- Otrzymane podziękowania: 23
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
(sorry, że tak ni z gruszki ni z pietruszki, ale akurat weszłam poczytać co u Was )
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Alina teraz czarne włoski widzę Nataszka super:) Bardzo tatusiowa. A Ty dalej karmisz, tak?
Sylwia jak Bartek? zdrówka życzę.
Chomiczka jak Olek dziś?
Ola Lidka piękna.Ładne ubranko.
Ola to Ty też jesz po prostu same gałązki i listki, tylko, że po prostu Ci bardzo smakują, tak
Super odpisałaś. Mam nadzieję, że sam autor recenzji przemyśli temat.
Satine oby teściowa się czegoś nauczyła i nie była taka nachalna przy Tosi. Gratulacje dla rodziców.
Pati to pięknie Marcyś ruszył.
Paula to nie ma szans, by Oliwii odroczyli szkołę?
Amelka super, to się zaczynają siostrzane kłótnie.
Katarinka i Monia zdrówka. Oby katar chciał skończyć się przed przysłowiowym tygodniem.
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
katarinka zrdowka kochana nie dawaj sie i tak dzis lepiej trzymac dupke w domku wiec zadna strata... to samo monia
pliszka zlobek zapowiada sie super powiem ci ze bylam ostatnio z mala w szkole i zalapalysmy sie tez na przerwe i mala byla zachwycona dziecmi nie przeszkadzal jej halas i swietnie smigala w stolowce jak poszlysmy do cioc byla nimi zachwycona.. bo to szczerz kobietki nie takie jak to wysokojebstwo moje tzw kolezanki z pracy...
lidzia ale macie super stroj czpa i szaliczek jest rewelacyjne...
satine jak nocka? daliscie rade... ja patrze za okno i jestem przerazona... dalej wieje i jakby przybieralo znow na sile nikogo nie ma zadnej zywej duszy...
ola w taki ukladzie zloz rekklamacje na zamek i krzywa bramke w dupie miej to skoro sie popsula to do reklamacji...
pati gratki dla marcysia... natka nie rusza no moze troszke jak sie ja rzyma za raczki...
michasiu wloski mialy byc brazowe palona kawa a wyszla spalona :P no coz ale najwazniejsze ze sie w nich dobrze czuje a tak czy inaczej pewnie sie troszke spiora tak karmie oczywiscie... natka z cycusia nie zrezygnuje a i ja nie mam szans na funkcjonowanie bez wkladek laktacyjnych...
mikolajku wszystkiego naj naj naj w twoje imieninki od ciotki i natki i m
a ja dzis od dziecka dostalam prezent stala przy oknie po tym jak uciekla przed zakladaniem skarpetek odwrocila sie z nienacka powiedziala mama i przytulila sie mocno i pocalowala normalnie cudo bo zazwyczaj zlosliwiec mowi mama tylko jak placze...
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja podczytuję, czasem na fb się udzielę, ale obiecuję poprawę
Pracy sporo ostatnio i jakoś tak mi się doba skurczyła
Igula przeziębiona, póki co katar, niestety złapała od Kini, także kurujemy się w domku.
Ola Tekst świetny...mogliby go druknąć, taki dialog w temacie by się przydał. Lidusia słodka Ucałuj laleczkę od nas
Alina może do 17 pogoda się uspokoi? A daleko jedziecie? Natka śliczna, kochana Bardzo ładny kolorek, ale mojemu mężowi bardziej podobałaś się w blondzie Stwierdził, że wtedy najmłodziej
Katarinka to kurujemy się razem Zdrówka dla Anusi
Michasia fajnie wyglądaliście na tej promocji banku Gdybym wiedziała wcześniej to przyjechałybyśmy z Igulą
Pati gratulacje dla Marcelka
Dominia a gdybyś zaciążyła... Ciuszki i przybory masz po Iguniu, nie wypadłaś z rytmu, chyba nie byłoby tak źle?
Pliszka fajnie, że znalazłaś zaufany żłobek. Jak jak długo się da będę unikać I też zazdroszczę tym, którzy mają niepracujące babcie...Słodziak z Olusia
Satine to może jak się Tosia pojawiła trochę odetchniecie
Sylwia jak Bartuś? Bidulek pewnie się wymęczył...ucałuj go od nas
Chomiczka jak nocki? U nas ostatnio były kiepskie, a dziś mimo kataru nie najgorzej Iga cieszy się baaardzo jak tatuś wraca z pracy A jeszcze bardziej jak wraca Kinia W ogóle jak ktoś wychodzi to taka niezadowolona mówi dadadada! gestykuluje jakby chciała pokazać, że jej się to nie podoba A jak póżniej idzie do drzwi i robi papa krzycząc przy okazji na całą klatkę
Paulaa słodka Amelcia A Ola taka poważniejsza się zrobiła, śliczna dziewczynka
Więcej nie nadrobię...
Iga coraz częściej sama się sobą zajmuje, pięknie gaduli, powtarza Ogólnie mogłabym ją chwalić i chwalić... Wiadomo jak każda mama Chodzi za mną wszędzie, tylko do WC jej nie wpuszczam, a tak towarzyszy mi jak się myję, gotuję, sprzątam...
A z dobrych wiadomości m właśnie dzwonił, że dostał bony na święta
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Zamęczę Was jeszcze fotkami Mikołajkowymi Dla tych niefeacebookowych
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Oli jaka dzielna dziewczynka to hohoh
Monia wiadomo, pewnie pierwsze byłaby mega załamka .. co zrobimy, że znowu zostane bez kasy a dwójka dzieci to 2 razy więcej wszystkiego później bym się cieszyła i kochała bezgranicznie wychowali by się razem dla mnie problemu by nie było absolutnie ale pracuje tylko mój mąż i niestety jest momentami ciężko
wiecie co ostatnio myślałam .. JADZIA NAS OLAŁA ..................
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
monia juz zalatwilam pojedzie jednak brat marka cholera bo na popoludnie zapowiadaja jeszcze gorsza pogode a ja sama z dzieckiem i to juz bedzie ciemno slabo to widze bo bede sie stresowac o mala... dziekuje ale ja sie czuje dobrze w ciemniejszych wlosach ostatnio hihi a blond jasny to moj nauralny kolor i slabo mi idzie moze gdyby jego odcien byl bardiej naturalny to byloby mi latwiej do niego wrocic
ciasto wyszlo... plaskie bo za duza blache wzielam tylko taka mialam no nic mam nadzieje ze bedzie smaczne bo wyglada ladnie hihi a polewy chyba na trzy ciasta wyszlo a natka oczywiscie sie do niej dobrala i mowila mniaaaammmm mmmmmmmm i lizala sobie paluszek musialo jej smakowac jak ciasto bedzie dobre to nastepnym razem wezme zrobie z podwojnej porcji i nie bedzie plaskie
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To ja tak od końca, zdrówka dla wszystkich chorusków, tych małych i tych dużych. U nas trzydniówka i wyrzynające się dolne dwójki, jedna już prawie wyszła, druga jeszcze trochę..
Mikołajku wszystkiego najlepszego z okazji imienin
Monia Iga i Kinia piękne Mikołajki u nas z kasą na odwrót, za naprawę auta daliśmy 600 zł, pod koniec miesiąca ubezpieczenie i przegląd 800 zł, do tego żłobek 800 zł, do którego Bartek póki co nie chodzi, plus wszystkie opłaty takie miesiąc w miesiąc, a ani u mnie, ani u M nie szykują się żadne gratyfikacje na święta.. Także jakbyśmy sami mieli urządzać wigilię byłaby o sucharach i śledziu..
Alinka u nas też strasznie wiało, grzmiało i błyskało, a że mieszkamy na poddaszu to w pewnej chwili myślałam że dach nam zerwie.. Bartek też mówi mama tylko jak płacze ciasto cocacolowe brzm ciekawe, jeśli to nie tajemnica zdradź sekret.
Ola Lidzia piękny ma ten kombinezon, śliczna dziewczynka . Bramkę reklamuj, a tekst bardzo dobrze napisany, szkoda go wyrzucać do kosza - wysyłaj a co, niech Pan Nowak nie będzie taki pewny siebie
Pliszka masz rację, instytucja babcia to skarb
Miłego dnia :*
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
- buziaczek18
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Tu Mikołajek
Dziekujemy Ciociom Alince z Nataszka, Sylwi z Bartusiem i Michasi z Ania za pamieć i imieninowe życzenia, mamy nadzieję ze święty i zacny imiennik pamiętał zarowno o dzieciach jak i mamusiach
Jesteśmy zyjemy, podgladamy od czasu do czasu, ale ostatnio Mikus jest baaardzo absorbujacy
Ola - świetne ubranko malej modnisi i bardzo trafna i zgrabana odpowiedź dla nieszczęsnego Nowaka, swoją droga żałosny czlowieczek
pati- oby Ci sie unormowały te cukry i hormony, bo to straszne cholerstwo jak takie rozchwiane. Gratulacje dla Marcelka, mlodego wedrowcy
monia, Twoje modelki jak zwykle bezkonkurencyjne, ja nie kupilam Mikolajkowi zadnego stroju , w koncu on i tak jest Mikolajem tyle ze mało swiętym
Kinia jest strasznie do Ciebie podobna, ślicznotta
alina, ja Ciebie wolę z ciemnymi wlosami, wyglądasz zarabiście a Nataszka cud miod, jaka śliczna to jak ona nadal cycusiowa a ząbki ma to Cię nie gryzie? Miki dziabal jak cholera
Ciasto cocacolowe??? Ciekawe... Jak sobie pomyślalm o cocacoli to wyszło ze juz ponad rok tego wynalazku nie pilam a kiedy
buziaczek, jaka slodka moja imienniczka
sylwia, zdrowia dla Bartusia , czy ja dobrze zrozumialam ze placisz za żlobek mimo ze Bartus do niego jeszcze nie chodzi???????
michasia.......biję się w "pierwś" wczoraj zgrzeszylam kafelkiem czekolady ale wpadlam do domu tak wsciekle glodna ze nie myslalam trzeźwo tylko ratowalam sie przed omdleniem z glodu no i chleb znow okazal sie mieszany...
dominia, dobrze ze @ przyszla, drugie dziecko, fajnie miec, ale odkujcie się poki co
No i popisalam, Księciunio sie zniecierpliwił [file/]
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Suzi to się samo przez się rozumie że Miki nie potrzebuje żadnego stroju na dzisiejsze świeto umowę w żłobku mamy od grudnia, bo tak początkowo miałam wracać do pracy, ale że wracam w styczniu, a Bartek się rozchorował, trudno.. 300 zł wpisowe + 500 zł miesięczny abonament tak czy siak trzeba było zapłacić..
Alinka Nataszka rozkoszna Mikołajka
My na 17 idziemy do przychodni na kontrolę z Bartkiem, M z nami jedzie autem, bo w wózku nie odważyłabym się dziś brać Bartka na ten wygwizdów.
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Ciesze się że mój list wam się spodobał Ja myślę że nie ma szans na jakąkolwiek publikację, nawet w necie, ale co tam... wysłałam
No i przede wszystkim Lidzia dziękuję za komplementy
U nas mocno grzmiało w nocy, reszty nie wiem, bo spałam Lidusia spała do 4 w łóżeczku z 1 przerwą na amuś, a od 4 u nas w łóżku. No i tak się budzę koło 5, a koło mnie stopa, więc szukam gdzie reszta dziecka, a ona ma główkę na moim brzuchu. Jak chcę cyca do normalnie włazi na mnie na czworakach, jak leżę na plecach i próbuję się przyssać. Jest prześwietna Żartowałam do teściowej że teraz to trudno by mi było ją przygnieść (bardzo bałam się tego na początku "wspólnego" spania), a teściowa, że Ona to się raczej o mnie boi
Michasia - wiele ludzi myśli, że na diecie bezglutenowej nie można nic jeść. Jest wiele pysznych rzeczy tylko trzeba się postarać. Raz przyjechali do mnie znajomi przywieźli ciasto normalne glutenowe i mówią że nie wiedzieli co kupić, bo ja przecież nic nie mogę Aż wstyd to pisać ale od lekarza gastroenterologa usłyszałam jeszcze na trochę przed ciążą, że jak to ja sobie w ogóle wyobrażam ciąże na diecie bezglutenowej. Oczywiście więcej do idioty nie wróciłam...
Alina - jest problem z tą reklamacją, bo sprzedawca się nie odzywa, a jak mu to odeślę to istnieje ryzyko że nie będę miała ani kasy, ani bramki. No i jeszcze za przesyłkę zapłacę, a na stronie sprzedawcy jest notka że paczek reklamacyjnych wysłanych za pobraniem w ogóle nie przyjmują.
Cudny prezent od Nataszki na mikołajki
Fajnie że nie musisz jechać, jeśli miałby to być dla Ciebie stres
Nataszka z misiem extra
Monia - zdrowia dla dziewczynek Prześliczna Mikołajka
Sylwia - wiesz u nas też na autko trochę popłynęło. jak dobrze mieć rodziców na święta czyli w Was to jednak trzydniówka, ciesze się że skończyło się jednak bez antybiotyku powodzenia u lekarza
Buziaczek - śliczna Zuzia, mam nadzieję że znajdziecie pracę i nowy rok będzie dla Was łaskawszy
Suzi - najlepszego dla dzisiejszego solenizanta
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
buziaczek zuzia cudna...