- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Co zaostrza atopowe zapalenie skóry
Co zaostrza atopowe zapalenie skóry
- Anetas
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
3 dni 21 godzin temu #1487838 przez Anetas
Jak w temacie.
Czy możecie napisać jakie czynniki mogą zaostrzać atopowe zapalenie skóry? Mam z tym problem w ostatnim czasie, zauwazyłam, ze stan mojej skóry znacznie się pogorszył
Czy możecie napisać jakie czynniki mogą zaostrzać atopowe zapalenie skóry? Mam z tym problem w ostatnim czasie, zauwazyłam, ze stan mojej skóry znacznie się pogorszył
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Meri
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
3 dni 19 godzin temu #1487839 przez Meri
Koniecznie założenie zeszytu i skrupulatne wpisywanie co się zjadło, gdzie się było, w czym było prane/ płukane to co się założyło, jakich kosmetyków się użyło+ najważniejsze kondycja tych miejsc. Dzięki temu po kilku tygodniach zobaczysz kiedy były zaognienia i co wtedy jadłaś/zakładałaś/ używałaś.
Ogólnie duże znaczenie tutaj ma odpowiednia pielęgnacja, od siebie polecam serię kosmetykow na atopowe zapalenie skóry od Atopicin: verdelove.pl/kategoria-produktu/problemy...owe-zapalenie-skory/ Kosmetyki można dostać na tej stronie.
Ogólnie duże znaczenie tutaj ma odpowiednia pielęgnacja, od siebie polecam serię kosmetykow na atopowe zapalenie skóry od Atopicin: verdelove.pl/kategoria-produktu/problemy...owe-zapalenie-skory/ Kosmetyki można dostać na tej stronie.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.