- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- 5 tc zanik bólu piersi. Powody do zmartwień?
5 tc zanik bólu piersi. Powody do zmartwień?
- WhiteBlackberry
-
Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #634191 przez WhiteBlackberry
Cześć dziewczyny, to znowu ja ![:) :)](/media/kunena/emoticons/smile.png)
Wiem, powiecie mi, że straszna ze mnie panikara, ale fakt tak jest. Po tym pierwszym poronieniu strasznie się boję teraz o moją fasolkę i chcę żeby bylo jak najlepiej.![:( :(](/media/kunena/emoticons/sad.png)
Mam problem... piersi bolały mnie tylko tydzień i wczoraj wieczorem zaczęły przestawać boleć.
Po za tym bólem piersi który ustępuje mam tylko zawroty głowy, i lekkie bóle podbrzusza ale to co jakiś czas. Np. co godzine lub 2, czasami nawet rzadziej. Nie mam nudności.
Martwie się, czy wszystko ok z fasolką, czy może dzieje się coś niedobrego?![:( :(](/media/kunena/emoticons/sad.png)
Prosze, pomóżcie, bo juz wariuje z przerażenia.![:( :(](/media/kunena/emoticons/sad.png)
A do gin mam wizyte dopiero na 30 kwietnia.
20 robiłam test wyszła bardzo blada 2 kreseczka, powtórzyłam test 22, była już bardziej wyraźna, dzisiaj rano znowu zrobiłam kolejny i były 2 grube kreski.
![:) :)](/media/kunena/emoticons/smile.png)
Wiem, powiecie mi, że straszna ze mnie panikara, ale fakt tak jest. Po tym pierwszym poronieniu strasznie się boję teraz o moją fasolkę i chcę żeby bylo jak najlepiej.
![:( :(](/media/kunena/emoticons/sad.png)
Mam problem... piersi bolały mnie tylko tydzień i wczoraj wieczorem zaczęły przestawać boleć.
Po za tym bólem piersi który ustępuje mam tylko zawroty głowy, i lekkie bóle podbrzusza ale to co jakiś czas. Np. co godzine lub 2, czasami nawet rzadziej. Nie mam nudności.
Martwie się, czy wszystko ok z fasolką, czy może dzieje się coś niedobrego?
Prosze, pomóżcie, bo juz wariuje z przerażenia.
A do gin mam wizyte dopiero na 30 kwietnia.
20 robiłam test wyszła bardzo blada 2 kreseczka, powtórzyłam test 22, była już bardziej wyraźna, dzisiaj rano znowu zrobiłam kolejny i były 2 grube kreski.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez WhiteBlackberry.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.