BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #545422 przez Dzolka
gabilee no widzisz może też dla tego ze długo sie staralismy o Jasia :laugh:

chomiczka no to fajnie ja mam bliżej do trzebnicy może nie bliżej ale szybciej heh i należę pod trzebnice ale lubię wrocław często jeżdzę hehe :laugh:

justyna84 możliwe heh ja tez mam podobny termin mój gin troche jest zakrecony sam dobrze nie wie hehe :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #545425 przez chomiczka
Dzolka dużo dobrego słyszałam o szpitalu w Trzebnicy, nawet więcej niż o niejednym wrocławskim szpitalu :) a Wrocław wiadomo, że piękny ;)

11 lata 10 miesiąc temu #545428 przez Dzolka
chomiczka byłam tam jakies 3 miechy temiu na patologii miałam grypę jelitowa i było oki tez słyszałam dobre słowa o tym szpitalu, a ty który wybrałaś a mieszkasz gdzies w centrum??? oczywiście odp jak chcesz hehe :laugh: :P

11 lata 10 miesiąc temu #545443 przez chomiczka
Dzolka Ja będę rodzić na Kamieńskiego, byłam już oglądać porodówkę i mam umówioną położną, liczę że się tam mną dobrze zajmą, szpital ma całkiem dobre opinie, zobaczymy jak będzie w praktyce. Mieszkam trochę daleko od szpitala, na Oporowie, ale zaraz obok obwodnicy i dojazd zajmuje jakieś 15-20 minut więc nie jest źle :)

11 lata 10 miesiąc temu #545453 przez Dzolka
chomiczka no to dobrze :laugh:

jeżeli chcecie to zapraszam na facebook:
www.facebook.com/jolanta.siminska

11 lata 10 miesiąc temu #545458 przez Dzolka
chomiczka chodzi Ci o płatna położną zeby była przy tobie :unsure: :unsure: :unsure: mi też proponowali ale szkoda mi kasy :-/ mam blisko domu połozną rodzinna więc bd mnie odwiedzać i dzidziusia :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #545465 przez dominia
Pojutrze zaczyna się NASZ MIESIĄC ! Ogarniacie to dziewczynki ? bo ja nie .. wcale to do mnie nie dociera :ohmy:

11 lata 10 miesiąc temu #545466 przez chomiczka
Dzolka tak, płatną. My zrezygnowaliśmy ze szkoły rodzenia właśnie na rzecz położnej. W większości dla świętego spokoju, że nie odeślą mnie do domu i dobrze się mną ktoś tam zaopiekuje, zawsze to pewniej że ktoś kto się zna jest obok i pomaga :)

Kurcze, koleżanka wstawiła zdjęcie sushi na facebooku, normalnie płakałam rzewnymi łzami, masakra :angry: :angry: jak mozna sie tak znęcać nad ciężarną :silly: ale bym opierdzieliła takie... mmmmm
Z tej rozpaczy chyba pójdę do sklepu po lody orzechowe ;) a dupsko rośnie eh :dry:

11 lata 10 miesiąc temu #545470 przez Dzolka
dominia no ja też nie moge uwierzyć :laugh:
chomiczka masz racje ale mi i tak szkoda kasy hehe mam bratowa ona przeszła 2 ciąże nie dawno to mi pomoże hehe :P

11 lata 10 miesiąc temu #545494 przez michasia
Sylwia znasz moze wymagania na wynik grupy krwi. Właśnie znalazłam swój z 2005r, jak byłam w szpitalu, i na nim jest jedna pieczątka i podpis. A wydaje mi się, że położna coś mówiła, że musi być druga osoba sprawdzająca. I nie wiem, czy robić jeszcze raz, czy taki wystarczy?

11 lata 10 miesiąc temu #545504 przez Dzolka
Własnie robiłam maseczke na twarz :laugh: czuje sie lepiej :P
Pózniej wskocze do wanny (ale mam dobrze ze mam tez prysznic bo by było ciężko) :lol:
zrobie sobie relaxik :P

A z tymi lodami mi smaka zrobiłaś mam czekoladowe heh zaraz tez zjem :P :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #545512 przez princess
justyna84 napisał:

Dziewczyny czy jest mozliwe zebym z powodu zatwardzenia miala bole idace spod brzucha dochodzace do krzyzowych ? chyba nei co? dzwne jest to ze najwiecej ich wystepuje jak sie ruszam . Kurde chyba zaczyna sie cos dziac do tej pory mnei tak nei bolalo ;)

Ja od wczoraj mam dokładnie to samo i z tej samej przyczyny ! Wczoraj aż płakałam z bólu dopóki się nie załatwiłam :( A dziś jak chodzę, stoję boli mnie podwozie. Z rana miałam wrażenie, że na bieliźnie widzę delikatne brązowe zacieki, przestraszyłam się, że to znowu plamienie, ale przez cały dzień nic nowego się nie pokazało. Na kiedy masz termin?

11 lata 10 miesiąc temu #545518 przez Alina2408
gabilee powiem ci ze fajnie znalezc kogos kto sie tym zajmuje... nie zwykly fotograf... tylko taki od dzieci i ciezarnych...

michasia to rzeczywiscie dowalilas z kretresm hehehhe

justyna moze ja ostatnio tak mam ze jak mi sie na koope kreci to bardzo boli... bo tam juz wszystko jest nieco obolale ale moze justyna to juz :)

dzolka u nas tez byly momenty bez bo wlasnie jakos dziwnie sie czulismy chociaz ostatnio sie zdazylo ale to jak mala jeszcze spala hahaha :P:P

a co z vini???

...nie oddam Cię nikomu...

11 lata 10 miesiąc temu #545538 przez Marlena1888
dziewczyny mam skurcze co ok 10, 20 min, ale jaja. Mam nadzieję że mi przejdą :unsure: wcześniej tak jak mi ztwardniał to trzymało i trzymało nie zanikał ten ból.. a teraz inaczej.. ale to chyba te hiksy dalej.

11 lata 10 miesiąc temu #545547 przez Dzolka
marlena możesz przecież rodzic masz donoszona ciaze :)
też juz chce :ohmy: hehe

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka