BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 11 miesiąc temu #298345 przez gumis24
mam kilka fotek miedzy sliczne zdjecie buzi z dzis ale ostanio chcialam wrzucic zdjecie mojego brzuszka i tez mi sie nie udalo pewnie dlatego ze mam mac-a a nie windows...
lozeczko kupilismy w ikei razem z materacem za 160 euro tutaj sa takie ceny ze szok....a moim zdaniem 250 euro za samo lozeczko to przesada a tu sa takie ceny....

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #298352 przez Madeline
Odnośnie leków przeciwbólowych to ja nawet nie wiem czy u nas w szpitalu można o nie poprosić.

Gumis przekonałaś mnie :) Jak się ogarniemy po przeprowadzce to zamówię z allegro to łóżeczko, niech stoi złożone ale jeszcze bez pościeli, żeby się nie okurzyła i nie pobrudziła. Gratuluję chłopczyka :) Mój mąż też jest w siódmym niebie, że będzie chłopak :p

12 lata 11 miesiąc temu #298494 przez gumis24
Madeline ,no lozeczko zlozone jeszcze sporo pracy bo planujemy wyremontowac pokoik malego a poki co nie bylo kiedy ale jeszcze sporo czasu..a lozeczko niech sobie stoi zlozone(cieszy oko) oczywiscie bez poscieli...
wiecie jak dzis nam powiedzieli plec to sila sie trzymalam zeby nie buchnac placzem,plec byla mi obojetna to nie z zalu za coreczka ;) ...ale tak mnie to wzruszylo bo zdalam sobie sprawe ze bedziemy rodzicami tego malego upragnionego przez meza cudnego chlopczyka....poza tym w zeszlym roku po krotkiej i okropnej walce z rakiem zmarla mama meza (ja juz bylam w ciazy a nie wiedzialam)i okropny to byl i ciezki czas dla nas wszystkich a dla niego zwlaszcza i dzis ta raodsc na jego twarzy byla nie do opisania.... i tak mnie te malenstwo kopie i daje juz o sobie znac juz od jakiegos czasu a to widze go na ekranie jak ssie paluszek....ahhh....

12 lata 11 miesiąc temu #298508 przez Koni
gumis24 nie wydaje mi się żeby to była wina maca tylko bardziej za dużych zdjęć a jak masz chęć to możesz mi wysłać zdjęcie i brzuszka i dzidzi to ja wstawię ;)

Jak coś to pisz to Ci podam adres e-mail :P

12 lata 11 miesiąc temu #299499 przez Koni
A co to u nas tak cicho?

Jak tam czujecie się mamuśki? Mnie chyba przeziębienie bierze bo nos mam zapchany i wczoraj mnie gardło drapało :/ Mam nadzieje że przejdzie obok i nie rozłożę się na sam urlop.

A tak w ogóle to już został tylko poniedziałek i we wtorek zobaczę moje maleństwo ;)
A w przyszłą niedzielę już do Polski :D

12 lata 11 miesiąc temu #299502 przez chłopek
koni to sie kuruj, ja wczoraj sie wywróciłam jak szłam badań i brzuch mnie później bolał

12 lata 11 miesiąc temu #299504 przez Koni
chłopek mam nadzieje że to nic poważnego i z dzidzią ok? A jak się wywróciłaś to na plecy?

12 lata 11 miesiąc temu #299506 przez chłopek
koni na kolana na szczescie, wczoraj sie martwiłam bo dzidzia nie kopała ale dzisiaj juz kopie

12 lata 11 miesiąc temu #299509 przez Koni
chłopek całe szczęście że na kolana! Dobrze że dzidzia daje znać o sobie ;) Ja to pewnie bym spanikowała i do szpitala leciała :P Zresztą ja cały czas panikuje jak dzidzia się nie rusza choć rusza się codziennie tylko o różnych porach i raz więcej raz mniej ale ta panika to mi została odkąd krwawiłam :/

Uważaj na siebie bo pewnie u Was teraz ślisko. Ja to się teraz boje takich upadków.

12 lata 11 miesiąc temu #299514 przez chłopek
no ja cala noc sie stresowałam mąż powiedział ze panikuje że napenwo sie dzidzia rusza, czekolade zjadlam zeby sie ruszyl a tu nic no i rano zaczał kopac

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #299518 przez Koni
chłopek wcale Ci się nie dziwie. Ja też nie raz jak się mało rusza to się biorę za słodycze ale moje maleństwo ewidentnie na to nie reaguje i rusza się wtedy kiedy ma ochotę.
A kiedy masz wizytę u lekarza? Jak lekarz wszystko sprawdzi to chociaż będziesz miała pewność że się rusza i wszystko jest ok.

12 lata 11 miesiąc temu #299521 przez chłopek
wizyte mam w srode ale tylko sluchanie tętna i badanie przez lekarza,a 15 usg

12 lata 11 miesiąc temu #299565 przez Koni
chłopek no to do środy nie daleko ;) Jakby coś Cię niepokoiło to koniecznie idź do lekarza i nie czekaj na środę bo lepiej dmuchać na zimne tym bardziej że Cię brzuszek pobolewał choć to pewnie z nerwów ;)

A ja się zabrałam za gołąbki :P Ryż już ugotowany, kapusta też się gotuje jeszcze tylko cebulkę podsmażę o obiorę listki z kapusty i będziemy zaraz zawijać :D

12 lata 11 miesiąc temu #299775 przez Koni
Zamierzacie kupić nianie elektryczne?

My mamy dom więc będę potrzebowała ale to mnie urzekło tylko ta cena :/ : www.smyk.com/angelcare-monitor-oddechu-r...6,swiat-niemowlaka-p

12 lata 11 miesiąc temu #299777 przez chłopek
hej koni ja nie kupiłam mam dom ale jedno poziomowy wiec nie jest mi potrzebna ale moja siostra mam nianie avent

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka