BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 11 miesiąc temu #292509 przez chłopek
koni kupiłam sobie syrop Prenalen moze mi cos pomoże a tak to nic nie biore jak bedzie gorzej czyli kaszel to pójde do lekarza,

cześć gorla co słychować?:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #292515 przez Koni
chłopek jak masz taki straszny katar i ciężko Ci oddychać to lepiej nawet zadzwonić do Gina i zapytać bo jak ty się nie dotleniasz to i dzidzia choć mam nadzieje że syropek Ci pomoże a on też ma działać na zatkany nos?

Dzidzia mnie kopie :lol:

gorla trzymam kciuki żeby jak najszybciej się udało ;)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292518 przez chłopek
ostatnio tez miałam katar i pani doktor nic mi nie przepisała, sam przeszedł,

gorla trzymam kciuki:)

koni ale fajnie a mój leń sie nie rusza

12 lata 11 miesiąc temu #292524 przez Koni
chłopek ja mam o tyle lepiej że już stosować nic nie muszę choć czasami jak mam bardzo zatkany nos to i te krople nie pomagają.

A co do dzidzi to ostatnio coraz częściej wariuje i nawet udało mi się kilka razy poczuć kopniaka pod ręką choć przeważnie jak ją przyłożę do brzuszka to przestaje kopać :laugh:

12 lata 11 miesiąc temu #292528 przez chłopek
no mój dzisiaj kopał jak mąż trzymał rękę na brzuszku ale on nic nie czuł

12 lata 11 miesiąc temu #292530 przez Koni
Mój dwa dni temu jak przyłożył rękę do brzuszka to poczuł takie wibracje (motylki) ale kopniaka mu dzidziuś nie sprzedał :P

12 lata 11 miesiąc temu #292553 przez gumis24
koni ja mieszkam w hiszpanii...
mnie dzis brzuch pobolewa z boku od samego rana :( wlasnie ogladamy z mezem zdjecia z okresu kiedy byl dzieckiem,ciekawe do kogo bedzie malenstwo podobne :laugh:

12 lata 11 miesiąc temu #292555 przez gumis24
koni ale fajnie moj maz bardzo by sie ucieszyl niestety poki co tylko mnie jest dane czuc ruchy dziecka i kopniaki ale i on sie doczeka...a czy ktoras z Was rodzi z mezem?ja mysle ze tak choc nadal nie jestem na 100% pewna...

12 lata 11 miesiąc temu #292576 przez Koni
gumis24 pewnie Ci się dzidzia gdzieś położyła ;) Ja to nie raz czuję jak się przemieszcza i zaczyna mnie coś boleć :P

No mój początkowo był w szoku i powiedział że teraz mam na siebie bardzo uważać :D Tak się przejął :side:

Co do wspólnego porodu to kiedyś strasznie nie chciałam ale wtedy w planach było rodzenie w PL a że jestem za granicą to jednak wolałabym kogoś bliskiego mieć przy sobie. Początkowo mąż się zapierał że ze mną nie pójdzie ale jak mu znajomy powiedział że to nic strasznego a przecięcie pępowiny swojego dziecka jest czymś niesamowitym to stwierdził że jednak pójdzie więc na razie rodzimy we dwoje a jak będzie to się okaże jeszcze mamy troszkę czasu ;)

Dziewczyny tak w ogóle to zostało nam już nie całe 5 miesięcy do pojawienia się naszych bąbelków :D

12 lata 11 miesiąc temu #292991 przez Madeline
Mnie też złapał ten cholerny katar, wczoraj cały dzień przespałam. Nie mam siły by iść do wc, a dziś muszę jechać do mnie na oddział podpisać listę obecności. Już się cieszyłam, że przeziębienie mnie opuściło na dobre, a tu złapało mnie od nowa ze zdwojoną siłą :( Jak wrócę do wyrka wyleżeć, jeszcze w kąciku ust pęka mi i cholernie boli jak szerzej otwieram usta :( Ehh... A mieliśmy w planach przeprowadzić się w ten weekend, ale nie damy rady skoro mnie tak rozłożyło :(

Co do porodu rodzinnego to nie wiem, kiedyś ja bardzo chciałam, a teraz nie wiem, ale za to mój mąż bardzo chce :)

Mój maluszek się uspokoił, chyba czuję, że mama jest chora :( Kopie rzadziej i słabiej, nie wiem czy mam się martwić.

Dziś miałam okropny sen, że jak szłam do wc to mnie zakuło w brzuchu i później widziałam na palcach krew, a trzymałam rękę pod brzuchem. Przestraszyłam się i obudziłam. Chyba przez to przeziębienie mam głupie sny :(

12 lata 11 miesiąc temu #293194 przez gumis24
Madeline ja ostatnio bylam bardzo zmeczona i nie czulam maluszka wogole caly dzien co mnie troche martwilo,ale kiedy odpoczelam i odespalam to na nowo zaczal "szalec"takze nic sie nie martw jestem pewna ze i u Ciebie tak jest...
mnie dalej kluje w prawym boku myslalam ze dzis bedzie lepiej... :( coz poprostu zrobie sobie "dzien leniucha"na wszelki wypadek...

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293211 przez chłopek
gumis mnie kłuje w pułdupku :( chodzic nie mogę,
dalej katar mnie męczy, juz mam dość, jeszcze Ksawcio kaszle musimy chyba do lekarza jechac, mój maluszek tez sie nie rusza tylko czasem rano i wieczorem jak leze

wrolimamy.pl/2012/01/24/konkurs-miloscia-otuleni/

12 lata 11 miesiąc temu #293265 przez Koni
Współczuje Wam wszystkim choroby :( Mam nadzieje że mnie nie złapie tym bardziej że za 2 tygodnie urlop!

Mój dzidzol wczoraj prawie cały dzień wariował i co jakiś czas się przypominał mamusi ale dzisiaj jeszcze nie dał o sobie znać ;)

A co do snów to ja też taki koszmar ostatnio miałam aż poszłam sprawdzić do toalety jak się obudziłam czy wszystko jest ok :cheer:

12 lata 11 miesiąc temu #293278 przez chłopek
koni ja tez mam koszmary

12 lata 11 miesiąc temu #293286 przez asia886
hej dziewczyny moje maleństwo cały czas kopie:-) teraz egzaminy sesja zimowa sie zaczeła:-( dziewczyny ile przytyliscie bo ja 6 kg wagę wyjsciową miałam 62,3 a teraz mam 68kg szok normalnie:-) a teraz coś mnie mocno pobolewa i kłóje w prawym boku podbrzusza

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka