- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
Hej:) ją się ogólnie tak sobie czuje. Przeziębienie mnie wzięło kości mnie bolą itp:( mój mężus dziś rano poczuł pierwsze ruchy naszego pierwszego maleństwa w życiu:) i powiedział nie wiedziałem że tak mocno kopie:)
Tomek też się zdziwił,że to taka moc
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
W Walentynki idziemy z naszymi przyjaciółmi na kolacje więc się niesamowicie cieszę
Natalia^^ uważaj na siebie i jak możesz to leż i odpoczywaj :*
- gumis24
- Wylogowany
- rozmowna
- www.costa-brava-blog.blogspot.com.es
Natalia wspolczuje tego remontu u mnie tylko okna wymieniaja w calym domu a pozniej czeka mnie gipsowanie i malowanie i pasc mozna tyle roboty pozniej dla mnie...a Ty to juz wogole..plus jest taki ze pozniej bedzie ladnie w miare mozliwosci odpoczywaj sobie i uwazaj na siebie,Was a moim zdaniem sterylizator butelek jest zbedny...
Kasiulka mnie tez sie kiedys zdarzylo zemdlec (zanim bylam w ciazy ) i bylam przerazona,zwlaszcza ze jak chcialam wstac to znow mdlalam...wiec wiem jakie to starszne uczucie...kompletnie nie rozumialam co sie dzieje z moim cialem i bylam przerazona... sadze ze to nic groznego poprostu odpoczywaj i dbaj o siebie...wspomnij o tym lekarzowi na kolejnej wizycie....
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
- natmur11
- Wylogowany
- Moderator
- Otrzymane podziękowania: 1
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
Kasiulka mnie tez sie kiedys zdarzylo zemdlec (zanim bylam w ciazy ) i bylam przerazona,zwlaszcza ze jak chcialam wstac to znow mdlalam...wiec wiem jakie to starszne uczucie...kompletnie nie rozumialam co sie dzieje z moim cialem i bylam przerazona... sadze ze to nic groznego poprostu odpoczywaj i dbaj o siebie...wspomnij o tym lekarzowi na kolejnej wizycie....
Ja tak samo gumisiu! Tak się strasznie bałam,że coś się Zuzi stanie Jakie to szczęście ,że nie upadłam na ziemię z impetem, tylko przyjaciółka mnie złapała To było na schodach, także strach myśleć o konsekwencjach...
Mam nadzieję ,że to było tak tylko jednorazowo.... Tomek kompletnie spanikował jak mu powiedziałam co się stało. Jutro idę na badania krwi. Oby tylko wszystko było dobrze.
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
- Hea
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Wiktorek- mój słodki cukiereczek;*
Normalnie zaczynam się bać czy nie zmienić ginekologa jeśli to jakiś ostrzegawczy sen że on źle się moją ciążą zajmuje o.o
- asia886
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Lenka 12.06.2012r kochamy cię:-*
- gumis24
- Wylogowany
- rozmowna
ja sie martwie bo mierzyli mi cisnienie u lekarza w piatek 4 razy bo bylo za wysokie i myslalam ze to stres a dzis w domku kompletnie spokojna mierzylam je po raz kolejny i bylo 145/90... a jak u Was dziewczyny?czy ktoras ma podobne?
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- gumis24
- Wylogowany
- rozmowna
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
ale od jakiegos miesiaca cisnienie mam idelane 120/70 wiec sama przestałam go łykać.
Powiem tobie tez ze ja bardzo odczuwałam za wysokie cisnienie, po wysiłu bardzo mi było ciazko duszno i pulsowało mi w głowie, ale te tabletki pomagały. nie martw sie w ciazy tak bywa. wazne zebys uwazała i brała koniecznie jakis lek,
lekarz mi powiedział ze jak bede miała tak przez dłuższy czas to koniecznie mam sie zgłosic do szpitala bo to moze powodowac stan przedrzuaczkowy, ale okazało sie ze u mnie to pobudliwosc cisnieniowa czyli taka po wysiłku.
A i spradzał u mnie czy mam białko w moczu... jesli by było to wtedy prosto do szpitala.
- martynka9996
- Wylogowany
- gaworzenie
gumis24 rzeczywiście wysokie masz to ciśnienie ja jestem nisko ciśnieniowcem i moje to nie przekrasza 100/70
Ja wczoraj byłam u lekarza uśmiałam się bo kolejna osoba mówiła że co pani ma za dziecko takie ruchliwe bo nawet nie mogła tętna zmierzyć, no i właśnie przez tą ruchliwośc nie znam płci Ale najważniejsze żęby było zdrowe.