- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Wielkopolskie Mamy! Bezpłatne warsztaty dla Was!
Wielkopolskie Mamy! Bezpłatne warsztaty dla Was!
- swiadomamama
-
Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
14 lata 3 miesiąc temu #48040 przez swiadomamama
Cześć, na początku chcę napisać, że bardzo mi zależy na tym, aby ten post nie został potraktowany jako reklama, tylko bardziej jako porady „mama – mamie”
Jestem ambasadorką Świadomej Mamy, dodatkowo a raczej przede wszystkim w 35 tygodniu ciąży. Świadoma Mama powstała z myślą o wszystkich kobietach, które są już szczęśliwymi mamami lub też niedługo nimi będą. Nie zapominamy również o tatusiach:) których rozterki i doświadczenia często są pomijane - u nas oboje rodzice znajdą coś dla siebie.
Z założenia <b>Świadoma Mama jest kierowana do wszystkich spełniających się bądź planujących rodzicielstwo z Poznania i szeroko pojętych okolic.</b> To dla Was kreujemy nasz projekt. Adresu strony nie będę podawać, żeby dotrzymać słowa i nie reklamować Ci, który zechcą się wysilić i tak znajdą portal. Ale witryna to nie wszystko.
Ja osobiście trafiłam na stronę swiadomejmamy za namową koleżanki – o dziwo! – nie ciężarnej, zanim jeszcze www ruszyła – w ofercie jest również <b>BEZPŁATNE</b> spotkania dla mam. Z tego co wiem, nie mamy w poznaniu prężnie działającego klubu dla mam. Spotkania Świadomej Mamy są miejscem, w którym możemy wymieniać doświadczenia, rozwiewać wątpliwości pytając specjalistów, mile spędzić czas (ile z nas decydując się na ciążę ograniczyło niechcący grono swoich znajomych?), a także zdobyć ciekawe podarunki. Spotkania odbywają się raz w miesiącu, najbliższe styczniowe odbędzie się <b>12 stycznia pod hasłem „zdrowie i uroda – w i po ciąży”</b>.
Na koniec w ramach zachęcenia do zapoznania się z tematem dodam, że na swoje miejsce w sieci bezpośrednio O Poznaniankach w ciąży lub tuż po, DLA Poznanianek w ciąży lub tuż po i OD Poznanianek czekałyśmy długo – ale doczekałyśmy się! <b>Mamy Poznańskie kompendium wiedzy o mamach i dla mam!</b>
Zachęcam i pozdrawiam
Aśka!

Z założenia <b>Świadoma Mama jest kierowana do wszystkich spełniających się bądź planujących rodzicielstwo z Poznania i szeroko pojętych okolic.</b> To dla Was kreujemy nasz projekt. Adresu strony nie będę podawać, żeby dotrzymać słowa i nie reklamować Ci, który zechcą się wysilić i tak znajdą portal. Ale witryna to nie wszystko.
Ja osobiście trafiłam na stronę swiadomejmamy za namową koleżanki – o dziwo! – nie ciężarnej, zanim jeszcze www ruszyła – w ofercie jest również <b>BEZPŁATNE</b> spotkania dla mam. Z tego co wiem, nie mamy w poznaniu prężnie działającego klubu dla mam. Spotkania Świadomej Mamy są miejscem, w którym możemy wymieniać doświadczenia, rozwiewać wątpliwości pytając specjalistów, mile spędzić czas (ile z nas decydując się na ciążę ograniczyło niechcący grono swoich znajomych?), a także zdobyć ciekawe podarunki. Spotkania odbywają się raz w miesiącu, najbliższe styczniowe odbędzie się <b>12 stycznia pod hasłem „zdrowie i uroda – w i po ciąży”</b>.
Na koniec w ramach zachęcenia do zapoznania się z tematem dodam, że na swoje miejsce w sieci bezpośrednio O Poznaniankach w ciąży lub tuż po, DLA Poznanianek w ciąży lub tuż po i OD Poznanianek czekałyśmy długo – ale doczekałyśmy się! <b>Mamy Poznańskie kompendium wiedzy o mamach i dla mam!</b>
Zachęcam i pozdrawiam
Aśka!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mysia-sia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- codziennie uczymy się czegoś nowego:)
Mniej Więcej
14 lata 3 miesiąc temu #48150 przez mysia-sia
fajnie jakby takie coś powstało i u mnie w mieście:)
- swiadomamama
-
Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
14 lata 3 miesiąc temu #48157 przez swiadomamama
wpadaj do nas raz w mmiesiącu:)
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 3 miesiąc temu #49502 przez aska27
świetny pomysł!!! Sama chętnie wizięłabym udział w tych warsztatach 
następne spotkanie już 12.01.2011
hmm... ciekawa jestem bardzo!!!

następne spotkanie już 12.01.2011

hmm... ciekawa jestem bardzo!!!

- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
14 lata 6 dni temu #96498 przez mYSZA
- swiadomamama
-
Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
14 lata 6 dni temu #96503 przez swiadomamama
14 kwietnia:)
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
14 lata 4 dni temu #97910 przez mYSZA