- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Dobry ginekolog Gdańsk/Elbląg/Malbork.
Dobry ginekolog Gdańsk/Elbląg/Malbork.
- RasTea
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
10 lata 4 miesiąc temu #915133 przez RasTea
Witam! Jestem tutaj nowa więc z góry przepraszam jeśli dodałam temat w złym miejscu.
Do rzeczy: Szukam bardzo dobrego ginekologa z Gdańska/Malborka/Elbląga i okolic, który przyjmuje na fundusz. Wczorajszy test wyszedł pozytywny i chciałabym żeby lekarz, który potwierdzi ciążę będzie ją także prowadził. Dobrze by lekarz był rzetelny, robił wszystkie potrzebne badania, był miły i aby konkretnie podchodził do sprawy. Ostatnio byłam w Malborku u dr. Wojciecha Wernera i nawet mnie nie przebadał tylko przepisał tabletki (duphaston), wizyta trwała krócej niż 5 minut...
Z góry dziękuje za odpowiedzi, będe bardzo wdzięczna!
Do rzeczy: Szukam bardzo dobrego ginekologa z Gdańska/Malborka/Elbląga i okolic, który przyjmuje na fundusz. Wczorajszy test wyszedł pozytywny i chciałabym żeby lekarz, który potwierdzi ciążę będzie ją także prowadził. Dobrze by lekarz był rzetelny, robił wszystkie potrzebne badania, był miły i aby konkretnie podchodził do sprawy. Ostatnio byłam w Malborku u dr. Wojciecha Wernera i nawet mnie nie przebadał tylko przepisał tabletki (duphaston), wizyta trwała krócej niż 5 minut...
Z góry dziękuje za odpowiedzi, będe bardzo wdzięczna!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 92
10 lata 3 miesiąc temu #919533 przez gwiazdka2014
- ottokasia
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
7 lata 4 miesiąc temu #1064904 przez ottokasia
W Gdańsku i Gdyni są oddziały Centrum Medycznego Enel-Med https://cm.enel.pl/centrum-medyczne/uslugi-medyczne/konsultacje-specjalistyczne/ginekologia-FjxlsW
. To dobra lecznica i zatrudniają najlepszych specjalistów. Ja lecz się u nich za darmo bo firma w której pracuję ma u nich wykupione świadczenia lekarskie dla pracowników.