BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 1 miesiąc temu #454698 przez mrufka
Hej dziewuszki :kiss:

Pare dni mnie nie było miałam totalnego doła wszystko mnie tak drażniło że sama siebie nie poznawałam :( a tu tyle postów taka lektura do przeczytania że połowy już nie pamiętam :laugh: Dziś mam wizytę u gin już doczekać się nie mogę zobaczę moją córę a właśnie będzie miała na imię albo Ada albo Marcysia :woohoo: Podoba wam się?

princess odpoczywaj kochana na pewno przejdzie :kiss: A tak na marginesie to i w tych teraz włoskach ci bardzo ładnie bo podglądałam cię na fb :kiss: A co do planu odchudzania po ciąży to pójdzie w ruch moje kochane hula hop i ciężarki aha i papa słodycze a po za tym myślę że dużo nie przytyję na razie 2 kg ale brakuje 4 z wagi przed ciąży :)

Satine ja czekam z utęsknieniem na święta i 3 wigilie mniam ale bedzie grzybków :silly: A twoje oczy są hipnotajzing :)

aganobla kurczę twoja buźka tak mi kogoś przypomina albo cię kiedyś gdzieś widziałam.

dominia przeszedł ci ten ból?

Nie pamiętam już co komu miałam odpisać :silly: Ale stwierdzam że mamuski wszystkie kwitną w tej ciązy :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #454699 przez DOMI
PRINCESS, może to tylko skurcze Braxtona Hicksa. Odpoczywaj, licz i miejmy nadzieję, że nie będzie potrzeby wizyty u lekarza. Ja się tak "kurczę" już drugą ciążę tylko u mnie o wiele wcześniej się to zaczynało. Byle by się tylko szyjka przez to nie skracała.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #454717 przez [email protected]
Princess trzymam kciuki mocno,bedzie dobrze,odpoczywaj

mrufka jestem z gór swietokrzyskich czyli Kielce,może widziałas kogos podobnego :)

12 lata 1 miesiąc temu #454721 przez Madlen
Princess trzymaj się, będzie dobrze.

Łucja chyba wybiore się do Ikei

12 lata 1 miesiąc temu #454723 przez dominia
Dziewczyny podajcie mi jeszcze normy tej glukozy na czczo i po 2 h od wypicia tego ulepka ;)

12 lata 1 miesiąc temu #454733 przez jadziatopol
Hej dziewczyny :)
Dominia na czczo do 90 (norma dla kobiet w ciąży) a po 75g glukozy do 140
Princess trzymam kciuki kochana...na pewno bedzie dobrze :)

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #454734 przez mrufka
Dziewczyny u mnie w mieście urodził się mały wielkolud z wagą 5,27 kg i 62 cm :ohmy: Zobaczcie sobie jaki pucek :laugh:

czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,3527...dab__wazyl_5_27.html

12 lata 1 miesiąc temu #454741 przez dominia
Dzieki Jadzia :*

12 lata 1 miesiąc temu #454748 przez [email protected]
mrufka jak on sie zmiescił :cheer:

12 lata 1 miesiąc temu #454774 przez andzia_zg
Satine0 napisał:

Marzą mi się już święta :) śnieżek, choinka, jedzonko :) mmmm...wam też? :)

U mnie niedawno w radiu puścili świateczną piosenkę.Aż mnie zamurowało.Prasowałam sobie w pokoju,a tu nagle słysze dzwoneczki. Aż podeszłam do radia w kuchni, bo niedowierzałam. Od razu humor zrobił mi się taki świateczny :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #454784 przez aniajulia2
Hej dziewczyny!
Mam doła i nie wiem za bardzo co robic. W nocy zabolal mnie troche brzuch-bol nie byl jakis straszny,ale udalo sie usnac. Od rana pobolewa mnie tak z przerwami zwlaszcza jak stoje-ale nie jest to jakis ostry bol. Najgorsze w tym wszystkim jest to ze nie czulam jeszcze ruchow malej dzisiaj,a zazwyczaj kopie rano. Teraz sie czuje tak jakbym miala dostac miesiaczke. Dzwonilam do polozenej to kazala mi jechac albo na IP albo do lekarza na usg. Nie wiem co robic czy isc prywatnie na to usg czy czekac do wieczora moze sie ruszy? Nie chce zeby ktos pomyslal ze panikuje

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #454787 przez jadziatopol
aniajulia ie przejmuj sie co inni pomysla. Najwazniejsza jestes ty i dziecko. Jedz na IP !!! uspokoisz sie

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #454789 przez Marlena1888
Mrufka nie zły noworodek :) duży to mało powiedziane :)

a ja dziś leniuchuję.. maluję paznokcie, porę sobie płaszczyk na zimę bo guziki poprzeszywałam i będzie extra, bo jest taki odcinany pod biuścikiem.

ja też chcę święta, to taki zawalisty klimacik, ciepło w domku, pachnie mandarynkami, mmmm ale te święta będą dla mnie wyjątkowe.. Będziemy wtedy w 8 miesiącu ciąży :D Nasze maleństwa będą większe i kopniaki będą silniejsze...

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #454794 przez [email protected]
aniajulia ja bym tam sprawdziła i pojechała na IP taki ból jak na miesiczke też mam ale nie trwa długo

mrufka Ada ładnie tak ma na imie córcia kuzynki a Marcysia piekne :)

Świeta zawsze moje ulubione Boże narodzenie ale pierwsze bez Taty :( boje sie jak to bedzie,mam 34 lata i nie wiedziałm ze to tak cieżko jak kogos brak

12 lata 1 miesiąc temu #454807 przez gabilee
domi peg perego skate mi sie podoba :) a ten dla dwójki dzieci tez fajny chcialam taki , ale pojedynczy tylko , ze na 3 kolach byl a to odpada ;/ ładny ten podwójny :)

dzieki dziewczyny za odpowiedz w sprawie quinny , myslalam nad nim tez , ale wlasnie wracam ze sklepu i co widzialam ? babeczka miala 4 mc synka w joolz day wypytalam ja o wszystko dala mi nawet poprowadzic ze swoim synkiem w środku :) alez on byl sliczny i jak sie usmiechal i jezyczek wytykal przy smianiu sie jak do niego mowilam :) a wozek swietnie sie prowadzi :) wiec decyzji nie mienie i ten wlasnie kupie :)

madlen ja tez bede sie wybierac do ikei :) moze tez cos znajde :D

michasia ja nie mowilam o emmaljunga , ostatnio dziewczyny o nim rozmawialy :)

co do mleka to ja pije duzo , bo lubie a poza tym dziecko wyciaga duzo wapnia z mamusi jak jest w brzuszku i jak sie nie je przetworów mlecznych to dziecko z nas wyciaga wyciaga :/

justyna ty to masz sny ;/ ale ja tez tak mam , ze jak cos przeczytam abo os mi ktos opowie to wtedy mi sie sni ;/

satine tez bym chciala swieta , ale ze wzgledu , ze szybciej do lutego tak jak powiedziala domi :D

princess trzymam kciuki :*

mrufka z jakiego powodu mialas dola ? cos powaznego ?
podoba mi sie marcysia

aniajulia ja bym leciala tam gdzie szybko mi zrobia usg . trzymam kciuki lepiej dmuchac na zimne nie zwracaj uwagi na to , ze ktos o tobie pomysli, ze przewrazliwiona jestes nie jestes lekarzem i masz prawo w ciazy z kazdym pierdulstwem isc :*

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka