- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Wczoraj wieczorem napadało śniegu, Oliwcia ucieszona. Wstajemy rano a śniegu nie ma. Aż się biedna poryczała i dalej poszła spać
Miłego dnia.
P.S. Jadę jutro z Oliwią i jej klasą do kina z okazji Mikołajek. Zbiórka o 8.45 powrót koło 13. M. bierze dzień wolny i zostaje z Amisią.
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
paulaa to obydwojgu szykuje sie dzien z wrazeniami heh oby byly tylko dobre
- katarinka1
- Wylogowany
- budujemy zdania
Zaziębiłam się na chyba ciut za długich spacerach, katar cieknie i czuje się masakrycznie. Niestety Ania zaraziła się ode mnie i ma katarzysko. Walczymy dziś 3 dzień i jest kiepsko. Właśnie się obudziła także cdn.
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My dziś byliśmy zrobić rekonesans w żłobku Wrażenia super, choć rano z nerwów obgryzłam wszystkie paznokcie Mijsce bardzo fajne, pełne pozytywnych wibracji, może jakimś cudem nie pęknie mi w kwietniu serce W grupie maluszków jedna pani przypada na 2-3 dzieci Mamy jeszcze 4 miesiące, ale już chcę mieć wybrane miejsce i się powolutku oswajać z myślą. Oluś wśród dzieci super, przynosiły mu zabawki , wszedł do baseniku z piłeczkami i bardzo mu się podobało Może mu zrobię taki w domu Basenik mamy, muszę dokupić kuleczki Dzieci wszystkie uśmiechnięte, wspinają się po "ciociach", przytulają, byliśmy ponad godzinę i nikt się nie rozpłakał
katarinka, zdrówka dla Ciebie i dla Ani
Paulaa, miłej wycieczki
Powiem Wam, że zaczęłam piec i smażyć na maśle klarowanym i wszytsko jest takie pyszne Polecam
- katarinka1
- Wylogowany
- budujemy zdania
A ten żłobek to prywatny na pewno, tak? Ile taka przyjemność kosztuje w Wawie? I co za to oferują? A czasowo?
My mamy obiecaną opiekę mojej mamy, ale rozważam różne opcje, bo nie chciałabym ją uziemić na 5 dni w tygodniu po 8/9 godzin.
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Coś tu mało się dzieje ;p Jak pisałam na fejsie czeka nas weekend u teściowej. Koń do kitu więc trzeba jakiś inny prezent wynaleźć. A może podpowiedzie co chcecie kupić maluchom pod choinkę?
Czekam na kuriera ma dziś przywieźć choinkę i obiektyw Będą zdjęcia
M standardowo dalej chodzi spać o północy. Nie wiem kiedy ja się zabiorę za bombki wiecznie coś do roboty.
Jakiś huragan ma przejść u nas. Zamówiliśmy agregat bo bez prądu lipa z piecem...
Co jeszcze...dla mam bez facebooka. Mary od wtorku ma kuzynkę Tosię 3800g i 57cm. MAm nadzieje, że Stacha (teściowa) jej nie zamęczy.
Ola
Lidzia wygląda super
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Paulaaa - udanych Mikołajek
Katarinka - zdrówka dla Was współczuję choroby, ja od czasu naszych infekcji, mam teraz wrażenie że co Lidzia kichnie to że ją coś bierze
Pliszka - to co opisałaś o tym żłobku wydaję się ok Pani na 2 czy 3 dzieci to duży komfort Do tego myślę że jak Oluś pójdzie do żłobka w kwietniu, to już będzie duży chłopak i takie wspólne zabawy z dzieciaczkami też mu się spodobają. Dziękujemy
Satine - weekend u teściowej.... to będą gorące zimowe dni Dziękujemy
A jutro swoje pierwsze imieniny obchodzi nasz Mikuś, Suzi może się odezwie
Marusha - dawno Was nie było, pewnie pracy dużo odezwij się w weekend...
Monia - gdzie jesteś, stęskniłam się za Igunią
No to u nas tak:
1. zamówiłam bramkę na schody na allegro, no i okazała się krzywa. Sprzedawca mi jej nie chce wymienić, bo nie sprawdziłam przy kurierze Do tego ten zamek zatrzaskowy wypadł i nie ma żadnej instrukcji jak go naprawić. Napisałam do sprzedającego, wysłałam zdjęcia i czekam na odpowiedz. W sumie swoją rolę spełnia, z zamkiem coś wymyślimy, a sprzedającemu wystawię negatyw. No chyba że się jeszcze dogadamy...
2. Lidzia nauczyła się wchodzić po schodach
3. Wczoraj wieczorem się wkurzyłam, bo przeczytałam w necie recenzję Macieja Nowaka (tego z Top chef) o jakiejś restauracji i napisał w niej tak:
“(…). Szczególnie ciekawe wydało mi się, że Pook Pasta jest lokalem specjalizującym się w makaronach, a, jak wiemy, głównym wrogiem modnej publiki jest gluten. Tak jak w XIX wieku każda szanująca się damessa cierpieć musiała na migrenę, tak dziś nie wypada pokazywać się na mieście bez celiakii.“(…). Kiedy indziej wziąłem udział w uroczystej kolacji wegańsko-bezglutenowej, podczas której nic, ale to dokumentnie nic, nie nadawało się do jedzenia. Skubnąłem dwa listki, schrupałem dwie gałązki i skupiłem się na winie, które szczęśliwie jest produktem wegańsko-bezglutenowym. “(…).
Tak się wkurzyłam że zasnąć nie mogłam, normalnie chyba się zbiorę i napiszę odpowiedz do Gazety
4. U nas ślisko, uważajcie na siebie
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Alina no ja tam im nie bronię tylko oni udaja że się interesują, a dupe wypięli na Nas.
Liduś cudna : ***
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
A to moja odpowiedz do gazety, pewnie wyląduje w koszu, ale co tam