- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Martyna
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jutro bal o 10,30..ale do przedszkola juz na 8 bo rano jest ang...ponoc Pani kazala dzieci ubrac juz przed sniadaniem tylko nie wiem po co...przed balem bedzie fotograf.A synowi zab wypadl wieczorem i teraz ma dwie takie smieszne przerwy...fajnie wyglada...
ja w piatek do dentysty..nareszcie bo z dziura chodze..i wogole dziaslo mnie boli kolo tego zeba..
Tosia jakos dzis dziwie lezala bo mnie lapal jakby skurcz w nodze jakby jakas zyle zatykala..
Jadzia caly czas ogladam Twoje fotki..niemoge sie napatrzyc..moj M tez ogladal..ciekawe jak bedzie wygladac moja corcia...w pon ide do diabetologa apotem wieczorem gin..kaze mu ta nozke poodgladac i wogole mam nadzieje ze cos przybrala od ostatniej wizyty u niego...
Domina a twoje cukry jak?teraz to juz chyba bez problemu?musze sobie gorzka czekolade kupic bo mi sie skonczyla...
niestety wypychanie dziecka jest bardzo niebezpieczne/mojej kolezanki corke wypychali i ma dzieciece porazenie mozgowe..musieli glowke nacisnac niechcacy...i ja jak szlam rodzic kacpra to mowilam ze wszystko ale wypychac niepozwole...ale jak tetno slabnie to jest taka panika ze tylko chcialam zeby go wyjeli szybko...Noi wypychali zeby sie lozysko oderwalo bo pewnie podejzewali co jest grane...mam wpisane w ksiazeczce kolizja pepowinowa...
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
diabetyk24.pl/zywnosc-dla-diabetykow-slo...olada-o_c_104_1.html
a ile tu pyszności
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Michasia mi na biegu zrobili zeskanowali tylko mój dowód i zdjęcie z dowodu mam na tej karcie z krwiodastwa
Dominia no tak najpierw jako świadek będzie widniała, a po bierzmowaniu jako chrzestna jak doniesiecie zaświadczenie, więc się nie martw
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczynki my dzis bal...syn zachwycony od rana,pojde mu foty porobic to potem jakas wstawie.
Powodzenia na dzisiejszych wizytych.
Justynka jak tam?Vini?
Czekamy na wiesci....
Ale sie w nocy spocilam.masakra.pizama do prania a mi by sie prysznic przydal ale niezdaze przed wyjsciem.najwyzej jak go zaprowadze i wroce.
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Kasiu a dlaczego trzymasz w tajemnicy swój stan? Niespodzianka tak?
Chomiczka b. ładne łóżeczko.
Natalka ja butelkę tommee tippee kupowałam tu: allegro.pl/listing/user.php?string=tommee+tippee&us_id=23881740
Pati ja bym jasno powiedziała matce Maćka o jego postępowaniu, skoto będzie babcią niech zna prawdę.
Co za typ.. będzie się dzieckiem zajmował haha akurat potrzebuje Twojej zgody na to, a nie chcenia.
Michasia tak powinno być u naszych M. z przygotowaniami, ale mój pewnie nie wie co mam w torbie...
Dominia zgrabniutki brzusio
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jadzia to piękne co piszesz lejesz miód na nasze serca synek cudowny
Olu mój bąbelek pewnie też przed terminem nie będzie chciał wychodzić a tak się martwiłyśmy 2 miesiące temu żeby dotrzymać do terminu, a za jakiś czas pewnie "siłą i sposobem" trzeba będzie dzieciaczki przekonać do wyjścia.
Kasiu to oni przed samym porodem oprócz ktg nie robią jeszcze usg, żeby zobaczyć jak wygląda sytuacja, czy np. dziecko nie jest pupką wstawione, albo tak jak w sytuacji Kacperka owinięte pępowiną? Czekamy na zdjęcia z balu
Ja dziś do okulisty na 12, zobaczymy co z tym moim krecim wzrokiem , pewnie wada się pogłębiła, ale ważniejszy jest dla mnie stan siatkówki.
Powodzenia na wszystkich dzisiejszych wizytach
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dżolka pokaźny brzuszek
Satine ładna willa Marysiowa
Katarinka a jakie to ochraniacze na przewijak?
Kasiu malusi ładny brzusio
Justyna może to już..
Vini lada chwila..
Jadzia jaki on cudowny, ale Ci zazdroszczę że już masz swoją istotke obok...
Ciul z rozstępami, modelkami już i tak nie będziemy
M. wczoraj położył część paneli. Jeszcze parę dni i wniesiemy meble i będzie w miare ogarnięte.
Tak mi nie wygodnie z brzuchem, że nie wiem jak trzymać laptopa. W każdej pozycji źle.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
My dzisiaj ranne ptaszki, sasiad przyszedl robic mi sciane w kuchni i niestety mnie obudzil ale to nic.. Wiecej dnia bede miala na nauke
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
Milego dnia :*
- katarinka1
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dziś nawet się wyspałam i póki co mam jakąś energię. Wczoraj padłam i wszystko mi przeszkadzało. Ręce tak bolały i te nogi - baloniki, że aż się poryczałam z bezsilności. M wystraszony pociesza tylko, że jeszcze trochę. Łatwo powiedzieć... Ale nie możemy się przecież za bardzo użalać nad sobą, w końcu kobiety są stworzone do rodzenia dzieci
Jadzia cudny ten Hubercik, nic tylko schrupać. Ale mnie cieszy bardzo jak czytam o Twoich uczuciach, które Cię przepełniają. Piszesz o dojrzałym, świadomym macierzyństwie tak pięknie Jesteśmy w podobnym wieku i mam nadzieję, że tak właśnie jak Ciebie synuś tak mnie oczaruje i zawładnie sercem moja córcia Taki powiew o[ptymizmu i nadziei...
Martynka sóźniane ale szczere, najlepsze życzenia imieninowe, wszystkiego NAJ
Kasia nie myśl w tak ciemnych kolorach o porodzie bo się zadręczysz. Podobno nie ma dwóch takich samych czy podobnych. Oby Twój okazał się teraz tak piękny jak Jadzi
A ja na dzień dzisiejszy odpuściłam trochę z paniką przedporodową. Jakoś tak staram się mysleć pozytywnie i nawet rozważam rezygnację z tej cesarki. Jakoś tak mam nadzieję na piękne przeżycie iwiarę, że będzie ok. Oby... Co najwyżej nie zamierzam rezygnować ze znieczulenia zo, które w moim szpitalu jest dostępne i bezpłatne. W końcu mamy XXI w. i po co robić na siłe z siebie bohaterkę całą w mękach. Siły przecież będą potrzebne dopiero po...
Zaraz się ogarnę i lęcę parę spraw pozałatwiać. Miłego dzionka dla wszystkich i udanych wizyt
- katarinka1
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja dzień porodu taktuję jako zbawienie.
Nie boję się, bo to tylko czas, który upłunie z zzo Wiem, że będzie kur....o boleć, bo taka kolej rzeczy. Bardziej tego się obawiam, że po porodzie nadal będę przez jakiś czas taka bezsilna...
- katarinka1
- Wylogowany
- budujemy zdania
ja polecam, bo doświadczone mamusie mi też poleciły. Poza tym to niedrogie
- natalka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteś całym moim światem:*
Noc była w miarę dwa razy siusiu i spałam dalej o 6 pobudka, strasznie mnie krocze boli aż nie mogę chodzić
Jadzia Hubercik jest cudowny a jak ślicznie się uśmiecha, cieszę się, że u Was ładnie się układa
Cudne macie brzuszki dziewczyny, muszę później sobie strzelić fotkę pewnie jedną z ostatnich
Dominia wytrwałości w nauce, ja mam w sobotę ostatni egzamin brakuje mi jeszcze kilku wpisów.
Kasia koniecznie wstaw zdjęcia po balu
Monia trzymam kciuki żeby szybko poszło
Pati ja na twoim miejscu wysłałabym tego sms do "teściowej" tak jak dziewczyny pisały w życiu różnie się układa
Ja mam ochraniacz na przewijak bo od kogoś dostałam ale samego przewijaka nie mam
Madlen dzięki za linka muszę w końcu zamówić butelki
Miłego dnia!!!