- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziś mam troszkę czasu, bo wczoraj były 30 urodziny M, postanowiłam zrobić tort, byłam też u fryzjera i po ciuszki dla Bartka
W ogóle jak Bartuś jest te kilka godzin w żłobku, zdążyłam umyć okna i zrobić wiele rzeczy których nie zrobiłabym z nim, ale tęsknie nieprzeciętnie i ciągle myślę jak mu tam jest..
Olu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Satine cudna sesja Mery teściowa jest niereformowalna.
Monia oj ja też nie odstawiam póki co, nie chcę żeby Bartkowi kojarzyło się pójście do żłobka z zabraniem cycusia chce pociągnąć do roku, ale zobaczymy jak to będzie jak wrócę do pracy. Oby nowy dom Mailo się spodobał jednej i drugiej stronie, choć i tak szkoda.. Pokazywałam M wczoraj nauczycielkę Kini a reszta nauczycieli nie zwraca jej uwagi?
Michasia trzymam kciuki za dalsze postępy
Paula faktycznie to wygląda tak jakby Oliwka była dla nauczycielki problemem co za baba..
Anoda myślę że wszystko ok i to normalne, ale dobrze że masz dziś wizytę, będziesz spokojniejsza
Miłego dnia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ola wszystkiego najlepszego
Satine piękne zdjęcia
Monia są takie dni że Gabryś za wiele nie je albo wcale i wtedy cycuś rządzi na razie nie gryzie ale nie wiem co będzie jak zacznie bo będę musiała go odstawić a czuję że będzie bardzo ciężko
Kasia piękne przywitanie
Sylwia Bartuś pewnie przez żłobek taki cycuń mamusi nie płaczę?śpi w żłobku?
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Satine - śliczne zdjęcia
Anoda - daj znać po wizycie
Sylwia - mój M świętuje 17 i też na ten dzień mam fryzjera U mnie to akurat przypadkiem wyszło Dziękuję za życzenia
Aganobla - my też po ciężkiej nocy, i chyba też drugi ząbek idzie, nasze dzieciaczki jak się urodziły to ważyły dokładnie tyle samo i teraz też z ząbkami chyba idą łeb w łeb Ja się chciałam Ciebie zapytać jak u Ciebie z wagą, bo pamiętam że byłaś bardzo szczuplutka. Pytam, bo mi ciągle waga leci w dół i trochę się o to boję...
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
u mnie zapierdziel od poniedziałku .. praktyki codziennie, do tego przeplatane lekarzami i pogrzebami co prawda ja w nich nie uczestniczę bo ktoś musi zostać z Iniem ale wczoraj chowali 15latkę co się zaczadziła i była ode mnie z osiedla, straszna tragedia .. dzisiaj znowu wujek chrzestny mojego Taty ..
Chomiczka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sylwia jak Bartul w żłobku ???
Monia w ten sam dzień co napisałaś, że są przeceny w smyku byłam w nim popłudniu i gówno w nim było nic na przecenie, drogo jak diabli .. ehh zakichane zadupie
Ola u Nas też żeby pieluchę przebrać to trzeba dobrze się nagimnastykować, Igor ani na 5 minut nie siądzie na tyłku a co dopiero żeby leżał
Paula
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Monia zdrówka ojj Mailo szkoda chłopaka, oby się dobrze zaaklimatyzował w nowym domku
Satine ja stwierdziłam, że moje dziecko dawno ma robaki w tyłku więc dla mnie to nie nowość jak tam po tych wiatrach ???
Teściowa ze Świętami wywaliła .. ja Cię podziwiam, że jeszcze tam jeździsz !!!!!
Anodzia wal do Nas co tam po wizycie, brzuch hmm bolał, co chwilę coś bolało to pewnie nic poważnego i tak ma być
Ola Spełnienia marzeń
Dalej chudniesz ??? ja stoję już w miejscu, chyba ... ale jak się ważę to jest 2 kilo mniej niż przed ciążą, ja się tam cieszę
Jutro idę z Iniem do lekarza z badaniami, później praktyka ...... już mi się nie chce na nie chodzić a nie wiem ile jeszcze będę musiała .. jeszcze mam tyle do zrobienia do szkoły, że mi chyba czasu zabraknie .. i święta niedługo, jakieś prezenty pod choinkę muszę przykminić .. czekam na kasę ze stypendium i będziemy myśleć
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anoda czekamy na relację z wizyty i zdjęcie bombelka
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Dzis jak odbierala Oli to mloda przytulila sie do Pani na do widzenia. bylam w szoku tym bardziej ze Pani odwzajemnila jej przytulasa. Milo bylo to zobaczyc.
Za 30 min jade do szkoly na zabranie. Nie chce mi sie okropnie wychodzic na ta zimnice.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Maluszek rozwija się prawidłowo jak na ten tydzień ciąży. Wszystko dokładnie po kilka razy Pani Doktor sprawdziła i powiedziała że podoba jej się ten człowiek Zrobiła statystykę jakie jest prawdopodobieństwo że urodzi się chore to wyszło 1 na kilka tysięcy. Dostaliśmy płytę z badania No i na 70% będzie
A tu moje Maleństwo
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bartek ułożony do spania, więc zrobię sztuczny tłum
Aga Bartek śpi tylko po 20-30 minut na werandzie w wózku, zakolegował się już z dwoma rówieśnikami i ganiają to znaczy dwóch gania jeden siedzi na początku troszkę płakał, ale z dnia na dzień coraz lepiej, dziś nawet nie chciał iść do domu, tak fajnie się bawił.
Dominia no to jesteś zalatana, do kiedy masz praktyki? Kto w tym czasie jest z Iguniem? Powodzenia na uczelni
Paula to z tą wychowawczynią nie jest najgorzej
Anoda gratuluje super wieści z wizyty.
Dobrej nocy
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Anoda - cudny
Aganobla, Dominia - jak ja się dzisiaj zważyłam rano to miałam 53 kg , to nawet przed ciążą miałam tak 54-55 Przy tej ilości ruchu co mam i przy karmieniu piersią, to chyba przynajmniej przez 6h na dobę musiałabym non stop jeść by przytyć
- Martyna
- Wylogowany
- rozmowna
Anoda wspaniale! Śliczne silne Maleństwo
postaram się odezwac w weekend.
Dobrej nocy
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oluś dostanie od nas fotelik
www.strefakierowcy.pl/23377,romer-king-p...lska-gwarancja-.html
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Ale tu pusto, chyba nastrój świąteczny porwał nam już wszystkie forumowiczki
Pliszka - u nas na razie prezentów kupionych zero W weekend za czymś się rozejrzę, szybkie zakupy to moja specjalność Jeszcze muszę coś M. na urodziny wymyślić. Chyba pójdę tropem Sylwii i coś upiekę
Martyna - dziękuję
u nas znowu kiepska nocka, już widać taką białą kreseczkę pod dziąsłem, to liczę na ząbek do kilku dni. Śmiałam się bo wczoraj wśród życzeń urodzinowych sms: "Plus: Nowa faktura nr......" Ci to mają wyczucie
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
To może powiem najpierw o sobie, wyniki wcale się nie poprawiają, jedne są gorsze drugie stoją w miejscu, we czwartek wizyta i usg, także czekam...
Marcyś powtarza swoje tepu tepu jak fajnie to wygląda jak pijaczek mały
Ogólnie szkoła szkoła chociaż trochę odpoczęłam na zwolnieniu, ale jednak w domu też zapierdziel przed świętami, tak fajnie już czuję tą atmosferę hehe no i prezenty dzieciom kupione no i nie powiem trooochę wydałam, ale było warto, żeby zobaczyć te uśmiechnięte pyszczki
Anoda no no jaki przystojniak mały rośnie, super, że będzie synek i zdrowiutki, jak a się cieszę, normalnie przeżywam wszystko jakby o mnie chodziło, supeeer.! Buziaczki dla Was i dbaj tam o siebie i synka : ***
Ślemy buziaczki e-ciotkom i dzieciaczkom, uciekamy kąpać się
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]