- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Weszłam sobie na fan page Chodakowskiej na facebooku i jestem pod wrażeniem. Jakoś nigdy się nie interesowałam jej osobą. Ale jest pozytywnie zakrecona

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Jaką szczepionkę miałyście?
- Dave
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Chcę Was zaprosić do naszego szalonego konkursu, w którym mamy do rozdania aż 70 nagród

Każda z Was znajdzie coś dla siebie i swoich maluchów - sprawdźcie same

Zapraszam, zapraszam, zapraszam

Szczegóły tutaj: wrolimamy.pl/konkurs-dwa-kolka-na-drugie-urodziny/
Powodzenia

- katarinka1
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Michasia pliszka podziw mi się ćwiczyć nie chce a i tak ładnie schudłam

Princess biedny Adaś oby szybko się wada skorygowala i krótko trwała ta rehabilitacja ;** buziaki.
Monia no no ale okazje znaleźliście

Katarinka po szczepieniu tak jak Monia mówi my to samo robimy

My byliśmy dzisiaj razem ponad 4 h na spacerze

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- katarinka1
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Princess, Adaś kochany taki malutki, a jak go już życie doświadcza. Dzielny chłopiec, poradzi sobie i TY TEŻ. Wszystko będzie dobrze. A najważniejsze, że ma taką wspaniałą mamę

- aga27
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=58922 [/url]http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=58921 [/url]
- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Monia u weta jeszcze nie tak najgorzej-70zł. z ta karmą zobaczymy w sobotę.
A nie ma szansy by Mailo został u Was?
- Martyna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Robcio był dzisiaj bardzo grzeczny

Byliśmy dziś w przychodni i ważymy już 7960 g i mamy 71 cm

Trzymajcie za nas kciuki. Po 8 wychodzę z domu i mam nadzieję, że przed 14 będę już leżała z Małym na macie

Princess bardzo mi przykro

Ola dziś już lepiej. Wiem wiem ale serce boli jak płacze
Dziękuję

Lidzia jest śliczna

Pliszka ładnie Oluś rośnie

Ciocia bardzo się stara, to najprawdopodobniej moja przyszła bratowa, dziewczyna chrzestnego Roberta

Cieszę się, że Ciebie tez można zdenerwować

My też mamy balona

Michasia podziwiam!! ja to leń śmierdzący jestem
Paula a masz już jakąś kieckę upatrzoną? w jakim kolorze chciałabyś wystąpić?
Monia dobrze, że się udało

Dzięki za cynk o promocjach w tesco. Pochwal się fotelikiem
Aganobla fajne te Twoje chłopaki

Katarinka na Ania śliczna

Dobrej nocy !!!
- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Michasia dzięki za link.
Pliszka dobra Twoja babcia jest

Też ostatnio trafiłam na fanpage Chodakowskiej, jak zobaczyłam te metamorfozy poczułam wielką mobilizację do ćwiczeń

Monia to z Igi już spory klocuszek

Chomiczko wiesz ostatnio to ja pierwsza zaczynałam rozmowy, prosiłam i tylko odbijałam się od ściany. Po prostu mam już dość. Bo jak on czegoś chce to ja mam lecieć? Był pozytywny efekt mojego niepójścia na spacer, M mnie przeprosił wczoraj wieczorem. Dziś się nie widzieliśmy, dopiero jutro po południu i zobaczymy, czy damy radę bez kłótni.
Katarinka super sesja, mała będzie miała piękną pamiątkę

Aganobla super masz chłopaków

Aga słabych rączek na szczęście nie stwierdziła. Razem z mężem ostatni ćwiczyliśmy intensywnie Adaśka i rączki szybko się wzmocniły. Jak chcesz to podeślę Ci stronkę z ćwiczeniami.
Martynka powodzenia jutro

Adaś niespokojnie śpi

- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Spałam dziś z Olkiem żeby mieć go na oku po szczepieniu, ale na szczęście noc minęła bardzo spokojnie.
Katarinka - jak Ania? Mam nadzieję, ze dobrze.

Princess - jestem pewna, że wynagradzasz Adasiowi wszystkie cierpienia. Dobrze, że trzymacie rękę na pulsie i konsultujecie wszystkie wątpliwości. Oby ćwiczenia szybko pomogły!!!!!
Ja też nie wiem skad uprzedzenie do rudych, mi się ten kolor włosów szalenie podoba, ale mój tata też ma na tym punkcie hopla, jak sie rodziliśmy z bratem i dzwonił do szpitala to pierwsze o co pytał to jaki kolor włosów

Martyna, trzymam kciuki za Robcia, za ciocię i za Ciebie!

Monia, musicie się pozbyc psiaka?

Miłego dnia!!!
- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dziś pierwszy raz od kilku miesięcy ubrałam na noc Iguni pajaca, bo było chłodno a my śpimy przy otwartym oknie...ale się wkurzała, że nie ma bosych stópek...Rusek mój mały

Michasia mimo wszystko na razie Mailo zostaje z nami. Za bardzo go lubie, żeby pozbyć się byle gdzie, szkoda mi go, jest naprawdę kochany. Ale jakbym znalazła dobry dom dla niego...
Katarinka jak Ania?
Princess nie myśl w ten sposób, bo się tylko załamiesz. Adaś ma problemy ze zdrowiem, ale Ty robisz wszystko, żeby mu pomóc. W przyszłości dzięki temu nie będzie cierpiał.
Ja nie wiem od jakiego wieku maluchy pamiętają...ale bardzo się zdziwiłam u psycholog, do której Kinia trafiła ze stresem pourazowym jako kilkulatka. Po kilku sesjach sam na sam z Kingą lekarka zapytała mnie co wydarzyło się w zyciu Kini w czasie pomiędzy rok i osiem miesięcy a dwa latka i dwa miesiące. Jakie traumatyczne wydarzenie...najpierw zgłupiałam, o co babie chodzi. Ale później przypomniałam sobie...kilka dni po drugich urodzinach pojechaliśmy z mężem nad morze na weekend. Pierwszy raz sami, bez dziecka, Kinia została pierwszy raz w nocy bez nas, ale w naszym mieszkaniu z babcią i dziadkiem. Pierwszego dnia popołudniu dostała gorączki, moja mama dzwoniła do mnie, myślałyśmy, że jakaś grypa...na drugi dzień rano miała prawie 40 stopni, była słaba, poszły do lekarza a ta zaraz zbadała, powiedziała, że mała zdrowa jak rybka a to z tęsknoty za mną. Natychmiast wracałam znad morza, jak wleciałam, to Kinia zemdlała. Oj długo już jej nie zostawiłam...
I podobno, mimo, że tego nie pamięta to gdzieś siedzi w podświadomości. I jak te jebane przedszkolanki ją zamknęły w tej łazience i o niej zapomniały to razem wywołało tak wielki stres...masakra co wtedy przeszliśmy, jakby mi ktoś dziecko podmienił. Miesiące terapii i walka o powrót wesołego dziecka..
A później wypadek i wszystko wróciło ze zdwojoną mocą...ale nie o tym chciałam pisać.
Adaś pewnie nie będzie pamiętał bólu, ale emocje jakoś się w główce zapisują. Staraj się traktować to jako zabawę, bądź pozytywna wtedy dla niego też to takie będzie

Martyna trzymam kciuki za Ciebie i Robercika

A fotelik mamy taki

Pliszka...ehhh z tym naszym psem. Kinia ma uczulenie na jakąś bakterię, która jest zupełnie naturalna na psie i dla 99,999% ludzi również. Nie wiem co zrobić...jak pisałam, rozważamy to ale jak nie znajdę sprawdzonego domu, to mimo wszystko zostanie. No chyba, że się pogorszy, bo to uczulenie objawia się bolesnymi pękającymi ranami na stopach...żal bo jest kochany, usłuchany, kocha wszystkich ludzi i zwierzęta, wet się śmiał, że to pies bez genu agresji. Ma 4,5 roku a mamy go odkąd skończył 5 tygodni.
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
szalejecie z tymi postami

ja znowu nie moge znalezc czasu bo zaczeli nam wstawiac nowe okna i od 8 rano tluka sie niemilosiernie...dzisiaj musialam szybko spakowac Hubka i do sqamochodu na caly dzien bo nie dalo sie wytrzymac w domu!

Katarinka mam nadzieje ze Ania spokojnie przespala nocke i ze wszystko bedzie dobrze po szczepieniu. Az gesiej skorki dostaje jak ktorys maluszek ma jakies dziwne objawy poszczepienne

Princess metoda Vojty to bardzo bolesna metoda dla maluszkow. To dobrze ze Adas tak dzielnie znosi ta rehabilitacje

Wiolus Szwecja piekna...nigdy nie bylam ale na pewno tam pojade kiedys

Dominia jak Igorek? dawno go nie widzialam. Zamiescilabys jakies zdjecie

Martyna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wszystkim maluszkom ktore skonczyly 6 miesiecy zycze szczescia i zdrowka

Jutro ide pierwszy raz do fryzjera. Trzymajcie kciuki zebym lysa nie wyszla

co u naszej kwietnioweczki Suzi? Where are you kochana???

Lece spac bo jutro od rana znowu wyprawa...a Wam zycze milego ,spokojnego dnia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- katarinka1
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Michasia pytałaś, czy pierwszy raz byłyśmy. Nie, trzeci. Specjalnie opóźniałam te szczepienia i wczoraj byłyśmy na tym przewidzianym na 18 tydzień. Ale te babki dopatrzyły się, że w 7 m-cu jest WZW B i przekonały mnie, żeby dać jej od razu to też. Ja głupia się zgodziłam, bo niby mniej stresu bo nie będziemy musiały zaraz znów przychodzić. I gadały również, że wcześniej też dostała infanrix i wzw b i było ok i tak można. A jednak na moje dziecko to było za dużo. Teraz mam wyrzuty, że przyzwoliłam na to. One w sumie tak to rozegrały, że w momencie szczepienia przygotowały wzw b i na prędko to zaaplikowano Niuni.
No nic, teraz tylko mam nadzieję, że będzie już lepiej. Jak ta moja bidulka wczoraj zawodziła, serce mi pękało