- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Martyna
- Wylogowany
- rozmowna
a rozstępy? nie ma co się przejmować bo są wazniejsze sparwy a przede wszystkim cudowny Skarb
To bardzo miło, że koledzy Radka tak się zachowali
Dziękuję za życzenia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Jak Bartuś ? Zakochany w braciszku ?
Rozstepy .. Ehh ciezki temat, miejmy nadzieje, ze szybko zmienia kolor i nie bedzie ich tak widac duzo wiekszy trzeba kupic ten cyckonosz ? Bo juz nie wiem jaki kupic a pewnie tez mi rozwali piersi
Koledzy Radka super sie zachowali musi ich zaprosic na jakies pepkowe
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Dobrej nocy
- Martyna
- Wylogowany
- rozmowna
Dominia pisałaś, że Twoja siostra ma bierzmowanie w maju i może być problem aby była chrzestną. Pati dobrze Ci napisała. Jest ktoś taki jak Świadek chrztu i osoba taka po bierzmowaniu daje zaświadczenie i wpisywana jest w księgę jako Chrzestna. chrzestny. Chrzestny mojego chrzesniaka tez nie mial bierzmowania i podczas chrztu to ja szłam ze świecą aby ją odpalić bo on nie mógł - taka była różnica. Także na spokojnie porozmawiaj z księdzem a na pewno uda się załatwić wszytsko pomyślnie
- Dzolka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dominia co do cyckonosza to ja powinnam kupic 10 rozmiarow wiekszy! nie wiem jak z twoim biustem bedzie...ale na pewno bedzie duzo wiekszy jak sie rozpocznie produkcja
Bartek szczesliwy...ale nie chcemy na razie zeby za czesto z Hubertem przebywal bo w szkole ma 2 kolegow przeziebionych wiec na wszelki wypadek wolimy go trzymac z daleka...ale on i tak ma swoje zajecia ..wiesz jak to jest...nastolatek ale byl w szoku jak wracal ze szkoly w piatek i Radek mu powiedzial,ze Hubus jest juz na swiecie i jak przyjecha do szpitala to tez byl zszokowany,ze taki sliczny jest i mieciutki
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jadzia ale on slodziutki...z tym cumelkiem to bym go schrupala..przesliczny.A koledzy z pracy Radka zachowali sie naprawde superowo...
Martynka w szpitalu zaczal sie okresowy bol brzucha ktory sie nasilal..ja bylam w szpitalu od 6 rano...chyba od 9-10lazilam po porodowce...po 11 bol brzucha ustal...rozwarcie niepostepowalo..wiec zaczeli dawac oksytocyne..niepamietam ile tego dali ale o 12 bole zaczely sie na nowo..tzn nie czulam bolu brzucha tylko krzyzowe...niesamowite parcie na odbyt jakby mi sie chcialo k...i wlaly mi do tylka iles wody...i spacerowalam..jak lapal skurcz bo mega bolal kregoslup a ja pytalam kiedy zacznie bolec brzuch...kolo 14 kazaly mi sie polozyc na lozku..i to byla tragedia bo jak chodzilam to przy skurczu stawalam i oddychalam i bylo ok...a jak lezalam i to jeszcze na boku mi kazaly zeby ktg bylo podlaczone to byla masakra jak lapal skurcz..kregoslup mi rozrywalo...ciocia wychodzila do domu o 14 bo byla u mnie na porodowce to jej mowily polozne ze jeszcze wiele godzin...jak to uslyszlam to myslalam ze padne...o 15,30 syn sie urodzil...naszczescie..hehe...cos tak jak mowilam kiedys owiniety byl pepowina na maxa i parlam parlam i nic...i 3 lekarzy go wypychalo..naciskali brzuch od gory...i jak lozysko sie oderwalo to wtedy wyszedl...pamietam powolne bicie serduszka na ktg..panike ze niech go wyiagja szybko bo sie udusi...ta pediatre co nawet nie wiedziala jak brzuch ucisnac...i mlodego lekarza ktory wpadl jako 3 i uniosl brzuch do gory i nacisnal...no a potem szycie..bolalo szycie ale czlowiek juz jest myslami gdzies indziej...juz patrzysz na bok co robia z dzidzusiem..juz chcesz by CI go dali...wiec to juz niewzne..
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Ola no to dobrze, że z malutką ok
Martyna no tak pisałam właśnie ale chyba to przeoczono Bo mojego braciszka chrzcili tak i brat taty potem donosił właśnie te zaświadczenie, że był bierzmowany i nie było żadnego problemu
Kasia kurde Ty to masz przeżycia...
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wszystkie piękne brzuszki
Dziewczyny czop w cale nie musi odejść wcześniej,mojej mamie odszedł podczas parcia za każdym razem(3 porody} więc nie ma reguły.
Boli mnie ucho,pewnie to od gardła,brzuch mam podobno nisko,noże w kroczu coraz gorsze, biodra też bolą jak ... stopy tak spuchnięte że kozaki już nie wchodzą,no i waże 70kg +18kg rano wyglądam jak godzilla czekam na luty
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Sylwia dzięki.
Vini zapraszamy częściej, bo jakoś Cię bardzo bardzo mało...Może akurat Zuzia poczeka na tatę:)i wyjdzie w weekend:)
Martyna wszystkiego najlepszego!
Princess napisz coś więcej co tam u Ciebie? gdzie ta wenę zgubiłaś?
Jadzia bo się zakochamy wszystkie:) Śliczny ten Twój Hubercik. Super, że tak ładnie odkrywasz macierzyństwo na nowo:)ciężko oczy oderwać
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jadzia ciesze sie ogromnie ! Pokazywalam zdjecia Hubunia M to chyba troszke pozazdroscil pewnie juz by chcial tulic swojego
Kasia jak cukry ? Radzisz sobie ? Ja jutro mam diabetologa..
- Martyna
- Wylogowany
- rozmowna
Michasia dziękuję
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Martyna
- Wylogowany
- rozmowna