- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
U mnie na fb jest link do strony uszyj kocyk i tam są przykłady jak można zrobić.
Szmatki sensoryczne też super dla maluszków, różne faktury miękkiego materiału z wieloma metkami, ale kosztuje to ok 25zł więc tanie nie jest.
Teraz mamy taki, Igunia wtula się w niego i głaszcze

A tu są przykłady szmatek:
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Pogoda do du ...

Spalismy do 8:30

Pozniej reszta, Ig sie zlosci bo znudzilo sie mu lezenie

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Alinka gratuluje odwagi.ja bym sie bala ze mi wlosy wypdna rozjasnijac na raz kilka razy.i idealnie Ci wyszedl blondzik...fjnie
Nataszka super.
My tez dzis wyspani.Tosia zasnela po 21 i obudzila sie 6 rano

Cos mialam jeszcze ktorejs pisac ale zapomnialam.u naas 13 stopni ale narazie nie pada wiec moze uda sie isc na spacer.w piatek jade chrzestnego prosic.w restauracji chrzciny zamowione tylko w kosciele nie hehe...i kupilam mlodemu garnitur na allegro a malej sukienke.mam nadzieje ze bedzie ladna jak przyjdzie.
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Paulaa u nas juz ciemieniuchy prawie nie ma, owszem dlugo ja mielismy bo mi sie nie chcialo przy niej robic bo to takie papranie a Ig nie lubi jak sie Go czesze

Przed kapaniem z pol godziny nakladam parafine (mega tlusta oliwka) wyczesuje i pozniej porzadnie myje glowe

Przes spaniem tez smaruje glowke i z rana ma fajna skorke, wydaje mi sie, ze wtedy mniej wychodzi i tez czesze

Codziennie powtarzam takie cos i mysle, ze jutro juz nie bedzie nic

Kasia super, ze Tosie nie bolal brzus wczoraj

- Marlena1888
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
alinka ale ładnie wyglądasz! odmłodniały Cię te włoski! jaki skur.. z tego szefa m... dobrze ze ma już z nim spokój choć szkoda przepracowanych godzin.. a miałabym do Ciebie taką prośbę. wiem że jesteś nauczycielką j.ang.

kasia jak ładnie tosiulka Wam pospała!!!!
jadzia to faktycznie ciekawe rzeczy robią w tej szkole. ja na studiach przerabiałam to na profilaktyce uzależnień, to on widzę ma to w liceum

dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków:) wczoraj tylko Fifi walnął takiego zielono oliwkowego kupsztala że aż pampers ledwo wytrzymał!!! i to wydaje mi się po szczepieniu było. w nocy spał ładnie, spokojnie od 22.30 do 4.10:)wszystko oki! był szczepiony dalej szczepionką PENTAXIM . mierzy 60 cm ( ale oni tam w przych. dziwnie mierzyli na zgiętych nóżkach.. jak śpiochy 62 są za małe..) i waży prawie 6 kg

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
miłego dnia babeczki!!!! ale senny dzień, a głowa mi pęka. kupiłam ostatnio sobie fajną kawę CARO z nestle, rozpuszczalna zbożowa z cykorią! polecam

- ola85
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Alina - fajnie że już Wam wypłacili

Jadzia - szkoła zupełnie inna od naszych, eh może do czasu naszych dzieci coś się zmieni tu w Polsce
Monia - to ja zazdroszczę pogody, u nas brzydko... i to wtedy kiedy M nie pracuje i moglibyśmy razem pospacerować

Aga - fajnie że bioderka ok
Dominia, Kasia - to Wasze dzieciątka się wyspały

Marlena - eh, Ci mężczyźni...
- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Z Twojego m się uśmiałam

Ola to musisz w moje rejony na spacerek przyjechać

Dominia za ten kocyk zapłaciłam 55zł + przesyłka i był to najtańszy z możliwych, więc dużo. Ale jak szukacie czegoś ekstra do przykrycia i przytulenia to minky jest naprawdę godne polecenia

Nie wiem czy przechwaliłam dady czy co...ale Iga dziś 2 razy pod rząd przekuptała się od kolan po pachy. Mam nadzieję, że to był jednorazowy wyczyn

Idę wstawić obiad, wysuszę włosy i zbieramy się pooddychać świeżym powietrzem

- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kasiu oby z tym brzuszkiem Tosi już się nie powtarzało, a nocka piękna.
Marlena ja też chętnie kawkę. Ach Ci nasi M

A my byliśmy jednak na meczu z M, nie padało, Bartek przespał 2,5 h ciągiem. Chłopcy wygrali 6:0, a ja pogadałam z koleżanką. Także każdy zadowolony.
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

My dzisiaj dzień lenia, był u Nas kolega Igusia a ten w najlepsze całą wizytę Boryska przespał

Monia to nie mało jak za kocyk

Marlenka tak to jest z chłopami

powiedz mi bo Ty kończyłaś studia mniej wiecej takie jak ja .. miałaś taki przedmiot jak metody pracy resocjalizacyjnej ???
Też poproszę kawkę

Kasia i jak Tosia ??
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Alina ale jasny kolor!

Marlena super ,ze Fifi tak swietnie znisl szczepienia i jaki on duzy!

Musze sie pochwalic! Moj Bartek 2 miesiace temu mial egzamin stanowy z angielskiego ...przyjeli go do szkoly po wstepnej rozmowie z pania dyrektor ,ktora stwierdzila,ze poradzi sobie z angielskim,ze swietnie go umie. Gdyby angielski mial do bani to musialby chodzic do innej szkoly oddalonej o 20 km od nas...bo ta szkola nie ma takiego programu dla obcokrajowcow. Ale dyrektorka powiedziala,ze pomimo tego musi przejsc egzamin z angielskiego zeby mieli w dokumentacji podkladke. 2 miesiace temu mial egzamin stanowy z angielskiego ,ktory trwal okolo 7 godzin...wczoraj przyszedl wynik listownie i nie moge nadal uwierzyc! zdal na najwyzszy poziom. Najlepiej mu poszlo z Listening-maximum punktow...a reszta tez w przedziale ADVANCED! prawie max. Srednia wyszla na max 725 pkt 710!!!!! szok! na kazda uczelnie sie dostanie teraz bez problemu! Poziom Proficiency!Jestem taka dumna z niego ,ze zaraz pekne

co taka cisza??? 1 maja w Polsce!

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Monia !!! pytanie WAŻNE

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Domina zaczela plakac pol godziny temu i zdrzemnela sie az do teraz..lezy w lozeczku i oglada zabawki..zaraz idzie do kapania..Czasami placze z przemeczenia..wtedy ja trzeba uspic na kilka min.Noi dzis dziwnie jadla..zjadla 90 a po godzinie glodna/i nie wiadomo co robic..bo niby sztucznym niepowunno sie czesto karmic.Licytuje dzis sukienke do chrztu..ładna..moze uda sie wygrac..
Monia fajne te kocyki:)
- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-