- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
- Otrzymane podziękowania: 0
A co do wróżby to wyszło mi na chłopca ale czy prawda to się okaże za tydzień na USG
A i kupiłam ten laktator, siostra powiedziała że cena bardzo dobra i jak na to że planuje powrót do pracy to mi się przyda a jak nie będę miała mleka to zawsze mogę komuś odsprzedać a nie później kupować za 90€ więc mnie przekonała
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- martynka9996
- Wylogowany
- gaworzenie
Przepraszam że dawno sie nie odzywałam ale tak jakoś zeszło do tego chora była grypa jelitowa więc masakra panowała u mnie w domu nic jeść nie mogłam pić i do tego żadnych leków tylko naturalne zakonczenie choroby. Masakra ale juz lepiej.
Widzę że zaczynają wyłaniać się konkretne płci. Niestety ja dzis jestem po USG wszystko ok ale płci nadal nie znam bo albo malec położył się nie tak że nie dało się zobaczyć a jak sie już obudził to pływało jak oszalałe i uchwycić sie nie dało. Sam lekarz stwierdził że mam bardzo ruchliwe dziecko Wiem coś o tym bo ruchy czuje bardzo często i to dosyc mocne nie tylko takie muśnięcia że mój mąż albo córcia jak przyłożą rękę do brzucha tez już czują
Więc płeć najszybciej poznam na następnym USG a to dopiero koło 32 tygodnia wieć szkoda mi że tyle w niepewności bedę i zazdroszczę wam że już wiecie co niektóre mamusie.
Ja przy pierwszym porodzie też miałam pręgę przez rzuch a zniknela tak koło 2 miesiące po porodzie a teraz jeszcze nie mam wiec pewno lada dzien wyjdzie . Obecnie macice mam 2 palce poniżej pępka więc pępek też niedługo wypłynie
Idę coś sobie podskubać do jedzonka narazie papa
- asia886
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Lenka 12.06.2012r kochamy cię:-*
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
u mnie dzisiaj -22 brrr
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
chłopek niezłe temperatury tam macie U nas +6 i mam nadzieję że jak przylecimy do PL to zrobi się cieplej bo chyba zamarznę
martynka9996 a na kiedy ty masz datę porodu? Bo na liście jesteś na 8 czerwiec a na suwaczku trochę później?
- sister.anna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Koni, Ty lecisz juz za 2 tyg tak? Ja za 3 ale tez wyglada cos ze zima bedzie porzadna w tym roku. A Ty masz wogole w co sie jeszcze ubrac na wyjazd? Bo ja sie juz ledwo w plaszcz dopinam, 3 guzik na dole to juz moge zapomniec, moze w meza kurtce pojade?? hyhy, tylko ze on wielki chlop to bym wygladala jak osme dziecko stroza
Zrobilam fotke w sobote telefonem brzuszka ale jeszcze ciagle nie zgralam, postaram sie to zrobic jak najszybciej.
Ale dzisiaj sen mialam, przez brzuch widac bylo twarzyczke naszej kruszynki, jakby odlana z gipsu. A potem jakos tak skore naciagnelam ze "wyjelam" sobie dziecko z brzucha i dalam mezowi do potrzymania, byl to chlopczyk, jakies dobre 3mce wieku. Ktos tylko skomentowal ze wspolczuje mi jak bedzie sie rodzic taki kolos A potem go spowrotem wepchnelam do srodka
Nie wiem co mi z tym chlopczykiem ciagle, ciagle czuje ze to nie dziewczynka chociaz 2 usg juz na to wskazuja, moze teraz w PL da sie w koncu zrobic mega zblizenie i nareszcie bedzie pewnosc. Tak jak Koni mowi, po prostu latwiej wyprawkowo i juz takie nastawienie inne tez.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Hea
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Wiktorek- mój słodki cukiereczek;*
U mnie też dziś zimno, nie wiem ile dokładnie na minusie ale strach wychodzić z domu taki mróz;/ Toteż wyleguje się w domu i czytam książkę którą wypożyczyłam ostatnio.
Jak tam wasze maleństwa? Moje ostatnio coraz mocniej kopie już teraz mogę wyczuć ręką;D To naprawdę świetne uczucie! Tylko szkoda, że jeszcze mój mąż tego nie doświadczył. Ale tak wychodzi, że mały rusza się wtedy gdy go nie ma w domu
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Hea
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Wiktorek- mój słodki cukiereczek;*
- gumis24
- Wylogowany
- rozmowna
- www.costa-brava-blog.blogspot.com.es
- rybka19834
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Dzisiaj mój mały nieźle dawał czadu przez cały dzień tylko chwilami chyba robił sobie drzemkę