BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 11 miesiąc temu #301174 przez gumis24
KONI a widzisz pamietalam ;) Na pewno wszystko z dzidzusiem jest dobrze!!nie ma co panikowac ciesz sie ze zobaczysz swoje malenstwo ja to moglaby nasze co chwila podgladac gdyby to bylo mozliwe... ;) daj znac bede czekac na wiesci!! :)
ja ma teraz w piatek znow wizyte ale kompletnie nie rozumiem tego systemu bo za kazdym razem przyjmuje mnie kto inny a i tym razem na tej kartce jakies nowe nazwisko...choc nie sadze aby to bylo usg skoro mialam robione w zeszly piatek..pewnie jakas rutynowa waga itp..

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #301185 przez chłopek
hej Ksawcio gorączke ma juz myslalam ze do szpitala pojedziemy ale dalam mu srodek przeciwgoraczkowy i goraczka spadła, jutro na 100% lekarz

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301188 przez sister.anna
Czesc dziewczyny, cisza jak cisza, przez ostatnie dni to pare stron zapisalyscie :)

Widze ze jestesmy tez na etapie szukania wozkow. Koni, ja tez bylam mocno zdecydowana ze chce kupic z PL ale juz mi przeszlo...chodzi glownie o koszty wysylki czyli jakies 300-400zl bo wozka takiego jak Ty szukasz nie da sie nadac 1 paczka raczej ze wzgledu na gabaryty.

My bylismy w sobote tu w 3 sklepach i w dwoch bardzo zachwalali wozek Babystyle Oyster, za godole, spacerowke z fotelikiem maxi cosi carbio bysmy zaplacili £477 a jak cos sie schrzani to na miejscu mozna wymienic/naprawic/oddac do sklepu, w anglii nie ma zadnych problemow z reklamacjami takze wole osobiscie kupowac tu.

www.babystyle.co.uk/nOyster.html

Powodzenia jutro Koni, daj znac koniecznie jak wizyta poszla i malenstwo napewno zdrowiuchne.

12 lata 11 miesiąc temu #301203 przez Koni
gumis24 tutaj też się za każdym razem idzie do kogoś innego :dry: Mnie ostatnio 3 położne oglądały, tylko szkoda że nikt nie zajrzał co tam w środku się dzieje a żeby było lepiej nawet nie mieli w papierach tego że krwawiłam i musiałam czekać na ściąganie papierów z innego oddziału :huh:

chłopek no to poważnie się rozchorował ten wasz maluch :( Mam nadzieje że po jutrzejszej wizycie już nie będzie takich komplikacji. Oby Ksawcio szybko zdrowiał.

sister.anna u nasz koszt to między 40-60€ czyli coś około 200zł więc nie taka tragedia a wózek wielofunkcyjny kupiłabym tutaj za min.500-600€ więc mi się i tak opłaca tym bardziej że łóżeczko też ściągam z PL bo tutaj nie ma z wyjmowanymi szczebelkami a i materacyki są tylko na sprężynach :unsure: więc i tak paczka będzie szła i tak.

Mam nadzieje że będzie dobrze, staram się pozytywnie myśleć ale chyba każda z nas ma takiego stresa przed USG ;) Dam jutro znać czy dzidzia coś ujawniła :P

12 lata 11 miesiąc temu #301241 przez Natalia^^
Hej Dziewczyny, z mojej strony cisza bo remont mamy i jestem wykonczona, wczoraj zasnęłam o 20,0.
Co do wózków to my bardzo chcielismy mutsy www.swiatwozkow.pl/mutsy-4rider-gleboko-...grey-1szt-p-446.html
ale gondole ma malutką, wiec wybralismy jedo allegro.pl/fyn-4ds-jedo-katalog-2012-234...eki-i2098291389.html zastanwaiamy sie jeszcze nad kolorami 216 220 226
bardzo nam zalezało na popowanych kołach, bo mieszkamy na wsi.

12 lata 11 miesiąc temu #301244 przez chłopek
hej u nas ciezka noc nie spałam prawie nic, cala noc na siedzaco z Ksawciem na rękach, biedak miał prawie 40stopni :( dzisiaj jedziemy do lekarza

12 lata 11 miesiąc temu #301250 przez Natalia^^
Chłopek, współczuję tobie bardzo. trzymajcie sie cieplutko

12 lata 11 miesiąc temu #301257 przez chłopek
biedny Ksawcio jest najgorsze jak taki maluszek jest chory nie wiadomo jak mu pomóć

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301348 przez Kasiulka
O kurcze widzę ,że nie tylko ja z czerwca :) uffff :) ja mam termin na 18 :) Pozdrawiam wszystkie czerwcowe mamusie! :)

12 lata 11 miesiąc temu #301389 przez Kasiulka
I chciałam od razu zapytać czy są tu jakieś Mamy z Bydgoszczy? :)

12 lata 11 miesiąc temu #301404 przez chłopek
czesc kasiulka ja tez mam na 18 czerwca termin :)

12 lata 11 miesiąc temu #301415 przez Natalia^^
wiamy Kasiulka, napisz jak sie czujesz w ciazy:)

12 lata 11 miesiąc temu #301504 przez Koni
Natalia^^ fajniutki i jak dla mnie to kolor 220 :) W Irlandii w tych wózkach są właśnie tylko małe gondolki dlatego też kupujemy w PL.

chłopek ja to bym chyba od razu na pogotowie pojechała z tak wysoką gorączką :dry: Mam nadzieje że dzisiaj jest lepiej a lekarz coś zaradzi.

Kasiulka witamy ;) Napisz nam coś o sobie ile masz lat, masz już dzieci i czy wiesz co będziecie mieć?

Ja się powoli szykuję do szpitala :blink:

12 lata 11 miesiąc temu #301661 przez Kasiulka
Mam 22 lata, w tym roku mam obronę licencjatu :) To moje pierwsze dziecko - malutka Zuzia :)
Początki były ciężkie-schudłam 4 kg, ale teraz powolutku to nadrabiam i czuję się super :) fakt faktem nadal jestem drobna i w sumie mało po mnie widać ciążę.Obecnie jestem w 22 tygodniu :) O kurcze fajnie ,że ktoś odpisał! :)

12 lata 11 miesiąc temu #301666 przez Kasiulka
super chłopek :) nie jestem sama :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka