- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
u Mnie dziś lepiej choc nadal troszkę boli, siedzę u mamy i odpoczywam.
piękną pogodę mamy wiec moze pozniej jakis spacer.
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
Natalia^^ to super, tak się właśnie zastanawiałam jak się dzisiaj miewasz czyli do lekarza nie idziesz ?
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
mi moja gin poleciła żebym jak tylko minie ten czas przeziębień poszła na basen. Zrobię tak bo już mam szczerze dość. Każda zmiana pozycji to jest taki ból... I tak mam od samego początku! Wcześniej pomagał ucisk kości ogonowej, rozmasowanie jakieś, ale teraz to jużnie mam na to sposobu. Pozostaje chyba ten basen.
Jak jakaś staruszka się czuję
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
to prawda ze kazda ciaza inna przy Ksawciu mnie tak kregosłup nie bolał wogóle mi nic nie było
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
Możesz Ksawcia zabrać jak tylko będzie zdrowszy (nie czułabyś się głupio w tym brodziku ) No własnie jak On się czuje?
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no Ksawcio nigdy na basenie ne był tylko koło domu w takim dmuchanym sie ciaplał
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
Kasiu mnie strasznie noga boli wieczorami, ale mam to szczęście ze kręgosłup nie dokucza.
Dzis szukam komody i łóżeczka na allegro. zamówię i postawię u mamy łóżeczko, a komodę wstawię już do sypialni, żeby miec gdzie chować ubranka, bo chciałabym juz kupić najpotrzebniejsze rzeczy .
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Wam też się lepiej śpi na lewym boku i to jeszcze z jedną nogą podwyższoną? Ja jedną nogę kładę na męża. Tak ostatnio się do tej pozycji przyzwyczaiłam, że zasnąć inaczej nie mogę Wczoraj mój maluch nieźle dawał czadu wieczorem Oglądałam wczoraj wieczorem film "dziewięć miesięcy" na polsacie i co chwila płakałam, tak mnie wczoraj wzięło na ryczenie i chyba mały musiał czuć, że jestem wzruszona co non stop dawał o sobie znać
A co do mieszkania i pokazania rysunku jak tylko będę miała wolniejszą chwilę to zrobię zdjęcie i wstawię
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
Madeline tak samo śpię dobry patent to jest
Natalia^^na pewno się nie pogorszy!
- gumis24
- Wylogowany
- rozmowna
- www.costa-brava-blog.blogspot.com.es
Ja na szczescie czuje sie dobrze wspolczuje Wam tych boli tu i tam...
ja dzis kontrolnie u lekarza co za koszmar...koles zamiast po hiszpansku gadal do nas po katalansku i to z predkoscia swiatla...chyba tylko w Polsce ludzie sa mili do obcokrajowcow tutaj czesto niestety traktuje sie ich jak zlo konieczne...tak mnie to zirytowalo ze cisnienie mi skoczylo i musieli mi je 4 razy mierzyc...dostalam skierowanie na krew,cukier i mocz tylko musze miesiac na to czekac...wyglada na to ze 4 tygodnie spokoju od lekarzy...
ide sie zdrzemnac bo znow zle spalam...
czy Wy tez tak macie, bo nas jako ze to nasze pierwsze dziecko co chwila ktos straszy teksty typu "delektujcie sie cisza bo niedlugo zapomnicie co to jest"itp .gdyby bylo tak zle chyba ludzie nie decydowali by sie na potomstwo a poza tym kazde malenstow jest inne ja jestem dobrej mysli...
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Hea
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Wiktorek- mój słodki cukiereczek;*
chłopek: Współczuję z powodu dziadka, my z mężem pół roku temu chowaliśmy jego dziadka. Wychodzi na to, że nasz maluszek nie będzie miał żadnego pradziadka tylko 4 prababcie...
Co do dolegliwości to straszne z tym kręgosłupem jest ja tak miałam może, ze dwa razy że mnie tak bolał.
Teraz w sumie z takich dolegliwości to czasami jest mi słabo i ciągnie mnie na wymioty ale to przez to że za mało zjem. Gdy wstaje to od razu muszę po coś sięgnąć choćby małego do przegryzienia. W ogóle często jest tak, że czuje głód a nie mam ochoty nic zjeść. Chyba muszę zacząć się bardziej zmuszać.
Jeszcze denerwuje mnie ta siara z piersi. BO jak pisałyście, że nie wolno wyciskać ani tam za bardzo ruszać to tego nie robię, ale często jak np leże na boku tak że troche przyciskam pierś to już mi leci
A mały kopie mnie często. Niedawno jak trochę się pokłóciłam z mężem i zaczęłam płakać(przez te głupie hormony) to ciągle kopał jakby chciał mnie pocieszyć
Madeline: Pochwal się mieszkaniem jak najszybciej;) Ja będę miała przeprowadzkę w maju albo na początku czerwca to też się pochwalę
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
własnie madeline pochwal sie mieszkaniem, ja moze w czerwcu jak zrobie remont pokoju dla Ksawcia i pomaluje kuchnie pokaże wam nasze mieszkanko (domek) który wynajmujemy