- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Satine za to ja zrobiłam sobie takiego miksa, że nie wiem co z tego będzie najpierw chleb ze swojskim smalczykiem mojego taty i szczypiorkiem, teraz buła z nutellą i kakao, a pewnie jeszcze podjem jajecznicy na boczku i cebulce od M bo tak ładnie pachnie.
Vini póki co mamy 3 chłopców, a ta galaretka to czopik myślę że w weekend będziecie z M tulić Zuzię czego gorąco Ci życzę
Moni pozdrowiona od nas wszystkich forumowych mamuś
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja nie wiem czy sie mloda nie obrocila.tak mnie wali w dole brzucha ze chyba raczkami by tak rady niedala...pod zebrami nie czuje nic....w dole brzucha i przy pepku...a w dole brzuchaa nisko...poniezej lini majtek...lurde bylyby jaja...az boli od rozpychania
- Dzolka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- Dzolka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Moja bratowa co tydz była u gina na końcu ciąży i mały co tydz inaczej sie układał
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- Martyna
- Wylogowany
- rozmowna
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- Dzolka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Tez Was uwaznie czytam,bo tak naprawde nie wiem co moze sie wydarzyc i wole byc przygotowana na rozne okolicznosci...
- Martyna
- Wylogowany
- rozmowna
Ja mam nieregularne, czasami zabolą ale raczej bardziej to jest nieprzyjemne jak bolące
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
staram sie was czytac na biezaco w miare mozliwosci...malutki nakarmiony ,lezy obok mnie i tak slodko spi i spiewa przez sen musze wam powiedziec ,ze wczoraj strzelila mi skora w kilku miejscach na piersiach tak mi nabrzmialy,ze pomimo tego ,ze smarowalam cala ciaze to mam 5 nowych rozstepow...ale jak tylko popatrze na Hubinka mojego to przestaje sie tym przejmowac nie mam juz zadnego biustonosza bo pomimo tego,ze kupilam do karmienia duuuuzo za duuuuzy to w jeden dzien okazal sie za maly Radek pojechal mi kupic jakis ,....zobaczymy co kupi
Vinia zycze ci szybkiego rozwiazania kochana
Monia trzymam kciuki mocno
dziewczyny macie piekne brzuszki i pepuszki ! Dominia urosl ci brzuszek sporo jest sliczny i ksztaltny i pomyslec,ze tam maly czlowieczek o imieniu Igorek sobie siedzi i niedlugo spojrzy na ciebie swoimi przecudnymi oczkami a ty rozplyniesz sie z milosci
Kasia tez masz sliczny brzuszek i pepuszek ubranka bardzo ladne dla Tosi
Satine masz chyba taki brzuszek jak ja mialam ale wyzej Ale mialas sen z Marysia...hahah...usmialam sie
Nikka jestem tak zakrecona,ze nie wiem czy gratulowalam...chyba tak ale powtorze na wszelki wypadek gratulacje kochana cudownego synka czekamy na zdjecia
Martynawszystkiego najlepszego z okazji imienin
Justyna moze to juz? zycze ci zeby szybko i sprawnie poszlo
Ciekawe ,ktora bedzie nastepna? oj dziewczyny...nie przypuszczalam nigdy ,ze macierzynstwo moze byc tak piekne przy pierwszym synku bylam mloda i chyba niedojrzala teraz odbieram to wszystko inaczej i tak bardzo sie ciesze i kocham tak mocno....nie przypuszczalam,ze to bedzie mozliwe
Dzisiajesza nocka troche mniej spokojna byla. Hubus budzil sie co 1,5 godzinki na jedzenie i zamiast spac miedzy posilkami to lezal i sie rozgladal...nie plakal ale sobie spokojnie lezal i ja nie moglam przestac na niego patrzec wiec efekt byl taki,ze prawie nie spalam. Kupki po kazdym posilku jak zwykle. Mleko leje mi sie z piersi strumieniami ale nie bola juz. Przystawiam go na ok 15 minut do jednej i 15 minut do drugiej Acha...zapomnialam wam powiedziec. Tuz po porodzie na pieluszce Hubusia pojawial sie czerwony mocz...jakby krew...ale uspokoili mnie w szpitalu,ze to normalne po porodzie...to moczany (o ile dobrze pamietam) w kazdym badz razie norma
Radek pojechal do swojego szefa po czek za prace i dostal w prezencie od wszystkich chlopakow kase bylismy zaskoczeni 900$ dostalismy ladnie z ich strony bedzie musial ich zaprosic gdzies zeby swietowac przyjscie Hubka na swiat
Dziewczyny nie martwcie sie porodem. Wszystko jest do przezycia i zycze wam zeby poszlo gladko i bez komplikacji i zebyscie juz cieszyly sie z macierzynstwa bo na prawde jest cudowne Juz niedlugo cale forum bedzie pekac od zdjec maluszkow i pieknych , szczesliwych mam
Joj...ale sie zaczal smiac przez sen takie cos:"ha..ha...hi"....
a to pierwsze zdjecie to podczas testu na sluch,ktory mu robili w szpitalu
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
jadzia Hubi jest prześliczny a ten jego uśmiech to poprostu cudo