- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- anuska0987
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Sylwia ja wszystko zawsze piorę nowe, takie już mam zboczenie. Niczego nie założę i nie użyję od nowości dopóki nie wypiorę, także wszelkie kombinezony, pokrowce itp. przed użyciem będą wyprane.
Madlen za to ja mogę pić litrami Sprite'a i czasem podpijam M Colę, którą sobie kupuje do whiskey

Alina trzymam kciuki za Twoją mamę...
Czyli o rocznym macierzyńskim nadal nic konkretnego nie wiadomo...
Super wieści z wizyt.
Ja nie mam mocy, bolą mnie plecy, cała miednica, chwilę poprasuję ubranka Adama to zaraz boli jak cholera. Do tego teściowa chyba przywiozła mi wirusa, mówiłam, prosiłam, żeby mnie nie zarażała, to powiedziała, że jest już zdrowa i przyjechała. A mnie teraz łamie w kościach, ćmi w gardle, mam stan podgorączkowy i nie mam apetytu, dziś zjadłam tylko te płatki na mleku, pomarańczę i malutką porcję obiadu, wszystko na siłę i jeszcze lekkie rozwolnienie mnie dopadło. A teściowa miała grypę żołądkową. M teraz chodzi i przeżywa, broni mamy i wkręca, że to pewnie on mi przyniósł wirusa z pracy... Jak się rozchoruję to zadzwonię do teściowej i podziękuję za noworoczny prezent...
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
slodkie mamy zapomnialam Wam napisac ze pani dr Morawska powiedziala mi dzis ze ze wzgledu na to ze mialam insuline w ciazy to po porodzie moje dziecko dostanie skierowanie na badania do isytutu pediatri tak profilaktycznie..tylko na jakie badania i kiedy one mialyby sie odbyc to nie wiem..
Domina szczerze CI wspolczuje nauki teraz..ja nie bylabym sie w stanie skupic...jestem tak rozkojarzona ostatnio ze masakra..i uwierz mi z jedzeniem mi coraz ciezej..jak ja bym sobie zjadla bialego swiezego chleba.Im dzis bulki z sezaem kupilam swiezutkie jedli z szynka jak wrocilam ze szpitala i myslalam ze padne.niby mam ta bule na noc...oczywicie chyba nie zjem calej jak radzila Pani dr bo na 100 cukier mi mega skoczy na czczo...ale pol..tylko nie wiem czy z tym sezamem kurde...sezam mi podbije?
anuska TY juz na wybiegu to moze cos zaczyna sie dziac?
Honka jak ja C zazdroszcze ze twoj synio juz przy TObie...jak ja bym juz chciala zeby bylo po wszystkim...Tosia niesluchaj mamy..masz tam siedziec do poczatku lutego zeby ciaza byla donoszona slyszysz

dzis zjadlam mandarynke miedzy posilkami i cukier 90 i radocha...a jecie jeszcze jakies same owococe...oporcz truskawencji?
MOnia..gdzie jest MOnia...zglos sie...
- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Alina przytulam wirtualnie, wiem, że bardzo Ci ciężko. Współczucia. Kochana Twoja mama, że jeszcze się do tego tak o Ciebie martwi.
Justyna przy takim mrozie, to prawie nie ma zarazków na dworze, a mój brat pracujący w szpitalu zawsze mówił, że przychodząc ze szpitala to najwięcej zarazków się do domu wnosi.
Co do ubranek na wyjście, to chyba lepiej później przynieść. Biorąc wszystko od razu to można będzie się pogubić co gdzie jest w torbie:)
Bananamana ja narazie większość rzeczy, które mam dla Małej włożyłam do worków próżniowych. Uwielbiam ten wynalazek:) mam nadzieję, że w przyszłym tyg. będę prać i prasować

Marlena u mnie też tylko gaz, ale może dobrze. A poród na pewno wszystkie będziemy dobrze wspominać.
Monia rzeczywiście się już długo nie odzywa...Może się rozpakowała, bo to już kilka dni.
mamy w pokoju tylko łóżko do jutra i stół. I jaki duży się pokój wydaje. Pysia nie może się nadziwić

Cieszę się, że same dobre wieści z dzisiejszych wizyt.
- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

michasia juz wymyslilismy , ze szybciej bedzie ta jedna sciane przemalowac , zeby do tego niby siwego pasowala mniej roboty , a efekt jest

a ciesze sie , ze na slubie bylo w miare do wytrzy76mania
honka gratulacje

kasiu strasznie mi przykro z powodu tesciowej ;/ wiem co twoj m czuje ;/ sama to przechodzilam , ale majac 12 lat nie cale ;/
alinka super ze wychodzisz

pati fajnie , ze z remontem tak poszlo , u mnie juz powoli tez blizej konca niz dalej

paula mam nadzieje , ze szybko zly humor ci przejdzie

sylwka ciesze sie, ze juz lepiej sie czujesz teraz wcinaj , zeby nadrobic wage

sylwia skad ja znam ta biurokracje masakra ja mam czekac 65 dni na pozwolenie na budowe ;/
ja piore wszystko tzn bede

madlen to pewnie przepowiadajace mam nadzieje , ze sie nie przemeczasz zbytnio podczas remont45u ?
satine super podarunki

natalka sliczny domek

domi biedaczek maly sie musi meczyc chorobskiem ;/ a jak ty sie czujesz nadal ciagle lezysz? jak z tym krazkiem cos ci gin powiedzial kiedy go sciagna?
martyna nie martw sie wodami, napewno lekarze cos zaradza moze cc zrobia?
princess moze sie zarazilas jednak od tesciowej? ja ogolnie mam mniejszy apetyt ,ale ogolnie ok w normie
michasia ja z kolei uwielbiam wyrzucac nie potrzebne rzeczy , kt45ore zgromadzily sie przez lata

paula super wiesci z wizyty

drzyzgunia kup ten syrop co dziewczyny pisza o nim i kuruj sie kochana

jadzia alez pech ;/
alinka boze co za wiesci , ale badz dobrej mysli kochana

pliszka super , ze z Olusiem dobrze

satine tam jest t45aki otwor na pasy tez taki mam
marlena jeszcze troszke i ty dzidziulka powitasz ^^
anuska moze to juz objawy porodu ?
a gdzie monia , mrufka? moze urodzily ?

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dominia ja tez mam brzuch dzisiaj jak balon...takie wzdecia,ze az czuje skurcz dookola w pasie...boli jak cholera...jeszcze nie mialam takiego czegos

Kasia ja jem wszystkie owoce za wyjatkiem winogron

Michasia moj kot tez sie uwedzil kiedys

Dziewczyny ...wiecie jakie cwiczenia wykonuje sie podczas porodu na pilce? ja nie chodzilam do szkoly rodzenia a bede miala pilki i chcialabym je wykorzystac. SLyszalam,ze szybciej sie rozwiera szyjka od siedzenia na pilce.

- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Gabilee no i super zaraz wszystko gotowe będzie i można się za resztę zabrać, no ja to mam trochę ciuszków do poprasowania, bo świeżo prane dostałam od koleżanki

Masakra jakaś normalnie mi pipkę rozrywa wręcz jakiś taki napór mam, ależ to nieprzyjemne, nawet nie tyle co boli troszkee... Już ja sobie poród wyobrażam co to będzie i nie chcę na razie myśleć o tym, bo zaczynam się bać tego

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
mowie jej ze potrzebuje kartke dla internisty ze mam cukrzyce bo mi paski wypisala i musi miec podkladke..a ona do mnie...no chyba ta lekarke popiedolila..co ona mysli ze mi sie nudzi i bede same papierki wypisywa...podkladki jej potrzebne..POtem wszedl dr witek i pyta czy moze wystawi skierowanie na echo serca plodu a ona...Popierdolilo Cie.nie pakuj sie w takie gowna..nie jestesmy gineologami zeby takie skierowanie wypisywac...hahaah...teksty to ona ma normalnie pasc idzie...lekarka...
Satine zapytaj jej czy te wody byly gorace?mi lecialy gorace...duzo cieplejsze niz mocz...
- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Satine dziecko chyba ważniejsze niż to czy na głupka wyjdzie a ten wodospad to pewnie wody płodowe

- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)
A teściowa nieodpowiedzialne babsko.. Widać M. ją b. broni...
Michasia jeny, biedny koteczek, aż mi słabo.
Gabilee czasem coś poukładam, pozmywam, ale ogólnie niewiele, choć męczę się szybko. Jak pomyślę, że jeszcze w maju biegałam na interwencjach.....
Bardziej psychika zmęczona remontem.
Jadzia na piłkach poskakujesz na siedząco, ruszasz biodrami. Albo: takie coś:
piłka przed Tobą na podłodze, a Ty przyjmujesz pozycję leżącą na kolana i ręce wyciagasz na piłkę- podpierasz się na niej jakby. Wyobraźnia podpowie. Ogólnie zajebiaszcza rzecz. Chciałam sobie kupić, ale nie mam miejsca.
Dziewczyny donoszona ciąża to już 37 tydzień tak??
Kasiu piekny Twój brzuszek, taki akurat. Łóżeczko też ładniusie

Satine gdyby mi coś chlusnęło to leciałabym do szpitala.
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Madlen chyba skonczony 37 tydzien to juz donoszona...chociaz u nas na stronie napisane jest ,ze dzieci urodzone w 37 tygodniu ciazy sa donoszone

Kasiazgadzam sie z toba.... ona jest jakas pomylona. Moj lekarz jak uslyszal ze mam insuline to sie za glowe zlapal i zapytal kto mi ja przepisal...a ja mu na to ze Morawska...a on tylko westchnal....

Satine jezu..ja bym leciala od razu na IP. Nawet jezeli to nie byly wody to niech sprawdza!!!
- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]