- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Martyna - jak ja cię rozumiem... też 2 dni ryczałam z bezsilności i niewyspania
Buziaczek - mi położna też polecała linomag
Kasiu - ja wszystkie pieluchy piorę w loveli i ładnie się spierają
Marlena - kurczę no to nieźle się potłukłaś. Z tym karmieniem to trudna sprawa, większość ludzi jak widzą że karmię to wychodzi.
a zmieniłam pampersy na huggisy i pupa od razu wygląda lepiej.
Położna też zaleciła by dawać od 2 tyg witaminę k plus d. Wy też ją dajecie swoim dzieciaczkom?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kasia, ale Tosia ma ekstra czuprynkę!
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Jeszcze mam pampersa .. dwojki jedne sensitiw drugie normalne obydwie paczki dostaliśmy, później przerzucam się na dady
Igor wcale mi się nie odparza .. aż z mamą jesteśmy w szoku bo moja chrześnica Milena to zaraz miała parzący tyłek jak się jej nie przebrało w odpowiednim momencie nie wiem od czego to zależy
Kasia to pięknie odciągnęłaś pokarmu brawo !
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aganobla jesoo ale trafiłaś na fatalną obsługę przy porodzie Strasznie Ci współczuję tych przeżyć. Ja miałam super położną, lekarza i zespół przy porodzie i chyba dzięki temu poszło tak szybko i sprawnie.
Ola ja podaję witaminki. Na początku miałam te w twistach, ale niewygodne to i niebezpieczne w podawaniu, teraz mam krople z dozownikiem k+d3, rewelacyjnie się je podaje, ale niestety nie są tanie.
Kasia fajne te dwójki
Tosia urocza
Dzis taka piękna pogoda, byłyśmy z Igunią na spacerku Chciałabym już wiosnę
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylwia Bartus przecudny
Xpatii jej...biedny braciszek az serce sie kroi jak takie malenkie dzieci sa chore
Ola nam lekarz kazal brac od poczatku D3 w kropelkach..bo malutki jest karmiony wylacznie piersia fajnie ze z pupka juz dobrze ja tez wymienilam pieluchy z pampersow na Huggiesy i jest o niebo lepiej do tego to wietrzenie pupki
Pliszka ale extra fota to m jest wielofunkcyjny
Aganobla az mi wlosy stanely na glowie po przeczytaniu twojego postu cale szczescie ,ze dobrze sie skonczylo wszystko
Kasia Tosia sliczna
A mnie sie skonczyla oliwka i zaczelam Hubka smarowac oliwa z oliwek Bartka tez tak smarowalam kiedys bo mial bardzo sucha skore i oliwka dla dzieci sobie z tym nie radzila
Dziewczyny ...czy to mozliwe jak karmie wylacznie piersia ,zebym dostala okres????
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a moj Hubek dzisiaj dokazuje. Nie spimy od 4 rano...lezy i sobie jeczy....przeciaga sie i oczy zamyka co chwile i za chwile otwiera szeroko kurde ...
Acha , co do koloru to wyszla straszna sraka jestem lekko wkur.....bo mial byc naturalny blond a wyszla sraka rudawo,zielona....chyba przez hormony zobaczymy moze sie to dziadostwo wyplucze tak wiec na razie fotki nie zamieszcze nawet w lustro nie moge patrzec bo taka jestem wkurzona co za gowno!
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jadzia ja jestem umówiona do fryzjera na 27 marca .. mam nadzieję, że profesjonalistka zrobi tak jak trzeba i będzie wiedziała co nałożyć mi na ten łeb żeby nie szkodziło Igorowi przypadkiem mam nadzieję, że szybko Ci się wypłucze to gówienko
Madlen ?? gdzie jest Madlen ?? wiecie coś ?? miała dzisiaj jakiś zajęty dzień ?? czy pojechała na porodówkę ?? do szpitala miała się stawić jutro no nie ?? martwię się
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja poprzednio jak karmiłam dostałam dopiero po roku
Madlen chyba rodzi? W końcu
Ja też musze iść do fryca, odrosty mam masakryczne, tylko, że zaczęły mi włosy wypadać, jak to po porodzie i nie wiem ile z nich zostanie Poprzednio musiałam sporo obciąć bo połowa w garściach mi wyszła...
- Martyna
- Wylogowany
- rozmowna
Pati ja się zastanawiam i nie moge sie doczekac jak Robercik będzie sie usmiechał
Kasia ja używam płynu do prania i płukania dzidziuś i nie zostają mi żadne plamy
Pliszka to straszne jak Maluchy płaczą my tez głaszczemy i szuszamy do uszka i wtedy się uspokaja.
Ola a lepiej juz u Was ze spaniem? my na wypisie ze szpitala w zaleceniach mielismy aby dawać witaminę D od początku a witaminę K od 8 doby i podajemy Małemu
Marlena Bobotic można stosować od pierwszych dni?nas na razie odwiedzili tylko nasi rodzice i w sumie karmiłam tylko przy M i moich rodzicach bo jak teściowie byli to Maly był juz nakarmiony. Nie wiem jak to będzie wyglądało jak będą nas odwiedzać nasze rodziny czy znajomi. Myslałam o tym co pisała Monia i najwyżej będę sie zasłaniała pieluszką. chociaż pewnie nieraz wyjdę do sypialni.
Pliszka my tez bylismy dzisiaj na spacerku około 50 minut Robercik zasnął i po powrocie do domu rozebrałam Go i spal jeszcze ponad 2 szkoda tylko, że w przyszłym tygodniu ma być znowu zimno ale kolejne dni trzeba wykorzystać bo ma być ponad 10 stopni
Dominia Madlen właśnie jutro miała iść. Ciekawe może już coś się zadziało??
Jadzia, Monia, Dominia ja też mysle o fryzjerze chciałabym cos zrobic z włosami ale sama jeszcze nie wiem co może w końcu pierwszy raz zdecyduje sie na zmiane koloru?
Mamusie ile czasu krwawiłyscie po porodzie?
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dominia dziecku nie zaszkodzisz...jedynie sobie bo mozesz wlosy stracic
Monia tak wlasnie czytalam,ze dopiero jak skoncze karmic...dlatego zaskoczona jestem...ale Dominia mnie uspokoila
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mnie tak zesyplo na twarzy :/ juz miesiac mam tak .. Co wylecze syfa to wyjda kolo niego dwa kolejne .. Hormony szaleja