają biustonosza i są mega chłonne. A poza tym bardzo wygodne. Używałam ich przez 3 miesiące. Nie zamieniłabym ich na żadne inne. Kupowałam gdzieś na allegro, bo taniej. Niestety są jednymi z droższych - ale warto.
- basia342
- Wylogowany
- gaworzenie
9 lata 2 tygodni temu #1013783 przez basia342
Polecam sklep z artykułami dla niemowląt
Ja stosowałam wkładki marki NUK - najbardziej chłonne są te z przeznaczeniem na noc, ja je stosowałam także w dzień i okazały się bardzo dobre zarówno pod względem chłonności jak i wygody. A nie wiem czy wiecie ale są także dostępne
wielorazowe wkładki laktacyjne
, które można prać w pralce - to tak dla informacji jak ktoś szuka bardziej ekonomicznych
Polecam sklep z artykułami dla niemowląt
- marylka55
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
8 lata 8 miesiąc temu #1030644 przez marylka55
Ja na szczęście musiałam używać wkładek laktacyjnych jedynie przez krótki czas. Mój lekarz polecił mi wkładki Simed profi. Faktycznie dobrze chłoną i nie drażnią piersi.
- babushka9
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
7 lata 8 miesiąc temu #1056353 przez babushka9
Zawsze wiadomo, co myśli pies. Są cztery możliwości. Pies może być wesoły, smutny, zły albo czujny. Poza tym psy są wierne i nie kłamią, bo nie mogą mówić.
Ja niedawno kupiłam sobie paczkę tych do przetestowania
ebebe.pl/produkt/wkladki-laktacyjne-ebebe-ultraslim-white/ Muszę powiedzieć, że naprawdę całkiem nieźle się spisują Fajne jest to, że każda jest osobno pakowana, więc użytkowanie jest naprawdę bardzo wygodne
Zawsze wiadomo, co myśli pies. Są cztery możliwości. Pies może być wesoły, smutny, zły albo czujny. Poza tym psy są wierne i nie kłamią, bo nie mogą mówić.
- Allina
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
3 lata 3 miesiąc temu #1070281 przez Allina
Mi po pierwszej ciąży długo towarzyszyły wkładki laktacyjne i super, że w ogóle coś takiego jest... Ja bez nich nie wyobrażam sobie życia. Teraz też planuje tutaj
vica.pl/1567-wkladki-laktacyjne zakupić sobie wkładki, bo też drugie dziecko chce naturalnie karmić. Także na pewno mi się i teraz bardzo przydadzą.